Χείρωνας ορθόδρομος

Χείρωνας ορθόδρομος
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας

Ο Χείρωνας εισέρχεται ορθόδρομος! Πως θα μας επηρεάσει;

O Xείρωνας είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με την ενεργειακή μας υπόσταση, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ενέργειά μας, τα συναισθήματά μας και γενικότερα κατά πόσο μπορούμε να θεραπεύσουμε θέματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Όσο ήταν ανάδρομος δηλαδή από την 1η Ιουλίου του 2017, αυτό δεν διευκόλυνε την θεραπεία και γενικότερα χρειαζόταν αρκετή υπομονή ώστε να μπορέσουμε να επανεξετάσουμε θέματα που μας έχουν πληγώσει από το παρελθόν και η θεραπεία σίγουρα δεν ήταν εύκολη τους περασμένους μήνες. Όμως καταφέραμε να αναρωτηθούμε για αρκετά πράγματα αλλά και να βρούμε απαντήσεις που ζητούσαμε, η επούλωση μπορεί να ήταν η δυσκολότερη, όμως η αυτοεξέταση ζητημάτων πολύ ευκολότερη όσο ο Χείρωνας ήταν σε ανάδρομη πορεία.
Ο Χείρωνας σήμερα εισέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και η θεραπεία σε όλες τις μορφές έρχεται σε προτεραιότητα και μέλημά μας πλέον να θεραπεύσουμε όσα έχουμε σε εκκρεμότητα, όσα έχουμε αφήσει τόσο καιρό στην άκρη τώρα ο Χείρωνας βοηθάει να θεραπευτούν. Το τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να φέρει ακόμα δυσκολία στην επικοινωνία, ιδιαίτερα όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, όπως και το τετράγωνο με τον Κρόνο θα φέρει αρκετή δυσκολία στο να δείξουμε τα πραγματικά μας αισθήματα. Όμως το εξάγωνο με τον αστεροειδή Juno θα διευκολύνει αρκετά τις σχέσεις, ώστε να μπορέσει να βρεθεί η λύση σε θέματα που μας απασχολούν.

Ο Χείρωνας επιτέλους ξεκινάει από σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2017 την ορθόδρομη πορεία του, όμως πως επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής;

Πάνω που ο Χείρωνας εισέρχεται ορθόδρομος, δύο μέρες πριν (03/12) ο Ερμής έχει αρχίσει την ανάδρομη του πορεία, σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα επιθυμούσαμε να μην συμβαίνει διότι η ενέργεια του ανάδρομου Ερμή δεν διευκολύνει την ενέργεια του Χείρωνα. Όσο ο Χείρωνας ήταν ανάδρομος έφερε στην επιφάνεια από θέματα άλυτα μέσα σε σχέσεις μέχρι και θέματα υγείας αλλά και ψυχολογικά ζητήματα. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει να κινηθεί σωστά η ενέργεια του Χείρωνα, όμως μπορούμε να εξετάσουμε το τελευταίο διάστημα όσα κάναμε αλλά και όσα βιώσαμε καλύτερα. Με τον ανάδρομο Ερμή είναι αυτό το οποίο δεν διευκολύνει και θεραπεία που ο Χείρωνας μπορεί να δώσει στην ορθόδρομη του πορεία, όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να διευκολύνει αρκετά την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις, όμως είναι ένας καλός συνδυασμός για να μπορέσουμε να σκεφτούμε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν την ερωτική ζωή, τα συναισθήματα, τις σχέσεις και γενικότερα ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα, σίγουρα μπορούμε να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και να βρούμε ένα καλύτερο τρόπο ώστε να προχωρήσουμε σχέδια και καταστάσεις.
Το τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ζητήματα τα οποία μπορεί να μη θέλαμε να αντιμετωπίσουμε το τελευταίο διάστημα Όσο ο χείρωνας ήταν σε ανάδρομη πορεία τώρα ο Κρόνος κάνει απαραίτητο να ασχοληθούμε με όσα μπορεί να μην επιθυμούσαμε Και σίγουρα ο Κρόνος βάζει τις βάσεις ώστε να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε καταστάσεις Ακόμα και αν δεν είναι το ευκολότερο το διάστημα αυτό μετά τις 23 Δεκεμβρίου Όπου ο Ερμής θα εισέλθει σε ορθόδρομη πορεία θα διευκολύνει αρκετά την ενέργεια του χείρωνα ώστε να θεραπευτούν καταστάσεις στη ζωή μας όλο αυτό το διάστημα Μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο να δραπετεύσετε Αλλά και να σκεφτείτε αυτά τα οποία θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα από τα Χριστούγεννα και μετά.

 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση