ΡΟΥΝΟΙ 2016

ΡΟΥΝΟΙ 2016
Spread the love

latestΤου Κωνσταντίνο Πάππα

Ρούνος σημαίνει ”κάτι που ψιθυρίζεται”, από το ”ru” που σημαίνει ”μυστικό” ή ”ψίθυρος” και αυτό γιατί η γνώση μεταδιδόταν πάντα προφορικά από το δάσκαλο ή ιερέα στο μαθητευόμενο. Οι Ρούνοι χρησιμοποιούνταν σε μυστικιστικές τελετές , κυρίως απ’ τους Δρυίδες και τους Σαμάνους. Χαράζονταν πάντα σε ξύλο με μεταλλικό αντικείμενο και σχεδίαζαν τα σύμβολα με το ίδιο τους το αίμα (για να έχουν το ενεργειακό κραδασμό τους). Επέλεγαν το ξύλο γιατί τα δέντρα είχαν πολύ ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτούς αλλά και γιατί έκαιγαν τους Ρούνους στο τέλος κάθε τελετής, ώστε να μείνει κρυφή η γνώση. Τα περισσότερα στοιχεία που έχουμε μας δίνουν πληροφορίες για τους Ρούνους γύρω στο 200 μ.χ., όμως υπάρχουν και άλλα ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη χρήση τους γύρω στο 1300 π.χ. τουλάχιστον.

Το πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκαν είναι δύσκολο να το προσδιορίσουμε, γιατί γύρω στον 11 αιώνα όπου άρχισε να επικρατεί ο χριστιανισμός άρχισε μια καταστρατήγηση των φανατισμένων οπαδών για την καταστροφή και απαγόρευση των Ρούνων. Με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η περισσότερη γνώση και έχοντας στα χέρια μας ένα αλφάβητο με ιερά σύμβολα που σίγουρα κρύβει πολλά μυστικά. Το αλφάβητο αυτό ονομάζεται ”FUTHARK” απ’ τα πρώτα 6 γράμματα του Ρουνικού αλφάβητου. Η Ισλανδία χρησιμοποιούσε τους Ρούνους επίσημα μέχρι το 1639 όπου και απαγορεύτηκε η χρήση τους, όμως η διάδοση της Ρουνικής παράδοσης συνεχίστηκε κρυφά. Υπάρχουν 3 αλφάβητα: το αρχαίο , το γερμανικό και το αγγλοσαξονικό. Στις μυστικιστικές τελετές χρησιμοποιούσαν πάντα το παλιό. Το αλφάβητο αυτό περιέχει 24 γράμματα-σύμβολα, κάθε γράμμα είναι και ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται ως Ρούνος και είναι χωρισμένα σε 3 οικογένειες (AETT). Η κάθε οικογένεια ξεκινώντας απ’ την αρχή αποτελείται από 8 Ρούνους. Η πρώτη οικογένεια ονομάζεται: Οικογένεια FREYRS ή FREYA AETT, η δεύτερη οικογένεια HEIMDALLRS ή HAGALAZ AETT και η τρίτη οικογένεια TYRS ή TIWAZ AETT. Κάθε Ρούνος συμβολίσει και έχει πάρει το όνομα του από τη φύση δηλαδή από κάποιο στοιχείο ή δύναμη της φύσης, κάποιο ιερό αντικείμενο, κάποια ιερή έννοια ή Θεότητα.

Όσον αφορά τώρα τη δημιουργία των Ρούνων, βρίσκουμε την απάντηση στην Κέλτικη παράδοση. Κατά την οποία ο Odin ο πατέρας των Κέλτικων θεών αλλά και των ανθρώπων θέλοντας να αποκτήσει όλη τη γνώση και την σοφία, θυσιάστηκε στο YGGDRASIL, το Δέντρο της Ζωής διαπερνώντας τον εαυτό του με το ίδιο του το δόρυ (το GUNGNIR) μένοντας κρεμασμένος για 9 μέρες και νύχτες. Όταν τα κατάφερε και απέκτησε τη γνώση αυτή κατέβηκε, έκοψε τους Ρούνους απ΄ το Ιερό Δέντρο της Ζωής και τους έδωσε στους ανθρώπους για να μοιραστεί μαζί τους τη γνώση και τη σοφία τους.

Οι Ρούνοι μας εξηγούν τις παρελθοντικές ενέργειες που έχουν γίνει και γιατί, μας καθοδηγούν για το τώρα δηλαδή τις ενέργειες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να επιτευχθεί αυτό που θέλουμε και μας δείχνουν το μέλλον δηλαδή την έκβαση που θα έχει μια κατάσταση. Εντελώς απλά και ξεκάθαρα μέσα από τους Ρούνους βλέπουμε το μονοπάτι που βαδίζουμε και που καταλήγει αυτό. Οι Ρούνοι είναι μαγικά σύμβολα που μας δίνουν αυτό που θέλουμε.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φυλαχτά, εξάλλου οι παλιές φυλές τους χάραζαν πάνω τους για προστασία και δύναμη. Τα σύμβολα αυτά είναι πανίσχυρα δίνουν στον κάτοχό τους προστασία, υγεία, χρήματα, αγάπη και ότι άλλο θελήσει. Μέσα από τους Ρούνους καταλαβαίνουμε πως τα πάντα γύρω μας υπάρχουν για κάποιο λόγο, ίσως πολύ πιο περίπλοκο απ’ αυτό που θα μπορούσαμε να καταλάβουμε και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας.

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Ράντ

Όταν εμφανίζεται ο Ράντ δηλώνει κάποια αλλαγή, μετακίνηση ή ταξίδι που πρέπει να γίνει, είτε αφορά τον υλικό είτε τον πνευματικό κόσμο. Αντιπροσωπεύοντας την αλληλοσύνδεση της μοίρας με τον άνθρωπό, προτρέπει να μην φοβάστε την αλλαγή. Κάθε αλλαγή φέρνει πάντα κάτι καλό, η στασιμότητα δεν μπορεί να φέρει τη πρόοδο. Κάποια επικοινωνία έρχεται στο προσκήνιο, θα πάρετε κάποιο ξαφνικό νέο ή κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα, που ίσως το περιμένετε καιρό και θα αλλάξει πολλά. Για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις και να έχετε υπομονή, η βιασύνη ίσως σας ρίξει σε λάθη. Ακόμα και αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν σε διάφορους τομείς της ζωή σας, κρατήστε μια ενιαία στάση, ενσωματώστε τη γνώση του παρελθόντος με τα νέα δεδομένα ώστε να βαδίσετε σταθερά και σοφά. Αυτή τη στιγμή αυτό που χρειάζεστε είναι να συγκεντρωθείτε σε σας και στα σχέδια που έχετε, χωρίς να σας αποσπούν θέματα που δεν είναι ακόμα λυμένα.

Σαν φυλαχτό: Κατά την πρώτη Πανσέληνο του έτους γράψτε με πράσινη σινική μελάνη σε μια κόκκινη περγαμηνή τις επιθυμίες που έχετε για τη ζωή σας, γυρίστε το έπειτα από την άλλη πλευρά και σχεδιάστε το Ρούνο Ράντ ενώ σκέφτεστε τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε μέσα σε αυτό το νέο έτος, ώστε να κατευθύνετε τη Ρουνική ενέργεια προς αυτό που επιθυμείτε. Έπειτα ανάβοντας ένα κόκκινο κερί περάστε τη περγαμηνή πάνω από τη φλόγα του κεριού 5 φορές και πείτε 5 φορές «Ράντ». Βάλτε τη περγαμηνή σε ένα κόκκινο πουγκάκι μαζί με λίγη σκόνη από Αρτεμισία, και τοποθετήστε το στο κομοδίνο σας, αφήστε το εκεί για 3 μέρες, έπειτα μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας ώστε να σας προστατεύει και να σας βοηθήσει στην εκπλήρωση των ευχών σας.

Τυχερή ώρα: 04:00 π.μ.-05:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Αύγουστος, Σεπτέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Φωτεινό κόκκινο

 

Φωτεινό κόκκινο Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Κεν

Ο Κεν είναι πάντα ένα καλός οιωνός σε κάθε θέμα ή κατάσταση που μπορεί να σας απασχολεί. Είναι η φλόγα που φέρνει το φως στο σκοτάδι που μας περιβάλλει, φωτίζει το δρόμο μπροστά μας και φέρνει την αναγέννηση. Σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο γεμάτη ελπίδα και καρποφορία. Οι περιστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο και νέες ευκαιρίες εμφανίζονται. Κάποιες καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα ίσως να πρέπει να τελειώσουν, για να αρχίσει μια πολύ καλύτερη περίοδος για σας. Συμβολίζει την αναγέννηση, την αλλαγή μιας κατάστασης προς το καλύτερο και το τελείωμα παλιών δεσμών που σας βλάπτουν. Δηλώνει καλυτέρευση σε οποιαδήποτε κατάσταση ή τομέα. Σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μέχρι τώρα και ξέρετε πως να ενεργήσετε σωστά και με διαύγεια.

Σαν φυλαχτό: Η πρώτη νέα Σελήνη του έτους είναι ιδανική για τη δημιουργία αυτού του φυλαχτού. Σε ένα ξύλινο κουτί τοποθετήστε το Ρούνο Κεν χαραγμένο σε κρύσταλλο Κιτρίνη ή σε ξύλο κέδρου, μαζί με 6 σπόρους Τάτουλας. Ανάψτε ένα κόκκινο κερί και αφήστε το να κάψει τελείως, όσο το κερί καίει συγκεντρωθείτε σε αυτό που επιθυμείτε. Μόλις το κερί κάψει τελείως τοποθετήστε τα υπολείμματα του μέσα στο κουτί. Κάθε φορά που αισθάνεστε πως αυτό που επιθυμείτε εμποδίζεται ή αργοπορεί, απλά ανοίξτε το κουτί και εκφωνήστε την επιθυμία σας, πολύ σύντομα αυτό που θέλετε να πετύχετε θα πραγματοποιηθεί.

Λέξεις κλειδιά: Ενέργεια, δράση, σεξουαλικότητα, πάθος, αναγέννηση, προστασία, νέα αρχή, κατευθυντήριο φως.

Τυχερή ώρα: 5:00 π.μ.-6:00π.μ.

Τυχεροί μήνες: Σεπτέμβριος-Οκτώβριος

Τυχερό Χρώμα: Ανοιχτό κόκκινο

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Χαγκάλ

Όταν εμφανίζεται αυτός ο ρούνος μας καλεί να δούμε κάποια γεγονότα στη ζωή μας πολύ σοβαρά και να αφυπνιστούμε εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Είναι μια περίοδος που σηματοδοτεί δυσκολίες, καθυστερήσεις, απρόσμενες και σημαντικές αλλαγές. Τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα ίσως χρειαστεί να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα για να υλοποιηθούν. Σηματοδοτεί τόσο μια αρχή όσο και ένα τέλος. Μια καινούργια αρχή πρέπει να γίνει ή ήδη έχει αρχίσει. Πάρτε ότι συμβαίνει σαν γεγονός και να συνεχίστε το δρόμο σας σε νέες βάσεις προσαρμοσμένοι στις νέες συνθήκες. Αυτό που μπορεί να φαίνεται αρχικά ως απώλεια θα μετατραπεί σε μεταμόρφωση, και θα σας δώσει νέες δυνατότητες που δεν θα μπορούσατε να έχετε σκεφτεί καν, όπως και ένα σημαντικό καρμικό μάθημα. Ίσως χρειάζεται να δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική και να εγκαταλείψετε παλιές ιδέες και συνήθειες. Δεχθείτε αυτή την αλλαγή με θετικότητα και η μεταμόρφωση που θα έρθει, θα σας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα.

Σαν φυλαχτό: Ο Ρούνος Χαγκάλ όταν συνδυαστεί με την ενέργεια του οπάλιου, βοηθά πολύ στην προσωπική μεταμόρφωση και στις αναγκαίες αλλαγές. Το 2016 ο Ρούνος αυτός είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και να αλλάξετε αυτά που επιθυμείτε στη ζωή σας. Φροντίστε να έχετε το Ρούνο Χαγκάλ πάντα μαζί σας, είτε στη τσάντα σας είτε κάπου επάνω σας, ιδιαίτερα σε σημαντικές συναντήσεις ή συναλλαγές. Χαραγμένος πάνω σε οπάλιο ή λευκό χαλαζία είναι ότι καλύτερο, όμως μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα πουγκάκι από λευκό μετάξι ένα κρύσταλλο χαλαζία μαζί με το σύμβολο του Ρούνου.

Λέξεις κλειδιά: Απρόσμενα γεγονότα, καρμικό μάθημα, εκπλήξεις, αιφνίδια απώλεια, αναστάτωση, δοκιμασία, εκκαθάριση, δραστική αλλαγή, μεταμόρφωση.

Τυχερή ώρα: 8:00 π.μ.-9:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Οκτώβριος- Νοέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Γκρι, Άσπρο

Γκρι, Άσπρο Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Νίντ

Αν η ζωή σας φαίνεται να στερείται ισορροπίας και τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει με τον τρόπο που προγραμματίζετε ή επιθυμείτε, τότε ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές. Ίσως οι δυσκολίες να είναι αρκετές, όπως και τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις. Δείχνει επίσης επιθυμίες και ανάγκες που δεν έχουν καλυφθεί και εντάσεις στις σχέσεις. Μην απογοητεύεστε και μην βιάζεστε να αλλάξετε τα πράγματα, δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα και γρήγορα, αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι μια ριζική αλλαγή που αφορά τόσο τον τρόπο ζωής σας όσο και εσάς τους ίδιους. Μόνο έτσι θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι δυσκολίες που υπάρχουν. Κανένα εμπόδιο δεν είναι κακό αρκεί να είστε έτοιμοι να το ξεπεράσετε, πολλές φορές πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Η δυσαρέσκειά σας ίσως είναι μεγάλη για τον τρόπο που κυλούν τα σχέδιά και οι στόχοι που έχετε βάλει, μην κάνετε όμως βιαστικές κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν, η σωστή και ώριμη σκέψη θα σας αποζημιώσει αργότερα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις και ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Σαν φυλαχτό: Φορέστε το Ρούνο Νίντ περασμένο σε μαύρο δέρμα κοντά στη περιοχή της καρδιά σας, προτιμήστε ο Ρούνος να είναι φτιαγμένος από ξύλο ευκαλύπτου ή οξείας. Θα σας βοηθήσει πολύ σε όλες τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αυτή τη χρονιά και ιδιαίτερα σε διλλήματα που μπορεί να έχετε, η σκέψη σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα υπερνικήσετε κάθε νοητικό εμπόδιο. Επίσης ο Ρούνος αυτός έλκει πνευματικούς οδηγούς στη ζωή σας που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Λέξεις κλειδιά: Εμπόδια, καθυστερήσεις, δοκιμασίες, δυσκολίες, δυσαρέσκεια, σύγκρουση εσωτερική και εξωτερική, σύγχυση, ένταση

Τυχερή ώρα: 9:00 π.μ. – 10:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Νοέμβριος-Δεκέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Μαύρο

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Φεόχ

Είναι ο Ρούνος της ευημερίας, του πλούτου, της καλοτυχίας και της υλοποίησης. Αντιπροσωπεύει πράγματα που επιδιώκετε, είναι πολύ θετικός για οικονομικά θέματα, θέματα υγείας και για σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε. Δείχνει πως το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό, αν και μπορεί να μην είναι όπως το έχετε σχεδιάσει. Οι επιθυμίες που έχετε όπως και οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, όποιον τομέα και αν αφορούν, η μεγάλη ενέργεια που δίνει αυτός ο ρούνος σας ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία. Είναι ο ρούνος της ολοκλήρωσης, του πάθους, του αισθησιασμού, της θεμελίωσης και της πρωτοβουλίας.

Σαν φυλαχτό: Ο Ρούνος αυτός δημιουργεί ένα κανάλι για να προβάλλει και να εκπέμπει τη ρουνική ενέργεια. Ελκύει την ενέργεια του ήλιου, της σελήνης και των άστρων και απαλύνει κάθε αρνητική πλανητική όψη που μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας. Αυξάνει τον χρηματικό πλούτο, τον πλούτο της γνώσης, τον πλούτο των σχεδίων και των στόχων στη ζωή. Η Αφροξυλιά είναι το ξύλο που συνδέεται άμεσα με τον Φεόχ και βοηθάει να μεταφερθεί η ενέργειά του ακόμα καλύτερα στον υλικό κόσμο. Σκαλισμένος πάνω σε ξύλο Αφροξυλιάς και περασμένος στο δεξί χέρι φέρνει πολύ μεγάλη τύχη και προωθεί γρήγορα σχέδια και στόχους. Εναλλακτικά τοποθετήστε το σύμβολο του Ρούνου στο πορτοφόλι σας ή στην είσοδο του σπιτιού σας.

Λέξεις κλειδιά: Αφθονία, ευημερία, τύχη, υλοποίηση, θεμελίωση, πλούτος.

Τυχερή ώρα: 00:00 π.μ. – 01:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιούνιος-Ιούλιος

Τυχερό Χρώμα: Απαλό κόκκινο

Απαλό κόκκινο Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας: Ουρ

Η ενέργεια αυτού του ρούνου είναι καθαρή και πολύ ισχυρή, συμβολίζει τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση και τη σύνδεση με τα μυστήρια της φύσης. Μπορεί να υπάρχουν δοκιμασίες, όμως αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δύναμη της θέλησής σας για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε βάλει, έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Η επιτυχία θα έρθει μέσα από αφοσίωση, αποφασιστικότητα και επιμονή. Μην φοβηθείτε να επιμείνετε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε ακόμα και αν τα πάντα σας φαίνονται δύσκολα και ρευστά. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να συμβούν, όμως μπορεί να σας οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Πολλές φορές σηματοδοτεί το τέλος μια στάσιμης κατάστασης και την αρχή μιας καινούργιας περιόδου που φέρνει επιτυχία και δύναμη. Θα σας εμφανιστούν όλες οι ευκαιρίες που ζητάτε και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν.

Σαν φυλαχτό: Αυξάνει τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα, συνδυάζει τις ενέργειες για να βοηθήσει στην πραγμάτωση των στόχων σας. Πάνω σε ένα πράσινο κερί σκαλίστε το σύμβολο του Ρούνου Ουρ και ανάψτε το κάθε μέρα μεταξύ 01:00 π.μ. με 02:00 π.μ., κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Όσο το κερί καίει μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη φλόγα και να σκεφτείτε όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε. Τα υπολείμματα του κεριού πρέπει να επιστρέψουν στη φύση, τοποθετήστε τα πάνω σε ένα κορμό δέντρου σε κάποιο δάσος ή θάψτε τα κοντά σε κάποιο ποτάμι.

Λέξεις κλειδιά: Αλλαγή, δύναμη, θέληση, ζωτικότητα, σεξουαλικότητα, υγεία, ευκαιρίες, ανάπτυξη.

Τυχερή ώρα: 01:00 π.μ. – 02:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιούλιος-Αύγουστος

Τυχερό Χρώμα: Σκούρο Πράσινο

 

Νταέγκ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Νταέγκ

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν, ακόμα και αν δεν το περιμένετε και θα αλλάξουν εντελώς τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχατε. Ακόμα και αν αισθάνεστε πως βρίσκεστε στο απόλυτο σκοτάδι και δεν βρίσκετε διέξοδο, το φως θα ακτινοβολήσει και θα σας δείξει το δρόμο. Σαν την πανσέληνο στον σκοτεινό ουρανό. Κρατείστε μια θετική και αισιόδοξη στάση, κάθε εμπόδιο θα ξεπεραστεί, η ανάπτυξη και η βελτίωση θα έρθουν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε εγχείρημα με επιτυχία, ακόμα και να διορθώσετε λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η διαύγεια πνεύματος σας δίνεται απλόχερα και μπορείτε να αποφασίσετε σωστά για το μέλλον σας. Έχετε την εύνοια της τύχης και η εσωτερική σας αφύπνιση σας βοηθά να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας.

Σαν φυλαχτό: Αγοράστε ένα μπλε πορτοφόλι όταν η σελήνη είναι σε γέμιση, και τοποθετήστε μέσα τον Ρούνο Νταέγκ τυλιγμένο σε ένα φύλλο φλαμουριάς που θα έχετε μαζέψει πάλι κατά τη γέμιση της σελήνης, μαζί με 9 φύλλα φασκόμηλου. Θα σας βοηθήσει να ξοδεύετε λιγότερα και το πορτοφόλι σας θα γεμίζει ευκολότερα.

Λέξεις κλειδιά: Ευτυχία, επιτυχία, ικανοποίηση, αφύπνιση, επίγνωση, διαύγεια, αισιοδοξία, ανάπτυξη, καλές αποφάσεις, ξεπέρασμα εμποδίων, αγάπη, επανασύνδεση, καλή σχέση.

Τυχερή ώρα: 22:00 μ.μ. – 23:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιούνιος – Ιούλιος

Τυχερό Χρώμα: Μπλε

Μπλε Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Οθέλ

Ο Οθέλ εκπροσωπεί τη σταθερότητα, την ευημερία, την ασφάλεια και τον οικογενειακό πλούτο. Ο πλούτος δεν είναι απαραίτητα υλικός αλλά μπορεί να είναι περισσότερο πνευματικός. Οι αξίες, η παιδεία και η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, συμβάλουν στην προσωπικότητα και στην πορεία ενός ατόμου, όπως και στις επιλογές του. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή στη ζωή σας και θέλετε να πετύχετε περισσότερα από αυτά που σας έχουν δώσει οι πρόγονοί σας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να το επιχειρήσετε. Μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες όμως με επιμονή και σύνεση, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να επενδύσετε σε κάτι δικό σας. Δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, όμως αν ρυθμίσετε σωστά τα πράγματα θα δικαιωθείτε στο μέλλον, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν, αρκεί να τα κυνηγήσετε και να αξιοποιήσετε τη γνώση που έχετε πάρει μέχρι τώρα.

Σαν φυλαχτό: Ο Ρούνος αυτός θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικά τους στόχους σας. Μαζί με το κεχριμπάρι ο Ρούνος Οθέλ μπορεί να θεραπεύσει ότι μέχρι τώρα σας κρατούσε στο παρελθόν και σας δέσμευε σε καταστάσεις που δεν σας ωφέλησαν. Τοποθετήστε το σύμβολο του Οθέλ στην είσοδο του σπιτιού σας μαζί με ένα κομμάτι κεχριμπάρι και με λίγη σκόνη Κράταιγου σε ένα πουγκί σε χρώμα ώχρας για να απομακρύνετε αρνητικές ενέργειες, να αποβάλλετε ότι δεν χρειάζεστε πλέον στη ζωή σας και να αντλήσετε σοφία και γνώση από το παρελθόν.

Λέξεις κλειδιά: Οικογενειακός πλούτος, περιουσία, κληρονομιά, ακίνητα, αναγέννηση, πραγματοποίηση ονείρων, επίτευξη στόχων, σοφία, καλή εκτίμηση, αφθονία, ευημερία.

Τυχερή ώρα: 23:00 μ.μ. – 00:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Μάιος-Ιούνιος

Τυχερό Χρώμα: Βαθύ κίτρινο

ΛΕΟΝΤΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Θόρν

Ένας ρούνος που εμφανίζεται για να προειδοποιήσει για δυσκολίες, εμπόδια και εχθρούς που μπορεί να παρουσιαστούν στο δρόμο σας, αλλά δίνει και μεγάλη προστασία. Αυτό που αρχικά μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο και απροσπέλαστο μπορεί να περιέχει και ένα απαραίτητο μάθημα για σας. Ως αποτέλεσμα, θα γίνετε σοφότεροι μέσα απ’ τα εμπόδια που μπορεί να σας παρουσιαστούν και θα πετύχετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε. Η επιτυχία των στόχων σας θα έρθει όχι όμως χωρίς επιμονή και μεγάλη προσπάθεια, δείχνει μια νίκη αλλά μέσα από δυσκολίες και σκληρή δουλειά. Απαιτείτε αφοσίωση ώστε να υπερνικηθούν τα εμπόδια και οι συγκρούσεις. Αν βρεθείτε σε δίλλημα, εμπιστευτείτε κάποιο άτομο που το θεωρείτε απόλυτα αξιόπιστο. Οι δύσκολες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να έρθει το τέλος των δοκιμασιών.

Σαν φυλαχτό: Προστατεύει από εχθρούς και από όσα μπορούν να σας βλάψουν. Υπερνικά κάθε εχθρική κατάσταση, αυξάνει τη θέληση και βοηθάει στο να αναλάβετε δράση. Επίσης εστιάζει την ρουνική ενέργεια και δύναμη προς την επιτυχία των στόχων σας. Σε ένα κόκκινο κομμάτι ύφασμα από μετάξι ή βαμβάκι με μαύρη σινική μελάνη σχεδιάστε στο κέντρο το σύμβολο του Ρούνου Θόρν και ρίξτε λίγη σκόνη από ρίζα Αγγελικής, δέστε το κομμάτι του υφάσματος σαν πουγκί με τη βοήθεια μιας χρυσής και μιας μαύρης κλωστής. Κρεμάστε το φυλαχτό σας στην εξώπορτα του σπιτιού σας ή βάλτε το στη τσέπη σας για να είστε πάντα προστατευμένοι από κάθε τι και να αποφεύγετε εύκολα κάθε εμπόδιο.

Λέξεις κλειδιά: Προστασία, προειδοποίηση, εμπόδια, δυσκολίες.

Τυχερή ώρα: 02:00 π.μ. – 03:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιούλιος-Αύγουστος

Τυχερό Χρώμα: Φωτεινό κόκκινο

Φωτεινό κόκκινο 2 Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Ανζούρ

Ένας ρούνος που φέρνει μαζί του τη δύναμη της επικοινωνίας, του λόγου, της αλήθειας, την πνευματική σύνδεση με το Θείο, τη φύση και το σύμπαν. Κάποιος καταξιωμένος άνθρωπος μπορεί να σας συμβουλεύσει σωστά και σοφά, αρκεί να το ζητήσετε και να είστε ανοικτοί σε αυτό. Ακούστε και προχωρήστε συνετά. Μόνο κάποιος που σκέφτεται σοφά μπορεί να καταλάβει και να αξιοποιήσει σοφές συμβουλές. Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, σε ότι και αν σας απασχολεί, θα σας δώσει τη λύση. Η ισορροπία θα αρχίσει να εμφανίζεται στη ζωή σας, αρκεί να εκμεταλλευτείτε το χάρισμα του λόγου και να επιλέξετε να επικοινωνείτε δημιουργικά και σοφά. Οι οιωνοί γύρω σας μπορεί να φαίνονται αρκετοί αυτή τη περίοδο, όμως πρέπει να ξεχωρίσετε τα σημάδια που σας δίνονται σωστά, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρον αυτή τη δημιουργική περίοδο. Η ισορροπία σώματος και νου θα σας φέρει εκεί που ζητάτε.

Σαν φυλαχτό: Αυξάνει την προσωπική σας δύναμη και ενδυναμώνει το νου και την επικοινωνία. Φορέστε το σύμβολο του Ανζούρ κατά προτίμηση από ασήμι, περασμένο σε μπλε σκούρο δέρμα κοντά στο λαιμό ή το στήθος σας, για να επωφεληθείτε πολύ από συζητήσεις και να μπορείτε να κερδίζετε σεβασμό και εκτίμηση. Εναλλακτικά ακουμπήστε τον πάνω σε ένα κομμάτι Λαζουρίτη (Λάπις Λάζουλι) και τοποθετήστε τον επάνω στο γραφείο σας ή στον εργασιακό σας χώρο.

Λέξεις κλειδιά: Σοφία, γνώση, επικοινωνία, αλήθεια, διορατικότητα, ισορροπία, καλή συμβουλή.

Τυχερή ώρα: 03:00 π.μ. – 04:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Βαθύ Μπλε

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Εόχ

Ο Ρούνος αυτός προμηνύει την ισορροπία και την αρμονία που θα έρθει μέσα από τον έλεγχο και την πειθαρχία. Γίνεται μια σταδιακή και σταθερή αλλαγή αυτή την περίοδο. Η ολοκλήρωση και η επιτυχία θα έρθει ως αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και σταθερής προόδου. Αυτή η πρόοδος μπορεί να φέρει και επιπλέον ευθύνες, όμως θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά όταν υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας ότι δεν σας ευχαριστεί και δεν είναι χρήσιμο για την προσωπική σας εξέλιξη. Όλα τώρα αλλάζουν προς το καλύτερο και μπορείτε να ελπίζετε στη ανανέωση που επιθυμείτε να έρθει στη ζωή σας. Η αρμονική συνύπαρξη με τους ανθρώπους γύρω σας, σας βοηθάει να βαδίσετε σωστά και με ισορροπία, αξιοποιώντας σωστά τις συμβουλές από σοφά άτομα. Δραστηριοποιηθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακίνηση για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η επίτευξη στόχων και σχεδίων είναι κοντά.

Σαν φυλαχτό: Ο Εόχ αυξάνει τη σοφία και επιτυγχάνει την αρμονία στις σχέσεις των ανθρώπων. Ανάβοντας ένα λευκό κερί που έχετε αλείψει με αιθέριο έλαιο λεμονιού, συγκεντρωθείτε στο σύμβολο του Εόχ πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις ή πριν αναλάβετε νέες ευθύνες, θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να είστε βέβαιοι για το είναι σωστότερο για σας ή αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε.

Λέξεις κλειδιά: Μετακίνηση, δυαδικότητα, ταξίδι, πειθαρχία, έλεγχος, καλή αλλαγή, αρμονία.

Τυχερή ώρα: 18:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος-Απρίλιος

Τυχερό Χρώμα: Λευκό, Ασημί

Μαν Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Μαν

Ο Μαν μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι η αλληλεπίδραση των ανθρώπινων σχέσεων και τι αντίκτυπο έχει στην προσωπική εξέλιξη ενός ατόμου. Στη πορεία της ζωής κάθε ανθρώπινο ον αποκτά πλεονεκτήματα αλλά και τρωτά σημεία, όταν βρεθεί και κατανοηθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο, τότε τα τρωτά σημεία μπορούν να μετατραπούν σε πλεονεκτήματα. Συνδυάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά που υπάρχουν μέσα σας, θα βρείτε την ισορροπία, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε σωστά αυτά που επιθυμείτε και θα βγείτε εύκολα από κάθε αδιέξοδο. Αντιπροσωπεύει πολλές φορές το σπίτι μας και εμάς τους ίδιους, τον τρόπο που αισθανόμαστε και το πως οι ενέργειές μας επηρεάζουν και τους υπόλοιπους γύρω μας. Ίσως η λύση που ζητάτε να μπορέσει να βρεθεί μόνο αν κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, η αιτία κάποιων θεμάτων ίσως είναι βαθύτερη απ’ ότι πιστεύετε. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να ερευνήσετε τόσο τον δικό σας εσωτερικό κόσμο, όσο και των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σας. Αυτή η διαδικασία θα σας δώσει πολλές απαντήσεις. Σε όποιο θέμα και αν σας απασχολεί, η βοήθεια θα έρθει από κάποιο άτομο με καλές προθέσεις και οι συμβουλές που θα πάρετε θα είναι πολύ καλές. Κάποιο νέο πρόσωπο φαίνεται πως θα μπει στη ζωή σας, αλλάζοντάς την προς το καλύτερο.

Σαν φυλαχτό: ο Μαν σαν φυλαχτό βοηθάει πολύ τις ανθρώπινες σχέσεις και επικεντρώνει τη σκέψη σε ότι είναι σημαντικό για κάποιον έτσι ώστε να μην απομακρύνεται από το στόχο του. Βάλτε το Ρούνο Μαν στη δεξιά σας τσέπη ή φορέστε τον στο δεξιό καρπό ιδιαίτερα όταν πρόκειται να συναντήσετε άτομα που μπορούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε ο Μαν να είναι φτιαγμένος από Αιματίτη ή ξύλο ιτιάς.

Λέξεις κλειδιά: Σπίτι, οικογένεια, ανθρώπινες σχέσεις, καλές συμβουλές, βοήθεια, αλληλεγγύη, προσωπική και πνευματική εξέλιξη, ιερή ένωση.

Τυχερή ώρα: 19:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος-Μάιος

Τυχερό Χρώμα: Λευκό

 

ΖΥΓΟΣ ΖΥΓΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Υρ

Ίσως έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου η κατάσταση που ζείτε αλλάζει και παίρνει μια άλλη μορφή, διαφορετική από αυτή που θέλατε. Ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, πρέπει να δεχθείτε αυτή την αλλαγή, σαν κάτι θετικό. Όλα κάνουν τον κύκλο τους και μετά αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή. Να είστε υπομονετικοί, μην βιάζεστε, η αλλαγή θα έρθει ότι και αν γίνει. Η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε και να αλλάξετε ότι σας βαραίνει ή σας στεναχωρεί θα έρθει, αρκεί να φερθείτε με σύνεση. Το αποτέλεσμα παλιότερων ενεργειών ίσως να μην είναι το επιθυμητό και να σας έχει δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες και μεγάλες ευθύνες. Μην απογοητεύεστε, η αλλαγή θα έρθει την κατάλληλη στιγμή και όλα θα οδηγηθούν προς το καλύτερο. Πρέπει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και τους στόχους που έχετε βάλει, αυτό που περιμένετε θα έρθει αρκεί να ενεργήσετε τώρα σωστά, και να μην μείνετε στάσιμοι. Όσο αρνητικά και αν σας φαίνονται κάποια πράγματα, να ξέρετε πως όλα θα καταλήξουν να είναι προς όφελός σας. Βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις δεν θα σας ωφελήσουν αυτή την περίοδο, σκεφτείτε και προχωρήστε ήρεμα και σοφά. Έχετε τη δύναμη και τις ικανότητες να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Σαν φυλαχτό: Ο Ρούνος αυτός θα σας βοηθήσει πολύ να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και να απαλλαγείτε από φόβους ή ανασφάλεια. Ενδυναμώνει την προσωπικότητα και μετατρέπει κάθε αδυναμία σε δύναμη. Τοποθετήστε τον Υρ κάτω από το μαξιλάρι σας ώστε να έχετε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο, και να σας μεταφέρει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Λέξει κλειδιά: Αλλαγή, αναγέννηση, ελπίδα, αρχή νέου κύκλου, μεταμόρφωση, δύναμη.

Τυχερή ώρα: 12:00 μ.μ. – 13:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Δεκέμβριος-Ιανουάριος

Τυχερό Χρώμα: Βαθύ μπλ

Πεόρθ Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Πεόρθ

Κάτι έρχεται στο φως και σας αποκαλύπτεται, μπορεί να είναι κάτι μυστικό, κρυφό ή κάποια εσωτερική δύναμη που δεν ξέρατε ότι υπήρχε μέσα σας. Είναι ο ρούνος των μυστηρίων αλλά και του πεπρωμένου. Μια πολύ καλή περίοδος αρχίζει, η μοίρα θα σας δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, τα πάντα γύρω σας θα αρχίσουν να γίνονται ξεκάθαρα. Δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις πιο βαθειά και όχι μόνο επιφανειακά, κάτι μπορεί να υπάρχει κα να μην το έχετε αντιληφθεί. Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Αν κρατάτε κάποιες ενέργειές σας κρυφές, καλό είναι να είστε προσεκτικοί ώστε να παραμείνουν έτσι και να μην αποκαλυφθεί κάτι που δεν επιθυμείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, όμως καλό είναι να μην εφησυχάζετε. Δραστηριοποιηθείτε και εσείς για να έρθει η επιτυχία και η αφθονία στη ζωή σας.

Σαν φυλαχτό: Σας βοηθάει να αντλήσετε δύναμη από τους προγόνους σας και τις ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Τοποθετήστε το σύμβολο του Πεόρθ σκαλισμένο πάνω σε ξύλο ή από μέταλλο Αλπακά σε ένα στρογγυλό κουτί από ξύλο οξιάς, μαζί με μια φεγγαρόπετρα και ένα οψιδιανό. Βάλτε το κουτί στο υπνοδωμάτιό σας κοντά σε κάποιο παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, κάθε πανσέληνο θα ανοίγετε το κουτί και θα το αφήνετε κάτω από το φως της Πανσελήνου από τις 01:00 π.μ. μέχρι και τις 02:00 π.μ. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις καταστάσεις γύρω σας και θα σας αποκαλυφθούν πράγματα που θα ευνοήσουν την πορεία σας.

Λέξεις κλειδιά: Αναγέννηση, νέα αρχή, μυστήριο, αποκάλυψη, μυστικά, μαντεία, γονιμότητα, σεξουαλικότητα, έρωτας, πάθος, πεπρωμένο, μοίρα.

Τυχερή ώρα: 13:00 μ.μ. – 14:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος-Φεβρουάριος

Τυχερό Χρώμα: Μαύρο, ασημί

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Λαγκού

Η εσωτερική επίγνωση και κατανόηση θα σας βοηθήσει να δείτε που βαδίζετε εσωτερικά αλλά και γενικότερα στη ζωή σας, δίνοντάς σας τις λύσεις που ζητάτε. Αφουγκραστείτε και εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και το ένστικτό σας, θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Οι καλύτερες συμβουλές που μπορείτε να πάρετε είναι από σας τους ίδιους αύτη τη στιγμή. Μην αφήσετε κανένα φόβο ή ανασφάλεια να σας καταβάλει, μην διστάσετε να κάνετε αυτό που θεωρείται εσείς πως είναι καλύτερο για σας. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα που σας δίνεται αυτή την περίοδο για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν και να πετύχετε στόχους που έχετε βάλει. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Ότι δεν σας βοηθάει σας είναι άχρηστο, απελευθερωθείτε από καταστάσεις ή συναισθήματα που δεν χρειάζεστε και δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε πνευματικά. Η ανανέωση έρχεται στη ζωή σας, ίσως μέσα από ένα πρόσωπο που θα σας προσφέρει αγάπη, μπορεί να βοηθήσει να ισορροπήσετε και να βρείτε τη σταθερότητα που ζητάτε.

Σαν φυλαχτό: Ο Λαγκού θα ενσωματώσει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια και υπολείμματα του παρελθόντος. Σε ένα μπλε ή πράσινο πουγκί τοποθετήστε το Ρούνο Λαγκού από ξύλο Ιτιάς και γεμίστε το μέχρι να σκεπαστεί ο Ρούνος με σκόνη από Μύρο και άνθη Γιασεμιού. Κάθε Δευτέρα 20:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ, ανοίξτε το πουγκί και ρίξτε λίγη από τη σκόνη στις γωνίες του σπιτιού σας και ιδιαίτερα του χώρου που κοιμάστε. Εναλλακτικά μπορείτε να ρίξετε λίγη σκόνη σε λίγο νερό και να σφουγγαρίσετε με αυτό.

Λέξεις κλειδιά: Διαίσθηση, επίγνωση, πνευματική ανάπτυξη, καλές συμβουλές, ανανέωση, καλό άτομο, καλή σχέση, σεξουαλικότητα, αγάπη, πάθος.

Τυχερή ώρα: 20:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος-Μάιος

Τυχερό Χρώμα: Σκούρο μπλε-πράσινο

Ίνγκ Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Ίνγκ

Ο Ίνγκ σηματοδοτεί την επιτυχία, την ολοκλήρωση και τη γονιμότητα σε κάθε της μορφή. Όπως και ένα νέο ξεκίνημα, πολύ δημιουργικό που θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση και ανταμοιβή για τι προσπάθειές σας. Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση όλων των εν εξελίξει σχεδίων σας, οι στόχοι που έχετε βάλει πρόκειται να εκπληρωθούν σύντομα. Είναι ένας πολύ ευοίωνος ρούνος που φέρνει την ισορροπία και αποκαθιστά την αρμονία και τη γαλήνη που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Αν σας απασχολεί κάποιο αισθηματικό θέμα, η αγάπη θα έρθει σε σας και θα σας προσφέρει ισορροπία, γαλήνη και πληρότητα. Αν είστε σε μια υπάρχουσα σχέση και περιμένετε για την ολοκλήρωσή της, αυτή θα έρθει σύντομα και θα σας χαροποιήσει. Γενικά προοιωνίζει ένα πολύ θετικό μέλλον.

Σαν φυλαχτό: Αυξάνει και διοχετεύει την ενέργεια των σχεδίων που έχει κάποιος και φέρνει την επιτυχία στον έρωτα. Αν σας απασχολεί το μέλλον της σχέσης σας ή θέλετε να έλξετε το σωστό άτομο για σας αυτός είναι ο ιδανικός Ρούνος που θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε μια κίτρινη περγαμηνή ή χαρτί γράψτε με κόκκινη σινική μελάνη το βαπτιστικό όνομα του ατόμου που σας ενδιαφέρει και το δικό σας, αν δεν υπάρχει κάποιο άτομο στο μυαλό σας γράψτε το όνομα σας μαζί με την επιθυμία σας. Ανάψτε ένα κίτρινο κερί και τοποθετήστε τον Ρούνο Ινγκ επάνω στη περγαμηνή, αφήστε το κερί αναμμένο από τις 21:00 μ.μ. μέχρι και τις 22:00 μ.μ, αυτό μπορείτε να το επαναλαμβάνετε κάθε Τετάρτη.

Λέξεις κλειδιά: Γονιμότητα, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, αφθονία, ευτυχία, αρμονία, ολοκλήρωση, αγάπη, ολοκλήρωση.

Τυχερή ώρα: 21:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Μάιος-Ιούνιος

Τυχερό Χρώμα: Κίτρινο

ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Ις

Αντιπροσωπεύει μια περίοδο στασιμότητας ή ανάπαυσης που πολλές φορές είναι αναγκαστική και μια εσωτερική προετοιμασία πριν γίνουν οποιεσδήποτε ενέργειες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αποφασίσετε με ποιό τρόπο πρέπει να δράσετε και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στη ζωή σας ή σε σχέδια που κάνατε. Αν προσεγγίσετε τα θέματα που σας απασχολούν με σωστό και υπομονετικό τρόπο, τα εμπόδια θα ξεπεραστούν και θα βρείτε τη λύση που ζητάτε. Ίσως αυτή να είναι μια περίοδος κυοφορίας, που ήδη σχεδιάζετε νέα σχέδια και ιδέες, είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι επιθυμίες σας δεν είναι υλοποιήσιμες αυτή την περίοδο και ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες σας έχουν ακινητοποιήσει. Ίσως ο ρυθμός που κινήστε πρέπει να αλλάξει και να γίνει πιο αργός και υπομονετικός, δεν σημαίνει πως πρέπει να αφεθείτε αλλά αντιθέτως να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε που ακριβώς βρίσκεστε, για να δράσετε σοφά αργότερα. Η απομόνωση δεν είναι λύση, μην αφήσετε τη ψυχρότητα να μπει στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν αυτό συμβαίνει ήδη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αντιληφθεί τι φταίει και πως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε σωστά, ώστε να ξεπεραστεί. Αυτή τη στιγμή ίσως τα πάντα σας φαίνονται στάσιμα και αρνητικά, το σύμπαν δεν είναι εναντίον σας, αντιθέτως ίσως είναι η στιγμή για να αλλάξετε κάποια πράγματα για να έρθει η μελλοντική αναγέννηση που επιθυμείτε. Η καθυστέρηση και η στασιμότητα δεν είναι πάντα αρνητική, βοηθάει να προσεγγίσετε τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και να προχωρήσετε σε καλύτερα μονοπάτια.

Σαν φυλαχτό: Μπορεί και καθυστερεί ορισμένες ενέργειες χωρίς να τις σταματάει, μέχρι να υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν αρμονικά τη σωστή στιγμή. Σε ένα ξύλο κανέλλας με τη βοήθεια μιας καρφίτσας χαράξτε το σύμβολο του Ρούνου Ις, έπειτα αλείψτε το με λίγο καστορέλαιο και αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και πασπαλίστε το με λίγη σκόνη γερανιού. Τυλίξτε το σε λευκό ύφασμα και δέστε το με ασημένια κλωστή, τοποθετήστε το μέσα στο κομοδίνο σας ή σε κάποιο σκοτεινό μέρος. Ότι αυτή τη στιγμή σας φαίνεται ανυπέρβλητο θα ξεπεραστεί τη σωστή στιγμή.

Λέξεις κλειδιά: Αδράνεια, στασιμότητα, απομόνωση, ψυχρότητα, αναβολή, εμπόδια, δοκιμασίες.

Τυχερή ώρα: 10:00 π.μ.-11:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Νοέμβριος-Δεκέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Άσπρο

Γιάρα Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Γιάρα

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται για σας αυτή την περίοδο. Οι κόποι σας έχει έρθει η στιγμή να ανταμειφθούν. Τα οφέλη έρχονται σε όσους έχουν πράξει σοφά και έχουν εργαστεί σκληρά, ότι σπέρνεις, αυτό θα θερίσεις, αυτό είναι το μήνυμα που φέρνει αυτός ο ρούνος. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αρκεί να δώσετε χρόνο στα σχέδια που έχετε να ωριμάσουν καλά προτού αποδώσουν αυτά που επιθυμείτε. Κινηθείτε συνετά και υπομονετικά, η σταθερότητα των αποφάσεων και ενεργειών σας θα σας αποδώσουν τα δέοντα. Όποιες δυσκολίες ή εμπόδια θα υπερπηδηθούν με το καιρό. Παλιά γεγονότα ή ενέργειες έρχονται στο φώς ώστε να ξεκαθαριστούν και να αποδεσμευτείτε από αυτά πλέον. Ότι πρέπει να μείνει, θα μείνει και αυτά που πρέπει να τελειώσουν, θα τελειώσουν. Αν σας απασχολεί κάποιο θέμα και δεν ξέρετε με ποιόν τρόπο να κινηθείτε, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου ατόμου, η γνώση του ίσως σας φανεί πολύτιμη. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας κινηθείτε με σύνεση και με την απαραίτητη γνώση για την όποια κατάσταση ή θέμα. Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε ώστε να έρθει μια καλή αλλαγή και ανάπτυξη. Αφήστε πίσω το παρελθόν και να απολαύσετε νέες καταστάσεις που έρχονται. Τώρα είναι η ώρα να βάλετε καλές βάσεις στα σχέδιά και τους στόχους σας, ώστε να μπουν σε δράση σωστά και να ανταμειφθείτε για όσα έχετε κάνει. Αν αισθάνεστε πως υπάρχει ψυχρότητα σε κάποια σχέση, αναλογιστείτε τι μπορεί να την έχει προκαλέσει ή τι κρύβεται πίσω από κάποιες συμπεριφορές ατόμων. Ίσως υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσετε, μια συζήτηση ίσως διαλευκάνει τα πράγματα και βρουν την ισορροπία τους.

Σαν φυλαχτό: Βοηθάει στην εξισορρόπηση κάθε κατάστασης και στις αναπάντεχες αλλαγές που έρχονται στη ζωή. Αν πιστεύετε πως σας έχουν αδικήσει και δεν έχετε εισπράξει αυτά που αξίζετε ή σας απασχολεί κάποιο νομικό θέμα, φορέστε το Ρούνο Γιάρα γύρω από το λαιμό σας στο ύψος του διαφράγματος, περασμένο σε πράσινο και μαύρο δέρμα. Θα πρέπει να το φοράτε πάντα ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζετε γραφειοκρατικά θέματα, συναντήσεις με δικηγόρους, ανωτέρους ή με άτομα που σας αδικούν.

Λέξεις κλειδιά: Νέος κύκλος, δικαιοσύνη, δύναμη θέλησης, μεταμόρφωση, αποτελεσματικότητα, ανταμοιβή, πρόοδος, ωριμότητα, χαρά, ειρήνη, ψυχρότητα ή δυσκολίες σε σχέσεις, γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα.

Τυχερή ώρα: 11:00 π.μ.-12:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Δεκέμβριος-Ιανουάριος

Τυχερό Χρώμα: Πράσινο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Τιρ

Δηλώνει την υπευθυνότητα, την αίσθηση καθήκοντος και τη δύναμη που πρέπει να έχει κάποιος για να αντιμετωπίσει σωστά τις δυσκολίες, ώστε να τις εξαλείψει. Με θάρρος και αφοσίωση, μπορείτε να νικήσετε τα εμπόδια και να φτάσετε στους στόχους σας. Αφοσιωθείτε σε ότι είναι σημαντικό για σας και βάλτε όλη σας την ενέργεια για να τα καταφέρετε. Έχετε την ικανότητα να παλέψετε για αυτά που θέλετε, πιστέψτε στις δυνατότητές σας και θα νικήσετε. Η βοήθεια που ζητάτε θα έρθει από κάποιο άτομο με ικανότητες. Ο έρωτας, ο μαγνητισμός και το πάθος αυξάνονται και η αισθηματική ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Ένας άντρας ίσως εμφανιστεί αν δεν υπάρχει ήδη στη ζωή σας και θα φέρει αυτές τις ποιότητες μαζί του. Αυτή την περίοδο μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις με καλές βάσεις και αμοιβαία υποστήριξη, που θα κρατήσουν στο χρόνο.

Σαν φυλαχτό: Βοηθάει ότι θυσίες και αν χρειαστεί να κάνετε να σας οδηγήσουν στην επιτυχία και στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ο Ρούνος Τιρ όταν συνδυαστεί μαζί με Ιεροβότανο και Μπελαντόνα, δεθεί με κόκκινη κλωστή και τυλιχτεί σε κόκκινο δέρμα ή μετάξι, αυξάνει τον μαγνητισμό και έλκει τον έρωτα και το πάθος. Η ιδανική στιγμή για τη δημιουργία αυτού του φυλαχτού είναι όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ή του Ταύρου.

Λέξεις κλειδιά: Δύναμη, υποστήριξη, καθήκον, πειθαρχία, ευθύνη, αυτοθυσία, μάχη, προσπελάσιμα εμπόδια, πάθος, σεξουαλικότητα, καλή σχέση.

Τυχερή ώρα: 16:00 μ.μ.-17:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος-Μάρτιος

Τυχερό Χρώμα: Φωτεινό κόκκινο

Μπεόργκ  Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Μπεόργκ

Αυτός ο ρούνος έχει άμεση σχέση και συνδέεται με τη μητέρα, την οικογένεια και την φροντίδα. Όπως μια μητέρα φροντίζει το παιδί της, έτσι και εσείς θα πρέπει τώρα με την ίδια φροντίδα να φερθείτε σε κάθε τι που κάνετε και για αυτά που επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Μια πολύ καρποφόρα εποχή αρχίζει για σας, που θα σας φέρει χαρά και ικανοποίηση. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, η ικανότητά σας για ανάπτυξη είναι μεγάλη και μπορείτε να καταφέρετε πολύ σημαντικά πράγματα. Η γονιμότητα είναι παντού γύρω σας, είτε σας απασχολεί μια εγκυμοσύνη, είτε κάποιο εργασιακό, οικονομικό ή αισθηματικό θέμα, η επιτυχία είναι σίγουρη. Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια και πράγματα που θέλετε να υλοποιήσετε, δράστε ήρεμα, υπομονετικά και με αγάπη. Κάθε ισορροπία θα αποκατασταθεί, σε ότι σας απασχολεί. Νέες καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας, οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας γίνεται αρμονική και μια σχέση ζωής μπορεί να εμφανιστεί.

Σαν φυλαχτό: Αν σας απασχολεί η πώληση ή η αγορά κάποιου ακινήτου, στη μπροστινή πλευρά του ακινήτου ανοίξτε μια τρύπα 30 εκατοστών περίπου και τοποθετήστε τον Ρούνο Μπεόργκ που πρέπει να είναι φτιαγμένος από ξύλο Σημύδας, μαζί με σπόρους κέδρου και ένα κρύσταλλο Αβεντουρίνη, και σκεπάστε τον με άμμο θαλάσσης και χώμα. Αυτό θα βοηθήσει κάθε αγοραπωλησία και θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας.

Λέξεις κλειδιά: Γονιμότητα, καρποφορία, οικογένεια, φροντίδα, νέα ξεκινήματα, ανάπτυξη, κέρδη, επιτυχία, αφθονία, εγκυμοσύνη, καλή σχέση.

Τυχερή ώρα: 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος-Απρίλιος

Τυχερό Χρώμα: Σκούρο πράσινο

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Εόλχ

Αυτός ο ρούνος εμφανίζεται όταν υπάρχει μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Μπορεί να είστε καλοπροαίρετοι και να βαδίζετε με βάση το συναίσθημα, αυτό μπορεί να είναι ταυτόχρονα καλό αλλά και κακό για σας. Καλό είναι να ανεξαρτητοποιηθείτε από πράγματα που δεν σας ωφελούν και σας οπισθοδρομούν μόνο. Γίνετε λίγο επιφυλακτικοί με ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σας, μην κλείνετε τα μάτια, προστατεύστε τον εαυτό σας από κάθε τι αρνητικό, αφού αξίζετε το καλύτερο διεκδικήστε το. Χρησιμοποιήστε τη γνώση και τις εμπειρίες που έχετε πάρει μέχρι τώρα, με σύνεση και αξιοποιήστε τις σωστά. Βάλτε στόχους και δραστηριοποιηθείτε για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Μπορείτε να πετύχετε κάθε στόχο, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μην φοβηθείτε να πρωτοπορήσετε. Η προστασία που σας προσφέρει αυτός ο ρούνος είναι μεγάλη.

Σαν φυλαχτό: Προστατεύει από το τις αρνητικές ενέργειες και από εχθρικά άτομα ή παγίδες. Φροντίστε να έχετε το Ρούνο Εόλχ πάνω σας ώστε να προστατεύεστε από κάθε εμπόδιο ή αρνητικούς ανθρώπους, συνδυάστε τον με ένα κομμάτι μαύρης Τουρμαλίνης ή Κόκκινου Ίασπη για να ενδυναμώσετε τη Ρουνική ενέργεια. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το Ρούνο Εόλχ επάνω στο γραφείο σας, στη είσοδο ή στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Λέξει κλειδιά: Προστασία, βοήθεια, ανανέωση, σταθερότητα, υποστήριξη, επιτυχία, κέρδη, καλή συνεργασία ή σχέση, καλές προοπτικές, καλές ευκαιρίες, νέοι δρόμοι.

Τυχερή ώρα: 14:00 μ.μ.-15:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος-Φεβρουάριος

Τυχερό Χρώμα: Λευκό

Σιγκέλ Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Σιγκέλ

Είναι ο ρούνος του Ήλιου και φέρνει μαζί του την καθαρή ενέργεια και τη λάμψη αυτού του ουράνιου σώματος. Σηματοδοτεί επιτυχία, καταξίωση και δύναμη. Οι στόχοι που έχετε βάλει όπως και οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν, αρκεί να μην επαναπαύεστε και να ενεργείτε δυναμικά. Κάθε δυσκολία θα εξαλειφθεί αν πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες που έχετε, μπορείτε να υπερνικήσετε κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε πως η ζωή σας δεν κυλά όπως θέλετε, θα ανταμειφθείτε για τις θυσίες και τους κόπους που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Η επιτυχία θα έρθει χάρη στις δικές σας προσπάθειες και το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Σε ότι σκέφτεστε να επενδύσετε τώρα, θα σας αποδώσει. Χαρείτε τα καλά που έρχονται με τους αγαπημένους σας και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας. Οι σχέσεις σας φαίνονται πως βαίνουν καλά, η χαρά και η ευτυχία θα σας πλαισιώσουν.

Σαν φυλαχτό: Αυξάνει το πλούτο, το μαγνητισμό, την καλή υγεία και βοηθάει πολύ στην εκπλήρωση επιθυμιών. Για να πραγματοποιηθεί γρήγορα κάποια επιθυμία που έχετε σχεδιάστε με χρυσό μελάνι το σύμβολο του Ρούνου Σιγκέλ σε ένα κομμάτι δέρμα, από την άλλη πλευρά γράψτε αυτό που επιθυμείτε να καταφέρετε, τυλίξτε το και δέστε το με χρυσή κλωστή. Τοποθετήστε το στη τσάντα σας ή σε κάποιο μέρος που έχετε μόνο εσείς πρόσβαση.

Λέξεις κλειδιά: Επιτυχία, θετική ενέργεια, καταξίωση, δύναμη, καλή υγεία, γονιμότητα, καλές επενδύσεις, καλυτέρευση οικονομικών και σχέσεων, χαρά, ευτυχία.

Τυχερή ώρα: 15:00 μ.μ.-16:00 μ.μ.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος-Μάρτιος

Τυχερό Χρώμα: Χρυσό

 

ΙΧΘΥΕΣ ΙΧΘΥΕΣ

Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας : Γκιφού

Η ενότητα, η ένωση και τα δώρα είναι ποιότητες που φέρνει μαζί του αυτός ο ρούνος όταν εμφανίζεται. Η τύχη σας αλλάζει προς το καλύτερο, η χαρά και η υποστήριξη που ζητάτε έρχεται, όπως και μια περίοδος επιτυχιών. Η αρμονία εισέρχεται σε κάθε είδους σχέσεις και ισχυροί δεσμοί εμφανίζονται. Δεχθείτε με ευγνωμοσύνη τα δώρα που σας δίνονται και αξιοποιήστε τα σωστά. Η τύχη σας ευνοεί σε όποια ενέργεια και αν θέλετε να κάνετε. Οι δυσκολίες φτάνουν πια στο τέλος, μια αρμονική και επιτυχημένη περίοδος ξεκινά. Δώρα, χαρές, θετικά γεγονότα και αρμονικές σχέσεις εμφανίζονται στη ζωή σας. Αυτό που επιζητάτε θα έρθει σε σας, θα πρέπει όμως και εσείς να βάλετε τα δυνατά σας και να μην καθησυχαστείτε. Σε οποιαδήποτε σχέση η αμοιβαία υποστήριξη είναι πολύ σημαντική για να υπάρξει ισορροπία.

Σαν φυλαχτό: Ευνοεί κάθε νέα αρχή, εναρμονίζει τη σχέση δυο ανθρώπων και φέρνει απρόσμενη τύχη και βοήθεια. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο μέσα στο 2016, γεμίστε νε νερό πηγής ένα κρυστάλλινο δοχείο και τοποθετήστε μέσα τον Ρούνο Γκιφού (το καλύτερο είναι να είναι φτιαγμένος από ξύλο λεύκας) και έναν κρύσταλλο Άκουα Μαρίνα. Κατά τη Πανσέληνο αφήστε το δοχείο κάτω από το φως της Σελήνης για τουλάχιστον 3 ώρες και έπειτα φυλάξτε το σε σκοτεινό μέρος. Χρησιμοποιήστε το νερό που περιέχει το δοχείο για να κάνετε ένα λουτρό κάθαρσης, ρίξτε το νερό μέσα στη μπανιέρα και γεμίστε τη με ζεστό νερό λίγο πιο πάνω από το μισό, προσθέστε φασκόμηλο, ρίζα βαλεριάνας και λεβάντα. 06:00 π.μ. με 07:00 π.μ. μπείτε στη μπανιέρα και συγκεντρωθείτε σε αυτό θέλετε να πετύχετε και ζητήστε τη καθοδήγηση του Γκιφού.

Λέξεις κλειδιά: Δώρα , βοήθεια, ισορροπία, καλές σχέσεις, καλές συνεργασίες, ένωση, αγάπη, γάμος, γενναιοδωρία, απρόσμενη καλή τύχη.

Τυχερή ώρα: 06:00 π.μ.-07:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Σεπτέμβριος-Οκτώβριος

Τυχερό Χρώμα: Βαθύ μπλε

Γουίν Για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας : Γουίν

Ο Γουίν φέρνει καλή τύχη και αρμονία, σε οποιονδήποτε σκοπό και γενικότερα στη ζωή σας. Είναι ένας από τους πολύ θετικούς ρούνους και υπόσχεται δημιουργία, επιτυχία, χαρά και ξεπέρασμα δυσκολιών. Όταν εμφανίζεται προτρέπει να ενεργήσετε δραστικά για να πετύχετε τους στόχους σας, καλό είναι να κάνετε σχέδια για το μέλλον αλλά έχει έρθει η ώρα να τα κυνηγήσετε ώστε να πραγματοποιηθούν. Η ευτυχία θα έρθει μέσα από μια πρακτική και δραστική προσέγγιση των πραγμάτων, μην υπερφορτώνεστε ευθύνες και βάρη που σας δυσκολεύουν στην επίτευξή σας. Δεν γίνετε να τα καταφέρετε όλα μαζί, βάλτε όλη σας την ενέργεια σε κάποιο στόχο που είναι σημαντικός για σας και δουλέψτε για να τον πραγματοποιήσετε. Το ξεκίνημα μιας πολύ καλής περιόδου έχει αρχίσει, η χαρά και η ανταμοιβή είναι στο δρόμο σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε πως υπάρχει στασιμότητα, να είστε σίγουροι πως καλά πράγματα θα σταυρώσουν το δρόμο σας. Η ανταμοιβή για τι προσπάθειές σας θα είναι περισσότερο από ικανοποιητική. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή σας και η συναναστροφή μαζί τους θα είναι αρμονική και πολύ ωφέλιμη. Ανέλπιστη βοήθεια θα έρθει από κάποιον που ίσως δεν το περιμένετε ή δεν γνωρίζετε ακόμα.

Σαν φυλαχτό: Για να ενδυναμώσετε μια νέα σχέση, να ανανεώσετε μια παλιά ή να δυναμώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς, φροντίστε στο χώρο που συναντάτε το άτομο ή τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να υπάρχουν τα χρώματα του μπλε και του κίτρινου γύρω σας. Μπορείτε να ανάψετε μπλε και/ή κίτρινα κεριά κρατώντας τον Ρούνο Γουίν στα χέρια σας, ζητώντας να σας χαρίσει την ευτυχία και την ολοκλήρωση στις σχέσεις σας.

Λέξεις κλειδιά: Ανταμοιβή, χαρά, ευτυχία, ευχαρίστηση, επιτυχία, καλή τύχη, ανέλπιστη βοήθεια, αναγνώριση, χαρά, επίτευξη.

Τυχερή ώρα: 07:00 π.μ.-08:00 π.μ.

Τυχεροί μήνες: Οκτώβριος-Νοέμβριος

Τυχερό Χρώμα: Χρυσό, Κίτρινο

 

196752_1007619164492_6904_n Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση