Επιστρέφει…σε νέες περιπέτειες ο Ζακ Γαλυφιανάκης

Επιστρέφει…σε νέες περιπέτειες ο Ζακ Γαλυφιανάκης
Spread the love

zach

Σε νέες κινηματογραφικές περιπέτειες μπαίνει ο Ζακ Γαλυφιανάκης και πρωταγωνιστεί σε μια νέα κωμωδία στο πλευρό της Κρίστεν Γουίγκ και του Όουεν Γουίλσον

Σε μια νέα κινηματογραφική ταινία στο πλευρό της Κρίστεν Γουίγκ και του Όουεν Γουίλσον αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο δημοφιλής ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης. Η κωμωδία, στην οποία δεν έχει αποδοθεί ακόμα ο τίτλος, θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Hollywood Reporter.

Ο σκηνοθέτης Τζάρεντ Τζες αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας τον Ιούλιο στη Βόρεια Καρολίνα.
Η πλοκή του έργου θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία 4 ανθρώπων οι οποίοι κατάφεραν να ληστέψουν 20 εκατομμύρια δολάρια το 1997 από ένα θωρακισμένο φορτηγό της εταιρείας Loomis Fargo. Η ληστεία αυτή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Γαλυφιανάκης θα υποδυθεί το ρόλο του οδηγού του φορτηγού, ο οποίος πείθεται από τη σαγηνευτική Γουίγκ να γίνουν συνέταιροι στο έγκλημα.

Η ταινία, η οποία σύμφωνα με το IMDB – τη μεγαλύτερη διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών- πιθανόν φέρει τον τίτλο Loomis Fargo, αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2015.

Πηγή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση