Χριστούγεννα με την ActionAid Miracles do happen …with you

Χριστούγεννα με την ActionAid Miracles do happen …with you
Spread the love

Xmas bells

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν περιμένουμε τα θαύματα να συμβούν μόνα τους, θα τα φτιάξουμε εμείς! Με τις αγορές σας από http://eshop.actionaid.gr στηρίζετε τη δράση της ActionAid για την καταπολέμηση της φτώχειας και της αδικίας, φτωχούς παραγωγούς στις πιο φτωχές περιοχές του κόσμου και τους πρόσφυγες στη Λέσβο. Πώς;

Xmas boxes

Στο eshop της ActionAid θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια από παπιέ μασέ που είναι φτιαγμένα στο ορεινό Κασμίρ της Ινδίας και παράγονται από ένα συνεταιρισμό που αποτελείται από 75 οικογένειες. Τα χριστουγεννιάτικα αυτά δώρα θα προσφέρουν όχι μόνο ένα επαρκές εισόδημα στις οικογένειες αυτές, αλλά και το μοναδικό νοσοκομείο της περιοχής που προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Xmas Tshirt

Για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας θα βρείτε την υπέροχη σειρά «Tshirt με σκοπό» όπως το νέο unisex σχέδιο σε όλα τα μεγέθη με το μήνυμα «Miracles do happen …with you» και την καινούργια ποδιά «All I want for Christmas is cook».

Xmas apron

Σας περιμένουν, επίσης, υπέροχα παιδικά μπλουζάκια και μωρουδιακά ρούχα με ζωάκια: μια καμηλοπάρδαλη που είναι καλύτερη φίλη με ένα λιοντάρι, ένα παπάκι κι ένας ιπποπόταμος που σας χαμογελούν, αλλά και πολύ πρωτότυπα παιχνίδια, κασετίνες, κουδουνίστρες, μπάλες και παιδικά βιβλία.

Xmas trees

Και για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο στους πρόσφυγες, μπορούν να αγοράσουν ένα πακέτο που περιέχει είδη πρώτης ανάγκης για γυναίκες: οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σερβιέτες, εσώρουχο, σαπούνι και μωρομάντηλα. Τα πακέτα αυτά διανέμονται στα κέντρα για γυναίκες και τα μωρά τους της ActionAid στη Λέσβο και περιέχουν προϊόντα που οι ίδιες οι γυναίκες ζητούν ως αναγκαία για να συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι τους.

Xmas balls

Στηρίξτε τις δράσεις της ActionAid κάνοντας κι εσείς το μικρό σας θαύμα στο: eshop.actionaid.gr.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση