ΖΩΔΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ

ΖΩΔΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
Spread the love

 

Κριός Μοναδική & Πρωτοπόρος!

krios glitter1Οι γυναίκες Κριοί έχουν κάτι που τις κάνει να είναι μοναδικές! Είναι τολμηρές και τους αρέσει να πρωτοπορούν. Είναι δραστήριες, επικοινωνιακές και διακρίνονται στον επιχειρηματικό τομέα. Συνήθως το σώμα τους είναι καλλίγραμμο και είναι ελκυστικές.

Το ντύσιμο: Γενικά στις Κριαρίνες ταιριάζουν τα τολμηρά και πρωτοποριακά ρούχα! Τους αρέσει να ακολουθούν τις εκκεντρικές τάσεις της μόδας και δεν διστάζουν να φορέσουν οτιδήποτε εντυπωσιακό και πρωτότυπο! Επίσης, τους αρέσουν πολύ και τα άνετα ρούχα, γι’ αυτό πολλές φορές προτιμούν να ντύνονται σπορ! Τα χρώματα που κυριαρχούν στη ντουλάπα τους είναι το κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και το μαύρο.

Τα μαλλιά: Στις τολμηρές και ελκυστικές γυναίκες Κριούς, ταιριάζουν τα εντυπωσιακά χτενίσματα! Στα μαλλιά τους ταιριάζουν πολύ όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, είναι αυτές που αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους!

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Κριού, πρέπει να είναι έντονο και παθιασμένο όπως ο χαρακτήρας της! Μέσα από το μακιγιάζ της, η Κριαρίνα, θέλει να εκπέμπει δυναμισμό και να τραβά την προσοχή των άλλων. Οι αποχρώσεις του κόκκινου και το μαύρο ή γκρι, είναι οι ιδανικές για την γυναίκα Κριό!

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Κριούς, είναι αυτά που περιέχουν νότες από λεβάντα, γιασεμί, κέδρο ή δεντρολίβανο.

 

Ταύρος Κομψή & Θηλυκή!

tauros glitte1rΟι γυναίκες Ταύροι είναι πάντα κομψές και εκπέμπουν θηλυκότητα! Δεν τους αρέσει να προκαλούν και είναι συναισθηματικά εύθραυστες και ευαίσθητες. Είναι λάτρεις του ωραίου αφού κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη. Συνήθως είναι θερμές γυναίκες, παρόλο που μπορεί να φαίνονται απαθείς.

Το ντύσιμο: Γενικά στις Ταυρίνες ταιριάζουν τα κομψά και θηλυκά ρούχα! Τους αρέσουν πολύ τα φορέματα και οι φούστες. Το στυλ τους πλησιάζει προς το ρομαντικό! Στα ρούχα τους προσέχουν πάντα τις λεπτομέρειες και θέλουν να είναι καλοραμμένα. Αγαπούν πολύ τη δαντέλα και το σατέν και τους αρέσει να προσθέτουν στο ντύσιμό τους αξεσουάρ όπως οι μπουτονιέρες και τα φουλάρια. Στην ντουλάπα τους κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και τα φλοράλ σχέδια.

Τα μαλλιά: Στις ευαίσθητες, κομψές και γεμάτες θηλυκότητα Ταυρίνες, ταιριάζουν τα λιτά χτενίσματα! Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ στα μαλλιά τους είναι οι ξανθές και οι κόκκινες!

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Ταύρου, πρέπει να είναι κομψό και διακριτικό! Οι γήινες και οι μπρονζέ αποχρώσεις είναι κατάλληλες για την γυναίκα Ταύρο. Με αυτό το μακιγιάζ οι Ταυρίνες, μπορούν να αναδείξουν την σταθερότητα και την ευαισθησία του χαρακτήρα τους!

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Ταύρους, είναι αυτά που περιέχουν νότες από τριαντάφυλλο και γεράνι.

 

Δίδυμοι Πάντα μοδάτη!

dydimoi glitte1rΟι γυναίκες Δίδυμοι είναι πάντα μοδάτες! Είναι δυναμικές, έξυπνες, χαρούμενες και ελκυστικές. Είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και προσαρμόζονται εύκολα. Παρόλη όμως την προσαρμοστικότητά τους, αλλάζουν πολύ συχνά γνώμη και έτσι τις περισσότερες φορές οι άλλοι δυσκολεύονται να τις καταλάβουν.

Το ντύσιμο: Για τις Διδυμίνες δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα που να τους ταιριάζουν! Είναι πιστές ακόλουθοι της μόδας! Ντύνονται πάντα με ότι προστάζει η τελευταία λέξη της μόδας και δεν τους αρέσει τίποτα κλασικό. Αν ποτέ χρειαστεί να φορέσουν κάτι κλασικό, θα προσπαθήσουν να το συνδυάσουν με κάτι μοδάτο και θα το κάνουν να φαίνεται trendy! Η ντουλάπα τους μοιάζει με την προσωπικότητά τους, αλλάζει συνέχεια! Τα χρώματα που κυριαρχούν σε αυτήν είναι σχεδόν όλα αλλά κυρίως το κίτρινο.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Δίδυμους όπως και στα ρούχα τους, έτσι και στα μαλλιά τους, λατρεύουν τις αλλαγές και τις τάσεις της μόδας! Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι τους ταιριάζουν πολύ οι ανταύγειες!

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Δίδυμου, πρέπει να εκφράζει την πολυδιάστατη προσωπικότητά της. Το κίτρινο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά άλλα χρώματα, είναι η ιδανική επιλογή!

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Δίδυμους, είναι αυτά που περιέχουν νότες λεβάντας και γκρέιπ φρουτ.

 

Καρκίνος Η απόλυτα Κομψή!

karkinos glitte1rΟι γυναίκες Καρκίνοι είναι οι πιο κομψές από όλες τις γυναίκες του ζωδιακού κύκλου! Είναι ειλικρινείς και απαιτούν και από τους άλλους το ίδιο. Είναι ανασφαλείς, ευαίσθητες και ρομαντικές. Αγαπούν πολύ την οικογένεια, είναι φιλικές και δένονται πολύ με αυτούς που αγαπάνε.

Το ντύσιμο: Στα Καρκινάκια ταιριάζουν πολύ τα αέρινα και ρομαντικά ρούχα! Είναι από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει να κάνουν αλλαγές στο στιλ τους. Αγαπούν πολύ τα ρομαντικά φορέματα, τα κοριτσίστικα σύνολα και οτιδήποτε παραπέμπει σε μια άλλη εποχή! Τα ρούχα τους είναι πάντα καλοραμμένα και συνδυασμένα σωστά, αφού λατρεύουν την κομψότητα! Στη ντουλάπα τους επικρατεί το λευκό, το λιλά, το γαλάζιο και το πράσινο.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Καρκίνους ταιριάζουν τα ρομαντικά και κομψά χτενίσματα! Στα μαλλιά τους τα καταλληλότερα χρώματα είναι το ανοιχτό καφέ, το καφέ της μόκας και το μελί.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Καρκίνου πρέπει να εκφράζει την γαλήνη και την ηρεμία της. Οι αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και του γαλάζιου είναι οι ιδανικότερες για να εκφράσουν αυτή την βαθιά συναισθηματική προσωπικότητα!

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Καρκίνους, είναι αυτά που περιέχουν νότες από μύρο και λουλούδια.

 

ΛέωνΤο κέντρο της προσοχής!

leon glitte1rΟι γυναίκες Λέοντες θέλουν πάντα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής των άλλων! Είναι εκκεντρικές, δραστήριες και ευχάριστες στην παρέα. Αγαπούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος και λατρεύουν την πολυτέλεια.

Το ντύσιμο: Στις Λιονταρίνες ταιριάζουν τα τολμηρά ρούχα! Επιδιώκουν το ντύσιμό τους να αγγίζει την τελειότητα και θέλουν τα ρούχα τους να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Τους αρέσει να είναι λαμπερές και να εκπέμπουν μια αίσθηση χλιδής. Λατρεύουν τις γούνες και οτιδήποτε δηλώνει πολυτέλεια. Στην ντουλάπα τους επικρατούν τα έντονα χρώματα όπως το μπλε, το μωβ, το κίτρινο και το χρυσό.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Λέοντες ταιριάζουν τα λαμπερά χτενίσματα! Το ιδανικό χρώμα για να αναδείξουν την πολυτέλεια που κρύβουν μέσα τους είναι το φουντουκί.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Λέων πρέπει να λάμπει και να τραβάει την προσοχή! Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου και του χρυσού είναι ιδανικές για το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Το άρωμα: Στις Λέαινες ταιριάζουν τα αρώματα που περιέχουν νότες κανέλλας και υλάνγκ υλάνγκ.

 

Παρθένος Φινετσάτη & Πειθαρχημένη!

parthenos glitte1rΟι γυναίκες Παρθένοι είναι φινετσάτες και πειθαρχημένες! Είναι ρεαλίστριες, υπεύθυνες και διαθέτουν πρακτικότητα. Τις χαρακτηρίζει η αναλυτική σκέψη και η κριτική που ασκούν. Είναι εκλεπτυσμένες και δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.

Το ντύσιμο: Στα Παρθενάκια ταιριάζουν πολύ τα «πειθαρχημένα» ρούχα! Τους αρέσει το ντύσιμό τους να είναι άνετο και καλοσυνδυασμένο. Επιλέγουν ίσως λίγο συντηρητικά ρούχα τα οποία όμως έχουν μοναδική φινέτσα και αναδεικνύουν το σώμα τους. Είναι πάντα περιποιημένες και ποτέ δεν κάνουν υπερβολές! Στην ντουλάπα τους κυριαρχεί το καφέ και το πράσινο χρώμα.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Παρθένους ταιριάζουν τα συντηρητικά (όχι παλαιομοδίτικα) χτενίσματα! Είναι πάντα καλοχτενισμένες και οι αποχρώσεις που τις εκφράζουν είναι αυτές του ξανθού και του ανοιχτού καφέ.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Παρθένου πρέπει να εκφράζει την φινέτσα και την σεμνότητά της! Ιδανικές είναι οι αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ.

Το άρωμα: Στις Παρθένους ταιριάζουν πολύ τα αρώματα που περιέχουν νότες από πανσέ και γεράνι.

 

Ζυγός Προσεγμένη με έμφαση στις λεπτομέρειες!

zygos glitte1rΟι γυναίκες Ζυγοί δίνουν πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες! Είναι ισορροπημένες, δίκαιες και αποφεύγουν τις εντάσεις. Αγαπούν την αρμονία και την ηρεμία. Είναι γεμάτες ζωντάνια, όμορφες και τραβούν την προσοχή των άλλων χωρίς να το επιδιώξουν!

Το ντύσιμο: Στις Ζυγίνες ταιριάζουν τα απλά και προσεγμένα ρούχα! Τους αρέσει το απλό ντύσιμο το οποίο όμως είναι προσεγμένο. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και ξέρουν πολύ καλά τι είναι αυτό που τις κολακεύει. Αγαπούν και ακολουθούν τη μόδα, χωρίς να γίνονται θύματά της! Στην ντουλάπα τους επικρατούν οι παστέλ αποχρώσεις όπως το ροζ, το κρεμ και το γαλάζιο.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Ζυγούς ταιριάζουν τα χτενίσματα που είναι προσεγμένα και δεν πετάει ούτε μια τρίχα! Το χρώμα που τις αναδεικνύει είναι το καστανό και γενικά οι σκούρες αποχρώσεις.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Ζυγού πρέπει να εκφράζει την αρμονία που κρύβει μέσα της. Ιδανικές είναι οι παστέλ αποχρώσεις με κυρίαρχα χρώματα το πράσινο και το μπλε.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Ζυγούς είναι αυτά που περιέχουν νότες από νερολί και τριαντάφυλλο.

 

Σκορπιός Απρόβλεπτη & Εντυπωσιακή!

scorpios glitterΟι γυναίκες Σκορπιοί είναι οι πιο απρόβλεπτες και εντυπωσιακές του ζωδιακού κύκλου! Είναι δυναμικές, διορατικές και έξυπνες. Έχουν έντονη διαίσθηση και καταλαβαίνουν βαθύτερα τους άλλους. Είναι λιγομίλητες και εντυπωσιάζουν!

Το ντύσιμο: Στις Σκορπίνες ταιριάζουν τα σέξι ρούχα! Τους αρέσει να ντύνονται στα μαύρα και να αποπνέουν έναν αέρα μυστηρίου. Αγαπούν τα εξώπλατα φορέματα, τα δερμάτινα ρούχα και τις λεοπάρ λεπτομέρειες. Στην ντουλάπα τους τα χρώματα που επικρατούν είναι το μαύρο και το κόκκινο.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Σκορπιούς ταιριάζουν τα μοιραία χτενίσματα! Τον μυστηριώδη χαρακτήρα τους τονίζουν το μαύρο και τα έντονα extreme χρώματα!

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Σκορπιού πρέπει να αναδεικνύει τα μάτια της! Το βλέμμα της έχει τη δυνατότητα να μαγνητίζει. Ιδανικό είναι το μαύρο και όλες οι σκούρες αποχρώσεις.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Σκορπιούς είναι αυτά που περιέχουν νότες από κέδρο, ροδόξυλο και υλάνγκ υλάνγκ.

 

Τοξότης Ανάλαφρη & Σέξι!

toxoths glitte1rΟι γυναίκες Τοξότες είναι ανάλαφρες και ιδιαίτερα σέξι! Είναι ανεξάρτητες, αισιόδοξες και έξυπνες. Τους αρέσει πολύ η φιλοσοφία και πιστεύουν σε κάτι ανώτερο. Συνήθως, είναι καλλιεργημένες, έχουν πολύ χιούμορ και συγχωρούν εύκολα όσο θυμωμένες κι αν είναι.

Το ντύσιμο: Στις Τοξοτίνες δεν ταιριάζουν συγκεκριμένα ρούχα! Η κάθε μια υιοθετεί το δικό της στιλ λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους. Γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αγαπάνε τα τζιν και τα πολύ σέξι μπλουζάκια. Ακολουθούν τη μόδα χωρίς όμως να υπακούουν σε στιλιστικούς κανόνες! Στην ντουλάπα τους κυριαρχούν το κίτρινο και το μωβ χρώμα.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Τοξότες ταιριάζουν τα ανάλαφρα χτενίσματα! Οι σκούρες αποχρώσεις του καστανού τις κάνουν να δείχνουν χαριτωμένες!

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Τοξότη πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητά της! Η καλύτερη επιλογή είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις ανεξάρτητες Τοξοτίνες είναι αυτά που περιέχουν νότες από λεμόνι και γιασεμί.

 

Αιγόκερως Όμορφη & πάντα με στυλ!

aigokerws glit1terΟι γυναίκες Αιγόκεροι είναι πάντα όμορφες και στιλάτες! Είναι εργατικές και φιλόδοξες. Είναι πολύ ευχάριστες στην παρέα και τους αρέσει να συζητούν. Είναι λιτές, δεν θέλουν να προκαλούν με τις επιλογές τους και τις χαρακτηρίζει μεγάλη σοβαρότητα που μερικές φορές τις κάνει να δείχνουν ψυχρές.

Το ντύσιμο: Στις Αιγοκερίνες ταιριάζει το σοβαρό και αυστηρό στιλ στα ρούχα! Έχουν έντονη αίσθηση του στιλ και ξέρουν πάντα να επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει. Αγαπούν τα ταγιέρ και τα αυστηρά κουστούμια που τις κάνουν να φαίνονται κομψές και σοβαρές. Λατρεύουν την πολυτέλεια και τα περισσότερα ρούχα τους είναι επώνυμων οίκων. Στην ντουλάπα τους επικρατούν το άσπρο, το μαύρο, το καφέ και το βαθύ μπλε.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Αιγόκερους ταιριάζουν τα αυστηρά χτενίσματα! Το ιδανικό χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος τους είναι αυτό της κανέλλας.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Αιγόκερου πρέπει να είναι απλό και σοβαρό, χωρίς υπερβολές! Τα καταλληλότερα χρώματα είναι τα ουδέτερα γκρι και μπεζ.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Αιγόκερους είναι αυτά που περιέχουν νότες από τριαντάφυλλο, κανέλλα και κέδρο.

 

Υδροχόος Η απόλυτα εκκεντρική!

ydroxoos glitte1rΟι γυναίκες Υδροχόοι είναι οι πιο εκκεντρικές του ζωδιακού κύκλου! Είναι ελεύθερες και ριζοσπαστικές. Τους αρέσει να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να προκαλούν. Είναι έξυπνες, ανεξάρτητες και αποφασιστικές. Ο χαρακτήρας τους είναι έντονος όμως η καρδιά τους ευαίσθητη.

Το ντύσιμο: Στα Υδροχοάκια ταιριάζουν τα εκκεντρικά ρούχα! Δεν διστάζουν να φορέσουν τα πιο τολμηρά και εκκεντρικά κομμάτια που προτείνουν οι μεγάλοι σχεδιαστές. Εντυπωσιάζονται με τις καινοτόμες τάσεις και θέλουν αν γίνεται να τα πάρουν όλα! Στην ντουλάπα τους τα κυρίαρχα χρώματα είναι το τουρκουάζ, το μπλε ηλεκτρίκ και το γαλάζιο.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Υδροχόους ταιριάζουν τα ατίθασα χτενίσματα! Καθώς έχουν έντονο χαρακτήρα, τα χρώματα που τους ταιριάζουν περισσότερο είναι τα φλογερά κόκκινα.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Υδροχόου πρέπει να προκαλεί, όπως και ο χαρακτήρας της! Τα ιδανικότερα χρώματα είναι οι έντονες αποχρώσεις του μπλε.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Υδροχόους είναι αυτά που περιέχουν νότες από χαμομήλι και γεράνι.

 

ΙχθείςΡομαντική & ταυτόχρονα Επαναστατική!

ixtheis glitte1rΟι γυναίκες Ιχθείς είναι ρομαντικές και επαναστατικές ταυτόχρονα! Είναι δοτικές, ρομαντικές και ευαίσθητες. Τους αρέσει να προσφέρουν και είναι διατεθειμένες να αλλάξουν για αυτόν που αγαπάνε. Είναι φιλόδοξες, συμπαθητικές και ελκυστικές. Αγαπάνε πολύ τον χώρο τους και δρουν καλύτερα μέσα σε αυτόν.

Το ντύσιμο: Τα Ψαράκια ντύνονται ανάλογα με την διάθεσή τους! Άλλες φορές προτιμούν αιθέρια φορέματα, ρομαντικές δαντέλες και τούλια, ενώ άλλες φορές διαλέγουν σκισμένα τζιν και φούτερ! Το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα είναι τι θα φορέσουν! Στην ντουλάπα τους κυριαρχούν το γαλαζοπράσινο και το λευκό χρώμα.

Τα μαλλιά: Στις γυναίκες Ιχθείς ταιριάζουν τα ανέμελα χτενίσματα! Οι αποχρώσεις του καφέ και το χρώμα της κανέλλας είναι αυτά που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της γυναίκας Ιχθύ πρέπει να εκφράζει την ευαισθησία της! Της ταιριάζουν πολύ οι αποχρώσεις του μπλε και το τουρκουάζ.

Το άρωμα: Τα αρώματα που ταιριάζουν στις γυναίκες Ιχθείς είναι αυτά που περιέχουν νότες από γιασεμί, τριαντάφυλλο και κυπαρίσσι.

 

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση