Βραβείο καλύτερου λανσαρίσματος για το Tranquini Relaxation Drink

Βραβείο καλύτερου λανσαρίσματος για το Tranquini Relaxation Drink
Spread the love

relaxation

Το χαλαρωτικό φυσικό ποτό Tranquini Positively Relaxed βραβεύτηκε από τον Managing Director – Regional Retail World Director Southern & Western Europe at GfK, κ. Μάκη Θεοδώρου, με το μετάλλιο του καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του έτους 2015 στην κατηγορία Relaxation Drink, στο 15ο ετήσιο Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review.

Με παρουσία μόλις έξι μηνών στην Ελληνική αγορά, το relaxation drink Tranquini Positively Relaxed έχει κερδίσει θετικές εντυπώσεις για τη μοναδική του σύνθεση και την ιδιαίτερη γεύση του. Με δυναμικό παρόν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια του κόσμου που είχε την ευκαιρία να το απολαύσει σε beach bars και café. Παράλληλα, αποτέλεσε ιδανικό ποτό αναζωογόνησης και ευεξίας των αθλητών στο τουρνουά βόλεϊ στο Karavi-Σχοινιάς, στο 6ο Athens Bike Festival, αλλά και στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga.

Με μότο που μας εμπνέει, “Χαλάρωσε, Σκέψου Θετικά, Τα καλύτερα έρχονται” το Tranquini Positively Relaxed ήρθε για να μείνει.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση