Βεδικό Ωροσκόπιο 2017

Βεδικό Ωροσκόπιο 2017
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Το ετήσιο Βεδικό ωροσκόπιο βασίζεται στο Βεδικό σας ζώδιο, ο βεδικός σας γενέθλιος χάρτης βρίσκεται περίπου 23 μοίρες πίσω απ’ ότι ο γενέθλιος χάρτης της δυτικής αστρολογίας, χρησιμοποίει τον Αστρικό ζωδιακό κύκλο “Sidereal zodiac” και όχι τον Τροπικό ζωδιακό κύκλο “Tropical zodiac” που χρησιμοποίει η δυτική αστρολογία. Οι περισσότεροι θα μετατοπιστείτε σχεδόν ένα ζώδιο πίσω απ’ ότι στο δυτικό γενέθλιο χάρτη σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διαβάσετε σωστά το ζώδιό σας και τις ετήσιες τάσεις είναι να γνωρίζετε το βεδικό ηλιακό σας ζώδιο (Surya Rashi), τον ωροσκόπο (Lagna) ή το σεληνιακό σας ζώδιο (Janma Rashi), σύμφωνα με το βεδικό χάρτη σας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια διαβάστε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, ο Ήλιος αλλά και η Σελήνη που είναι πολύ σημαντική στη βεδική αστρολογία. Η πλανητική περίοδος Dasha είναι πολύ σημαντική, αν γνωρίζετε ποια πλανητική περίοδο διανύετε μέσα στο 2017 θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα για τις ετήσιες τάσεις.

2017

To 2017 αρχίζει τη πορεία του με τη Chandra (Σελήνη) στο Makara Rashi (Αιγόκερω) να κάνει όψεις με τους Guru-Shani (Δία-Κρόνου) και να βρίσκεται στο Nakshatra  (Σεληνιακό αστερισμό) Shravana που η ενέργειά του φέρνει αποκατάσταση και θεμελίωση όσων υπάρχουν, είναι ένα εσωτερικό κάλεσμα που προάγει την πρόοδο και την ανάπτυξη στη ζωή. Αυτή τη χρονιά αυτός ο Σεληνιακός αστερισμός μας προτρέπει να σκεφτόμαστε αλλά και να επικοινωνούμε καλύτερα με τους άλλους πριν δράσουμε και να ολοκληρώσουμε όσα έχουμε αρχίσει. Ο κυβερνήτης αυτού του Σεληνιακού αστερισμού είναι η Chandra αλλά και ο Shani (Κρόνος) σαν κυβερνήτης του Makara (Αιγόκερου), η δύναμη του λόγου αυτό το έτος είναι μεγάλη και η επιρροή θα είναι όχι μόνο στη ζωή μας αλλά και διεθνώς σε πολιτικό επίπεδο αφού η επιρροή θα είναι σημαντική για τη μετέπειτα εξέλιξη μας.

Ο Rahu (Βόρειος Δεσμός) και ο Ketu (Νότιος Δεσμός) είναι στον άξονα Simha-Kumbha (Λέοντα-Υδροχόου) και θα μπει στον άξονα Karka-Makara (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 σε οίκους Kendra στον 4ο και 10ο οίκο, κάνοντας όψεις πάλι πάνω στην Chandra που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Mesha (Κριός), αυτό θα φέρει μεγάλες καρμικές αλλαγές πολύ ιδιαίτερα από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Η πορεία του πλούτου των 12 ζωδίων το 2017 αναλυτικά

Ημερομηνίες Βεδικών Ζωδίων ή Rashis

Ζώδιο                       Ημερομηνία

 Κριός                          13/04-14/05

Ταύρος                        15/05-14/06

Δίδυμοι                       15/06-14/07

Καρκίνος                      15/07-14/08

Λέοντας                      15/08-15/09

Παρθένος                     16/09-15/10

Ζυγός                        16/10-14/11

Σκορπιός                      15/11-14/12

Τοξότης                      15/12-13/01

Αιγόκερως                    14/01-12/02

Υδροχόος                      13/02-12/03

Ιχθύες                        13/03-12/04

Οι ημερομηνίες των ζωδίων μπορεί να έχουν κάποια απόκλιση ανάλογα το έτος, λόγω των δίσεκτων ετών.

Mesha (Κριός)

 Το 2017 ο Guru (Δίας) και ο Shani (Κρόνος) είναι οι πλανήτες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας περισσότερο, Ο Guru στον 6ο οίκο σας και ο Shani σε οίκο Moksha στον 8ο , το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα σας δημιουργήσουν περιορισμούς μέχρι και τον Οκτώβριο, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας, καριέρας, οικονομικών αλλά και νομικών ζητημάτων. Μια καλή προσέγγιση σε θέματα οικονομικών είναι απαραίτητη όπως και στη καριέρα σας, ακόμα και αν στη διάρκεια του έτους νιώθετε πως πιέζεστε αρκετά θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα στο προς τους τελευταίους μήνες του 2017.

Ο χάρτης Hora-D2 που είναι ο αναλυτικός χάρτης του πλούτου σας, τοποθετεί τον Surya (Ήλιο) και τον Mangala( Άρη) στον Karka (Καρκίνο) στη Hora της Chandra (Σελήνης) σε οίκο Kendra στο 4ο οίκο σας, με την αρνητική όψη του Surya και του Mangala στον 2ο , 5ο  και 11ο οίκο σας θα χρειαστεί μέσα στο 2017 να εργαστείτε ουσιαστικά και συστηματικά για να υπάρξει επέκταση του πλούτου, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017. Στην αρχή της νέας χρονιάς τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που χρήζει μεγάλης προσοχής και προγραμματισμού, παλιότερα χρέη ή εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν και νέα έξοδα θα εμφανιστούν. Αποφύγετε δάνεια, χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και μεγάλες επενδύσεις που δεν ευνοούνται ιδιαιτέρα μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Οι επιλογές πάνω στα οικονομικά σας και στη διαχείρισή τους θα σας φέρει αρκετό άγχος και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Από τον Οκτώβριο τα πράγματα για σας τους Meshas βελτιώνονται αρκετά και θα δείτε τις καταστάσεις γύρω σας να ρέουν ευκολότερα. Αγοραπωλησίες ακίνητων ή επιχειρήσεων  καλό είναι να πραγματοποιηθούν στο τέλος του έτους για καλύτερα κέρδη αργότερα, ιδιαίτερα για σας τους ελεύθερους επαγγελματίες. Όσοι εργάζεστε σε κάποια επιχείρηση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας, βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για φέτος και αναδείξετε τις ικανότητες σας. Οι προσωπικές σχέσεις μέσα στο χώρο εργασίας θα σας δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα αποφύγετε κάτι τέτοιο, αν είστε από αυτούς που αναζητάτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση ή θέση, οι τελευταίοι μήνες του έτους είναι πιο ευνοϊκοί για σας.

Τυχερός Λίθος: Φορέστε ένα κόσμημα με Κίτρινο Ζαφείρι στο δείκτη σας για να βελτιώσετε την επήρεια του Guru αυτό το χρόνο στη ζωή σας.

Vrishabha (Ταύρος)

Το 2017 μπορείτε να περιμένετε αρκετές αλλαγές στη ζωή σας σε σχέση την σταδιοδρομία σας, τα οικονομικά, τις επενδύσεις ειδικά αν προσπαθήσετε αρκετά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η αρχή του 2017 βρίσκει τον Shani (Κρόνο) να κινείται στον 7ο οίκο σας στον Vrischika (Σκορπιό), φροντίστε να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας αρκετά πράγματα θα έρθουν στη επιφάνεια για να λυθούν και θα μπορέσετε να φέρετε ξανά την ισορροπία σε ορισμένα ζητήματα. Η θετική όψη Surya-Shani (Δία-Κρόνου) θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε από παλιές οικονομικές εκκρεμότητες και θα βοηθήσει να έχετε περισσότερα κέρδη, ευνοούνται οι πιστώσεις αν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει, τα δάνεια επίσης και αν ασχολείστε με τον τραπεζικό τομέα θα ευνοηθείτε αρκετά. Το Νοέμβριο ο Shani σας περνάει τον 8ο οίκο σας βάζοντας αρκετές δοκιμασίες και προκλήσεις που θα σας δημιουργήσουν καθυστερήσεις και απρόοπτα έξοδα που πρέπει να καλύψετε γι’ αυτό προσέξτε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Από 12/09 ο Guru (Δίας) περνάει στο Thula (Ζυγό) στον 6ο οίκο σας και η φροντίδα της υγείας σας, η διαχείριση των οικονομικών αλλά και η εργατικότητα είναι αναγκαία για να θεμελιώσετε όσα θέλετε στη ζωή σας.

Στο χάρτη Hora του πλούτου σας, οι πλανήτες μοιράζονται ανάμεσα σε οίκο Kama και Moksha, στον 3ο και 4ο οίκο σας, ο Guru στο Simha (Λέοντα) και στον 4ο οίκο σας σε αρνητική όψη με τον 6ο οίκο στην αρχή του 2017 παρουσιάζει μια δυσκολία στη εξέλιξη των οικονομικών σας, προσέξτε επενδυτικές κινήσεις που αφορούν δοσοληψίες, σίγουρα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα και να αποφύγετε το στρες. Προτιμήστε να προβείτε σε επενδύσεις το πρώτο εξάμηνο του έτους το πολύ μέχρι τέλος Αυγούστου για να έχετε περισσότερα κέρδη και λιγότερα έξοδα στο τέλος του χρόνου. Από τις 11/11 θα πρέπει να μετριάσετε περιττά έξοδα και να εστιάσετε σε σταθερές οικονομικές κινήσεις, αν πάντως έχετε κινηθεί σωστά από την αρχή του έτους θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία ευνοείται, είναι μια περίοδος που μπορείτε να σταθεροποιηθείτε και να προοδεύσετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε καλές κοινωνικές επαφές και καλές κριτικές. Φροντίστε να εστιάζετε στους στόχους που έχετε και μην αμελείτε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε ειδικά προς το τέλος του έτους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αν βάλουν τα δυνατά τους το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα έχουν καλές απολαβές. Ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το εμπόριο ευνοείστε αρκετά αρκεί να κινηθείτε γρήγορα και ελέγχοντας τις πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους. Μετά από το Σεπτέμβριο αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις.

Τυχερός Λίθος: Φορέστε ένα Κόκκινο Ρουμπίνι στο παράμεσο ή στο λαιμό, για να ενδυναμώσετε την ενέργεια του Surya το 2017.

Mithuna (Δίδυμος)

Αυτή η χρονιά ευνοεί ιδιαίτερα εσάς τους Διδύμους, ο Guru (Δίας) σας βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδια που έχετε και σας προστατεύει από τη θέση του Shani (Κρόνος) στον 6ο σας οίκο που απαιτεί από σας να εργαστείτε πάνω στους στόχους σας αλλά θα σας φέρει απλά κάποιες καθυστερήσεις που θα ξεπεράσετε αρκετά εύκολα. Πολλοί τομείς θα αρχίσουν να βελτιώνονται μέσα σε αυτό το χρόνο, τα οικονομικά, οι επενδύσεις και η καριέρα σας είναι σίγουρα ευνοούμενα. Από 27/01 έως 21/06 ο Shani θα περάσει στον 7ο οίκο σας, μια περίοδος που θα χρειαστεί να είστε απλά προσεκτικοί ιδιαίτερα σε συνεργασίες, το εμπόριο ή συμβόλαια, γιατί θα φέρει καθυστερήσεις και αναβολές κάποιων θεμάτων, ο Guru όμως θα ευνοήσει τη επέκταση των σχεδίων σας.

Ο χάρτης του Πλούτου σας Hora, δείχνει πως ο Mangala (Άρης) και ο Surya (Ήλιος) ενεργοποιεί έναν οίκο Artha, τον 2ο οίκο των χρημάτων και οικονομικών απολαβών με θετικό τρόπο δίνοντάς σας μεγάλη εύνοια σε οικονομικά θέματα. Το 2017 τα οικονομικά σας ευνοούνται όπως και οι επενδύσεις, τα κέρδη και τακτοποίηση οφειλών που υπάρχουν. Αυτό το έτος θα αρχίσετε να βλέπετε τον οικονομικό σας τομέα διαφορετικά και ιδιαίτερα την διαχείριση του, θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα για άτομα που αγαπάτε αλλά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε καταπίστευμα για το μέλλον σας, η τύχη σας ευνοεί μέσω του Guru. Θα μείνετε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας το 2017 και θα τακτοποιήσετε οφειλές που σας είχαν γίνει βάρος καιρό. Η καριέρα σας επίσης είναι ένας τομέας που θα σας φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και πρόοδο, όσα κάνετε ανταμείβονται, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή επέκταση, να περιμένετε αύξηση στο μισθό ή εισόδημά σας, και όσοι επιθυμείτε να βρείτε κάποια εργασία ή να αλλάξετε επάγγελμα ή χώρο εργασίας αυτός ο χρόνος θα σας δώσει το ποθητό σας. Υπάρχουν πολύ καλές οικονομικές ευκαιρίες για σας μέσα σε αυτό το χρόνο, δραστηριοποιηθείτε και όλα θα έρθουν πολύ θετικά για σας, επίσης αν σας απασχολούν νομικά ζητήματα θα διευθετηθούν ευκολότερα μέσα στο 2017. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε κέρδη και οι επενδύσεις θα κινηθούν πολύ καλά για σας. Αγοραπωλησίες ευνοούνται επίσης, γενικά οι επενδύσεις που θα κάνετε μέσα στο 2027 θα είναι πολύ καλές και θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τυχερός Λίθος: Το Πράσινο Σμαράγδι μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη τύχη που έχετε μέσα στο 2017, όσοι ασχολείστε με το εμπόριο φορέστε το λίθο αυτό μικρό δάχτυλο του χεριού σας, ενώ στο δείκτη θα ευνοήσει κάθε οικονομικό σας θέμα. 

Karka (Καρκίνος)

Αυτό το έτος για σας τους Karkas δεν θα είναι το ευκολότερο, Ο Shani (Κρόνος) στον 5ο  Dharma Trikona οίκο σας, θα φέρει προκλήσεις στη δημιουργία νέων πραγμάτων αλλά και στις σχέσεις σας γενικότερα. Ο Surya (Ήλιος) στον Artha Dushtana 6 οίκο σας, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αρνητικά άτομα και να ανταπεξέλθετε καλά σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών που χρειάζονται εστίαση και προσοχή. Θα πρέπει να προσέξετε μόνο την υγεία σας περισσότερο ιδιαίτερα αν έχετε ήδη χρόνια θέματα και το άγχος που μπορεί να σας δημιουργήσει αυτοάνοσα νοσήματα. Με το Guru (Δία) στον 3ο σας οίκο θέματα που αφορούν το στομάχι και γαστρεντερικά προβλήματα είναι πιθανά. Ο Shani περνάει στον 6ο οίκο σας στις 27/01 και ευνοεί την παραγωγικότητά σας και θα λύσει ορισμένα θέματα, όμως η αρνητική όψη που κάνει στον 12ο οίκο σας μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποια νομικά θέματα που θα πρέπει να προσέξετε.

Ο οικονομικός σας τομέας δεν ευνοείτε ιδιαίτερα με τον Ketu (Νότιος Δεσμός) στον 8ο οίκο σας και τον Rahu (Βόρειος Δεσμός)  στον 2ο οίκο σας, και απρόοπτα έξοδα θα προκύψουν εύκολα γι’ αυτό εστιάστε στη καλή διαχείριση από την αρχή του έτους. Ο Χάρτης Hora του πλούτου σας δείχνει πως με τη Chandra (Σελήνη) και το Guru στην αρχή του έτους στο ζώδιο του Simha (Λέοντα) θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά για να σταθεροποιήσετε οικονομικά θέματα και να εξελίξετε καταστάσεις, από τον Αύγουστο ο κυβερνήτης σας εισέρχεται στο καρκίνο στο χάρτη Hora και διευκολύνει αρκετά τα οικονομικά σας. Η πληρωμή υποχρεώσεων θα πρέπει όσο γίνεται να πραγματοποιούνται εγκαίρως και να προγραμματίζεται τα έξοδα για τις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες. Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δάνειο κάντε το από τέλος Ιανουαρίου και μετά, όμως μην ζητήσετε μεγαλύτερο ποσό απ’ ότι μπορείτε να ξεχρεώσετε αργότερα. Κάποια θέματα στο χώρο εργασίας σας θα υπάρξουν όπως και με συναδέλφους που θα κληθείτε να τα διαχειριστείτε σωστά και ήρεμα. Αν εργαστείτε συστηματικά και αποφύγετε διενέξεις με τους γύρω σας τότε οι τελευταίοι μήνες του έτους θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα. Όσοι από σας θέλετε να σταθεροποιηθείτε σε μια δουλειά, να κάνετε κάποια αλλαγή στη καριέρα σας  ή να βρείτε νέα, το τέλος του χρόνου είναι καλύτερο διάστημα. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι μήνες Φεβρουάριος και Δεκέμβριος είναι οι πιο ευνοούμενοι για να δουν κάποια εξέλιξη και θετικά αποτελέσματα. Προσέξετε επενδύσεις γιατί μπορεί να φέρουν περισσότερο απώλειες παρά κέρδη αν δεν είστε βέβαιοι για τις δυνατότητες που υπάρχουν, όσοι ασχολούνται με το εμπόριο θα πρέπει να ελέγχουν καλά κάθε θέμα που αφορά το εμπόρευμα πριν προχωρήσουν. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους ή έστω μην προβείτε σε κάποια ενέργεια πριν τις 27 Ιανουαρίου, το δεύτερο εξάμηνο και ειδικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά ευνοείται περισσότερο.

Τυχερός Λίθος: Ο Κίτρινος Γρανάτης ή  Ησσονίτης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ενέργεια που φέρνει ο Rahu στα οικονομικά σας, φορέστε τον στον παράμεσο.

Simha (Λέοντας)

To 2017 ξεκινάει για σας με τον Rahu στον 1ο σας οίκο και τον Ketu (Νότιος Δεσμός) στον 7ο, η θέση αυτή ευνοεί προσωπικές φιλοδοξίες όμως προκαλεί θέματα στις συναισθηματικές σχέσεις, το γάμο και στις συνεργασίες, το οποίο θα σας φέρει αρκετές αντιθέσεις και ανάμεικτα αποτελέσματα αυτό το έτος. Τα οικονομικά με τον Rahu (Βόρειος Δεσμός) και τον Guru (Δία) που βρίσκεται στον Artha 2ο οίκο σας ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι και τις 12/09, όπου ο Guru περνάει στον Kama 3ο οίκο σας και ο Ketu  στον Artha  6ο , κάνοντας αρνητική όψη με τη Shukra (Αφροδίτη) που θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, φέροντας μαζί τους μια περίοδο που θα δοκιμαστούν οι ικανότητες σας στα οικονομικά αλλά και ειδικά στη συναισθηματική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

Στο χάρτη του πλούτου σας Hora D2 του έτους 2017, φαίνεται πως η χρονιά για σας ξεκινάει με τον Surya (Ήλιο) και τον Mangala (Άρη) στον Karka (Καρκίνο) να βρίσκεται στον Moksha Dushtana 12ο οίκο σας που θα σας μεταφέρει κάποια πίεση, όμως θα σας ανακουφίσει από κάποια οικονομικά θέματα και θα ξεπληρώσετε ευκολότερα παλιότερα χρέη, η αρνητική όψη όμως στον 7ο σας οίκο θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις στις συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δάνεια και οι πιστώσεις ευνοούνται μέχρι και αρχές Σεπτεμβρίου πριν ο Guru περάσει στον 3ο σας οίκο. Θέματα που αφορούν ακίνητα ευνοούνται το πρώτο εξάμηνο του έτους και μέχρι και τέλος Αυγούστου. Όσοι εργάζεστε με σύμβαση ή θέλετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας θα πρέπει να εργαστείτε σωστά ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά στο τέλος του έτους. Προωθήστε καινούργια σχέδια και κάντε νέα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα που θα κάνουν τη διαφορά. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας οι κινήσεις σας θα πρέπει να έχουν σταθεροποιηθεί μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Τυχερός Λίθος: Φορέστε μια Φεγγαρόπετρα στο μεσαίο δάκτυλο του χεριού σας ή φροντίστε να την έχετε μαζί σας για να αποφύγετε την υπερκόπωση και να προστατέψετε την υγεία σας το 2017.

Kanya (Παρθένος)

To 2017 θα είναι θετικό για σας αρκεί να εργαστείτε αρκετά το πρώτο εξάμηνο του έτους ώστε να εκμεταλλευτείτε αργότερα μέσα στο έτος τη καλή επιρροή του Guru (Δία) που θα ξεκινήσει για σας 12 Σεπτεμβρίου αλλάζοντας ζώδιο και θα  κινηθεί πια στον Artha 2ο οίκο σας, και του Ketu (Νότιος Δεσμός) στις 09/09 που αλλάζει ζώδιο επίσης και ενεργοποιεί τον 11ο Kama οίκο σας. Στην αρχή του χρόνου καλό είναι να οργανωθείτε σωστά και να σκεφτείτε καλά όσα επιθυμείτε να υλοποιήσετε μέσα στο 2017, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα, πιστώσεις και επενδύσεις σε ακίνητα.

Στο χάρτη του πλούτου σας Hora, ο Surya (Ήλιος) στον Karka (Καρκίνο) με την αρνητική όψη που κάνει στους Dushtana οίκους σας 12ο και 6ο , δεν ευνοεί επενδύσεις το 2017, επίσης ενεργοποιεί θέματα στο τομέα της υγείας σας που θέλει ενδυνάμωση και στο τομέα της καριέρας σας δίνει προκλήσεις αλλά και μια ώθηση για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να  αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους η Chandra (Σελήνη) στο ζώδιο του Karka στη Hora της Chandra και με θετική όψη με τον Surya, θα σας ευνοήσει περισσότερο στα οικονομικά, επενδύσεις αλλά και επαγγελματικά. Το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν θα είναι εύκολο να βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια και την αποπληρωμή χρεών που έχετε, σκεφτείτε καλά πριν καταφύγετε σε δάνεια ή μεγάλες πιστώσεις. Καλό είναι να περιορίσετε τις προσωπικές δαπάνες και να αποφύγετε την αγορά κάποιου ακινήτου ή μεταφορικού μέσου αυτό το έτος εκτός και αν είστε σίγουροι για τη σταθερότητα των οικονομικών σας. Ακολουθήστε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για τις πληρωμές σας και τη διαχείριση των οικονομικών σας και θα κινηθείτε σταθερά αυτή τη χρονιά. Η αρχή του έτους μέχρι και αρχές Σεπτεμβρίου θέλει σταθερά βήματα και μετά θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Ο Shani (Κρόνος) σας βοηθάει να οργανωθείτε και να αναπτυχθείτε σωστά το 2017 και να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προσέχοντας την υγείας περισσότερο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δυσκολευτείτε το πρώτο εξάμηνο του έτους ενώ το δεύτερο θα είναι πιο κερδοφόρο για σας, αν σας ενδιαφέρει κάποια μονιμοποίηση στο χώρο των επαγγελματικών σας θα έρθει μετά το Σεπτέμβριο, όσοι από σας ασχολείστε με το εμπόριο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λειτουργήσετε πιο συντηρητικά.

Τυχερός Λίθος: Ο Κιτρίνης είναι ο λίθος που μπορεί να εξισορροπήσει την ενέργεια του Guru και να ευνοηθείτε περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του έτους. 

Thula (Ζυγός)

Το 2017 αρχίζει για σας τους Thulas με το Κρόνο να βρίσκεται στον Artha 2ο οίκο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, οι επικοινωνίες σας θα πρέπει να είναι προσεγμένες ειδικά με το αντίθετο φύλο, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα θα αλλάξουν και ιδιαίτερα ο τρόπος που διαχειρίζεστε οικονομικά θέματα. Αν και θα υπάρχει έμφαση στην οικογένεια, θα εστιάσετε πολύ στην ασφάλεια που μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας αλλά και σε σας. Η χρονιά αυτή αρχίζοντας με το Shani (Κρόνο) στον 2ο οίκο σας και το Guru (Δία) στον 12ο θα φέρει αρκετά έξοδα και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα αν στηρίζεστε οικονομικά σε τρίτους. Ο Shani από 27/01 περνάει στον 3ο οίκο σας και στον Dhanu (Τοξότη), που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε χρέη ή οικονομικά θέματα που αφορούν επενδύσεις ή χρηματοδοτήσεις.  

Ο χάρτης Hora του πλούτου σας, με τον Surya (Ήλιο) και τον Mangala (Άρη) να κάνει αρνητική όψη στον 11ο οίκο σας και το Guru στη Hora του Surya στο Simha (Λέοντα) να χτυπάει τον 7ο οίκο σας, αποφύγετε να στηριχθείτε σε τρίτα πρόσωπα φέτος για την εκπλήρωση σχεδίων και προσέξτε στις συνεργασίες και τις συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν αργή ανάπτυξη αυτό το χρόνο, αποφύγετε επενδύσεις  και σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, είναι μια καλή περίοδο όμως να αρχίσετε νέα σχέδια και να ορίσετε τους στόχους σας. Η καριέρα σας ευνοείται περισσότερο το πρώτο εξάμηνο από 27/01 και μέχρι τέλος Αυγούστου, ιδιαίτερα για σας που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ασχολείστε με το εμπόριο, όπως και η δημιουργία οικογένειας ή αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι σας. Να θυμάστε ότι περισσότερο ευνοούνται το 2017 σχέδια που μπορούν να αποδώσουν μακροπρόθεσμα. Από 12/09 τα οικονομικά σας και οι επενδύσεις δεν ευνοούνται και οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές για να μην έχετε προβλήματα στο τέλος του έτους. Θέματα που αφορούν ακίνητα που σας ανήκουν τακτοποιήστε τα από 27/01 μέχρι και  τέλος Ιουνίου, όμως αποφύγετε κάποια αγορά ακινήτου το 2017.

Τυχερός Λίθος: Φορέστε στο μικρό δάκτυλο του χεριού σας Μάτι της Τίγρης για να εξισορροπηθεί η επήρεια του Ketu (Νότιος Δεσμός) το 2017 και να αποφύγετε θέματα που αφορούν τα παιδιά, την υγεία και δυσκολίες σε νέα σχέδια.

Vrischika (Σκορπιός)

Ο χρόνος αυτός ξεκινάει γα σας με το Shani (Κρόνο) στο ζώδιο σας και στον 1ο σας οίκο και τον Guru (Δία) στον 11ο Kama οίκο σας στον Kanya (Παρθένο), αν και ο Shani συνεχίζει να φέρνει περιορισμούς και καθυστερήσεις, ο Guru θα σας ευνοήσει μέσα στο 2017 και θα σας προστατέψει από τη επήρεια του Κρόνου, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα και τη καριέρα σας. Με τον Rahu (Βόρειο Δεσμό) στον 10ο Artha οίκο σας θα πρέπει να αντεπεξέλθετε με ηρεμία στη πίεση που θα έχετε στη καριέρα σας και να μην βιαστείτε σε αποφάσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, μην αναλάβετε δεσμεύσεις που μπορεί να σας περιορίσουν περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αυτή η χρονιά απαιτεί από σας καλές προσπάθειες και υπομονή. Το 2017 αποφύγετε να αλλάξετε ή να κάνετε έναρξη νέας επιχείρησης.

Η ανάλυση του χάρτη πλούτου σας δείχνει πως η αρνητική όψη του Surya (Ήλιου) στον 10ο οίκο σας και του Guru στον 12ο και στον 6ο οίκο σας, θα σας βάλει περιορισμούς και εμπόδια ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα και παλαιότερα χρέη, όμως οι προσπάθειες που θα κάνετε αυτή τη χρονιά θα ανταμειφτούν αργότερα. Ο Guru θα σας βοηθήσει να έχετε καλή υγεία αρκεί να αποφύγετε το ψυχολογικό στρες. Στην αρχή του χρόνου αν βάλετε στόχο να καλύψετε χρέη θα τα αποπληρώσετε ευκολότερα, κάντε οικονομικές συναλλαγές, πιστώσεις που σας αφορούν και θέματα δάνειων κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους αποφύγετε επενδύσεις και σημαντικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, μην κάνετε νέα ξεκινημένα αυτό το διάστημα και αποφύγετε πωλήσεις και σίγουρα αγορές ακινήτων. Θα πρέπει να εστιάσετε στη καλή διατήρηση των περιουσιακών σας στοιχειών και των οικονομικών σας. Στην αρχή του πρώτου εξαμήνου η καριέρα σας μπορεί να ευνοηθεί αν προσπαθήσετε για κάποια αλλαγή επαγγέλματος, αύξηση μισθού ή μονιμοποίηση αρκεί να τηρήσετε δεσμεύσεις που θα αναλάβετε, από το τέλος του δεύτερου εξαμήνου σας περιμένουν αρκετές αλλαγές, προσέξετε τρίτα πρόσωπα και επιβεβαιώστε πληροφορίες που θα λάβετε. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει επίσης να αποφύγετε δάνεια και να βρείτε καλούς συνεργάτες και επενδυτές για να αντεπεξέλθετε οικονομικά. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι ευκολότερο το 2017, εδικά το πρώτο εξάμηνο βάλτε τα δυνατά σας για να επεκτείνετε τα κέρδη και την καλή πορεία της επιχείρησή σας. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να είναι συντηρητικές το 2017 και να αποφύγετε την αγορά ακινήτων.

Τυχερός Λίθος: Το Μπλε Ζαφείρι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη χρονιά αυτή χρησιμοποιώντας την επήρεια που έχετε από τον Shani σωστά, φορέστε το στο μεσαίο δάκτυλο του χεριού σας.

Dhanu (Τοξότης)

Σίγουρα το 2017 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για σας, θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες και να μην χάσετε την αισιοδοξία σας που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε ευκολότερα το πρώτο εξάμηνο του έτους που είναι και το δυσκολότερο για σας. Αυτή η χρονιά ξεκινάει με το Guru (Δία) να βρίσκεται στον 10ο Artha οίκο σας που με αυτή τη θέση θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα για να πετύχετε επαγγελματικά σας σχέδια, τον Shani (Κρόνο) στον 12ο Moksha οίκο, που σας δημιουργεί άγχος, δεν ευνοεί επενδύσεις και επηρεάζει τον ύπνο σας φέρνοντας αϋπνίες και ευνοεί μεγάλες μετακινήσεις και τον  Rahu (Βόρειος Δεσμός) στον 9ο που μπορεί να φέρει απώλειες σε ιδιοκτησίες και αδύναμη υγεία, προσέξτε τη σχέση σας με αντρικά πρόσωπα αυτή τη περίοδο. Ο Guru στις 12/09 περνάει τον 11ο οίκο σας όμως δεν ξεφεύγετε από την επήρεια του Shani, που θα φέρει αδύναμη υγεία, ιδιαίτερα θέματα με τα γόνατα θέλουν προσοχή και περισσότερη άσκηση θα σας βοηθήσει, δεν ευνοεί οικονομικές συναλλαγές και τη καριέρα σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε καλή στρατηγική για να πετύχετε στόχους αυτό το έτος.

Στον χάρτη του πλούτου σας Hora D-2 ο Surya (Ήλιος) κάνει αρνητική όψη στον 9ο οίκο και ο Guru στον 11ο που είναι σημαντικοί οίκοι για την εξασφάλιση του πλούτου σας αλλά και την επέκτασή του, θα σας φέρει κάποια πίεση στο τομέα των οικονομικών και θέματα ακινήτων. Φροντίστε αυτή τη χρονιά να μην ασχοληθείτε με δάνεια είτε δικά σας είτε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους, μην εγγυηθείτε για κάποιον τρίτο παρά μόνο για σας. Εστιάστε αρκετά στη καριέρα σας και προσπαθήστε να έχετε καλές σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να αποφύγετε διενέξεις. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να έχετε θετική ενέργεια σε όσα κάνετε και με υπαλλήλους ή συναδέλφους και μην καταφύγετε σε δάνεια ή βοήθεια τρίτων. Αν σκέφτεστε να μεταβιβάσετε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο ή να κάνετε κάποια πώληση φροντίστε να γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο, όμως μην σκεφτείτε το 2017 να επενδύεστε ιδιαίτερα σε ακίνητα. Κατά το δεύτερο εξάμηνο μετά τον Σεπτέμβριο όταν ο Guru θα έχει ήδη περάσει στο Ζώδιο του Thula (Ζυγού), ο Rahu στον Karka (Καρκίνο) και ο Ketu (Νότιος Δεσμός) στον Makara (Αιγόκερω) τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και θα ευνοηθείτε περισσότερο στον οικονομικό σας τομέα.

Τυχερός Λίθος: Ο Μαύρος Σουγκιλίτης θα φέρει ισορροπία ενεργειών ανάμεσα στον Rahu και στον Ketu, που κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε καλύτερα οικονομικά θέματα.

Makara (Αιγόκερως)

 Όσοι από σας έχετε ήδη βάλει σε δράση σχέδια από το 2016 και έχετε προσπαθήσει αρκετά, θα ανταμειφτείτε μέσα σε αυτό το έτος. Είναι μια χρονιά καλών αλλαγών για σας που θα θεμελιώσει καταστάσεις και θα είναι πολύ παραγωγική για τα οικονομικά και τη καριέρα σας. Τα σχέδια που έχετε θα ολοκληρωθούν και πολλές επιθυμίες θα εκπληρωθούν μέσα στο 2017. Ο Shani (Κρόνος) στον 11ο οίκο σας θα βοηθήσει να ωριμάσουν μέσα σας ορισμένα σχέδια και θα καταφέρετε να επιλέξετε σωστότερα συνεργάτες και συμβούλους, επίσης θα ευνοήσει την επέκταση σας σε στόχους και οικονομικά θέματα όπως και ζητήματα ακινήτων. Ο Guru (Δίας) στον 9ο Dharma οίκο σας είναι σε πολύ καλή θέση και θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά και τη καριέρα σας όπως και επενδύσεις.

Στον αναλυτικό χάρτη του πλούτο σας Hora, ο Guru που βρίσκεται στη Hora του Surya (Ήλιου) στον Simha (Λέοντα), κάνει μια πολύ θετική όψη στον 9ο και στον 5ο οίκο σας, ενεργοποιώντας δυο οίκους κλειδιά για να μπορέσετε να έχετε ευημερία και καλή επέκταση των σχεδίων σας μέσα σε αυτό το χρόνο. Τα οικονομικά οφέλη το 2017 θα είναι ικανοποιητικά όπως και η υποστήριξη που θα έχετε σε σχέδια και τη καριέρα σας. Μεγάλη πρόοδος και άνοδος σας περιμένει στα επαγγελματικά σας αρκεί να συνεχίσετε να εργάζεστε πάνω στους στόχους που έχετε βάλει και να μην εστιάσετε σε άλλα θέματα. Αν είστε από αυτούς που θέλουν μια αλλαγή στη καριέρα του ή την ευκαιρία για μια νέα θα μπορέσετε να τα καταφέρετε αρκεί να το επιδιώξετε κατά το πρώτο εξάμηνο για καλύτερα μελλοντικά αποτελέσματα, το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να επεκτείνουν την καριέρα τους στο εξωτερικό ή να μεταφερθούν σε ξένη χώρα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι ευνοείστε αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο κάντε το 2017 και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Μπορείτε να διευθετήσετε παλιά χρέη και να ξεχρεώσετε εκκρεμότητες ευκολότερα. Δάνεια που μπορεί να θελήσετε να πάρετε δεν θα σας δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα. Οι επενδύσεις ευνοούνται γενικότερα και ειδικά σε ακίνητα που θα σας αποδώσουν μακροπρόθεσμα πολύ καλά. Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο οίκημα το πρώτο εξάμηνο είναι πολύ καλό για σας, όπως και αν θέλετε να μεταφερθείτε σε κάποιο νέο σπίτι κάντε το αυτό το χρονικό διάστημα. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου δεν είναι αρνητικό για σας, απλά θα φέρει κάποια καθυστέρηση σε θέματα καριέρας λόγω του Guru που περνάει στον 10ο οίκο σας στις 12/09, αν όμως το διαχειριστείτε σωστά δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Γενικότερα ο Guru και ο Shani ζητάει από σας αυτή τη χρονιά να βάλετε καλές βάσεις για το μέλλον σας και να εξελίξετε όσα έχετε ξεκινήσει.

Τυχερός Λίθος: Ο Αμετρίνης είναι ο λίθος που έχετε ανάγκη τη χρονιά αυτή, ώστε να ενωθούν καλά οι ενέργειες του Shani κα του Guru για να πετύχουν ευκολότερα τα σχέδια σας και να έχετε περισσότερα κέρδη, φορέστε τον στο μεσαίο δάκτυλο ή στο δείκτη του χεριού σας.

Kumbha (Υδροχόος)

Για σας τους Kumbhas το 2017 είναι ένα έτος που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να αποφασίζετε σοφά τα επόμενά σας βήματα και να μην κάνετε σημαντικές αλλαγές σε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Με το έτος να ξεκινάει με τον Guru (Δία) στον 8ο Moksha οίκο σας στον Kanya (Παρθένο) θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε έξοδα και στην οικονομική διαχείριση που θα κάνετε, ο Guru εδώ δίνει οικονομικά οφέλη περισσότερο από το γάμο ή το σύντροφο, με τον Shani (Κρόνο) στον 10o , δοκιμάζοντας την καριέρα σας θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά για να ολοκληρώσετε σχέδια, και τον Rahu (Βόρειος Δεσμός) στον 7ο και τον Ketu (Νότιος Δεσμός) στον 1ο σας οίκο, φέρνοντας δυσκολία και διλλήματα σε αποφάσεις σε σχέση ειδικά με επαγγελματικά ζητήματα, μην βιαστείτε να προχωρήσετε αν δεν το σκεφτείτε καλά.

Στον χάρτη του πλούτου σας Hora D2, ο Mangala (Άρης) στον Karka (Καρκίνο) στη Hora της Chandra (Σελήνης) κάνει αρνητική όψη με τον 7ο οίκο σας  και ο Guru στον Simha (Λέοντα) στη Hora του Surya (Ήλιου) στον 9ο , που σημαίνει πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συνεργασίες σας στον επαγγελματικό τομέα και σε θέματα εμπορίου, και να αποφύγετε επενδύσεις σε ακίνητα. Τα οικονομικά σας στην αρχή του έτους θα σας αγχώσουν και θα πρέπει να περιμένετε καθυστερήσεις στα οικονομικά σας, μειώστε όσο μπορείτε τα έξοδα για να ανταπεξέλθετε καλύτερα. Επενδύσεις δεν ευνοούνται και θα υπάρξουν θέματα με ακίνητα που σας αφορούν ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση και λαμβάνετε χρήματα από αυτά. Φροντίστε εκκρεμότητες με έγγραφα και γραφειοκρατικά θέματα το πρώτο εξάμηνο και ελέγξτε παλαιότερα ζητήματα που σχετίζονται με τέτοια θέματα. Όσοι περιμένετε άνοδο στα επαγγελματικά σας θα έχετε καλά αποτελέσματα μετά το Σεπτέμβριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες  και οι έμποροι θα πρέπει να εστιάσετε στη μείωση των εξόδων και στη καλή ροή όσων θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στο 2017 για να αντεπεξέλθετε οικονομικά και να προχωρήστε σημαντικές κινήσεις το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μην μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά σας και αποφύγετε κρυφές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν παραπάνω θέματα που δεν χρειάζεστε. Με την είσοδο του Shani στον 11ο οίκο στις 27/01 θα σας βοηθήσει μέχρι και τις 21/06 να κάνετε πιο ξεκάθαρες και σωστότερες επιλογές και να ταχτοποιήσετε ορισμένα ζητήματα για τα οικονομικά σας και θέματα ακινήτων ιδιαίτερα αν αφορούν πωλήσεις και έγγραφα. Κατά το δεύτερο εξάμηνο ο Guru περνάει στον 9ο οίκο σας, ο Shani στον 11ο και ο Rahu στον 6ο , ο συνδυασμός αυτός θα φέρει πολύ καλές αλλαγές για σας για τη καριέρα και τα οικονομικά σας.

Τυχερός Λίθος: Ο Κίτρινος Φθορίτης θα σας βοηθήσει να ευνοηθείτε από τον Ketu και να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε πολύ καλά σε θέματα οικονομικών συναλλαγών και εμπορίου.

Meena (Ιχθύες)

 Το 2017 ξεκινάει με θετικούς ρυθμούς για σας, με την Chandra (Σελήνη) στον Makara (Αιγόκερω) στον 11ο Kama οίκο, το Guru (Δία) στον 7ο Kendra οίκο σας στο Kanya (Παρθένο) και ο Rahu (Βόρεις Δεσμός) στο Simha (Λέοντα) και στον 6ο οίκο, που θα ευνοήσει την καριέρα σας, τις οικονομικές συναλλαγές και τις επενδύσεις για ένα μεγάλο μέρος του 2017 έως ότου ο Guru και ο Ketu (Νότιος Δεσμός) αλλάξουν ζώδιο το Σεπτέμβριο του 2017.

Στο χάρτη του πλούτου σας Hora D2 φαίνεται πως στην αρχή του έτους, ο Guru κάνει μια θετική όψη στον 3 και 7ο οίκο σας, που σας γεμίζει με δύναμη, καλή επικοινωνία και δυνατότητες στα επαγγελματικά και το εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί γιατί η Chandra που θα βρίσκεται στη Hora της στον Karka (Καρκίνο), θα είναι αρνητική προς τον 6ο οίκο σας δημιουργώντας περιορισμούς και αναπάντεχα θέματα με την καριέρα και τα οικονομικά, αλλά και την υγεία σας. Οφειλές που υπάρχουν μπορούν να διευθετηθούν και να απαλλαγείτε από θέματα που σας απασχολούν σχετικά με αυτές το πρώτο εξάμηνο του 2017, τα οικονομικά σας θα είναι σε σταθερή κατάσταση και θα έχετε και ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη. Αυτό το διάστημα ευνοούνται επίσης δάνεια, επενδύσεις και αγορές ακινήτων. Το δεύτερο εξάμηνο που ο Guru στις 12/09 εισέρχεται στον 8ο οίκο σας και στο Thula (Ζυγό), όπως και ο Shani (Κρόνος) στον Dhanu (Τοξότη) και στον 10ο στις 27/10, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί και να διαχειριστείτε σωστά έξοδα και απρόσμενες καταστάσεις που θα υπάρξουν, εύκολα μπορεί να κάντε λάθη πάνω σε οικονομικά θέματα και να έχετε απώλειες στα οικονομικά αλλά και σε ακίνητα ή αντικείμενα αξίας. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή θέλετε να προχωρήσετε σχέδια που αφορούν τη καριέρα σας, προτιμήστε να το κάνετε μέχρι και τέλος Ιουλίου για καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης το δεύτερο μισό του έτους προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και ιδιαίτερα τη διατροφή σας. Από το Σεπτέμβριο αποφύγετε επενδύσεις, μπορεί να έχετε ανεπιθύμητες αλλαγές στα επαγγελματικά σας που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε οπτική απέναντι σε θέματα που αφορούν τη καριέρα σας και τα οικονομικά σας.

Τυχερός Λίθος: Το Λευκό Διαμάντι θα ισορροπήσει την ενέργεια της Shukra (Αφροδίτης) στον 12ο Moksha οίκο και θα βοηθήσει πολύ να έχετε καλή κρίση πάνω σε οικονομικά θέματα, φορέστε το στο μικρό δάκτυλο του χεριού σας.

 

 

   Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη
Καθηγήτρια Εσωτεριστικών Σπουδών-Μεταφυσική Σύμβουλος

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση