Βεδικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Βεδικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016
Spread the love

emeis Βεδικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016 Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Το Βεδικό ωροσκόπιο βασίζεται στο σεληνιακό σας ζώδιο, που στον βεδικό σας γενέθλιο χάρτη βρίσκεται 23 μοίρες πίσω απ’ ότι στο γενέθλιο χάρτη της κλασσικής-δυτικής αστρολογίας. Οι περισσότεροι θα μετατοπιστείτε σχεδόν ένα σεληνιακό ζώδιο πίσω απ’ ότι στο κλασσικό σας γενέθλιο χάρτη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διαβάσετε σωστά το ζώδιό σας και τις μηνιαίες τάσεις είναι να γνωρίζετε το σεληνιακό σας ζώδιο σύμφωνα με το βεδικό χάρτη σας, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η σελήνη είναι το βεδικό σεληνιακό σας ζώδιο ή Janma Rashi. Στη Βεδική αστρολογία το Janma Rashi ή Σεληνιακό ζώδιο είναι καθοριστικό για το άτομο, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία από ότι το Surya Rashi ή Ηλιακό ζώδιο.

Τον Ιούνιο, ο Guru (Δίας) θα δώσει μια πολύ θετική ώθηση που μαζί με την Shukra (Αφροδίτη) και τον Mangala (Άρη) θα αποδυναμώσουν τον ανάδρομο Shani (Κρόνο) κάνοντας την αρνητική επιρροή του λιγότερο αισθητή.

Αυτός ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για τους Mesha, Karka, Dhanu (Κριούς, Καρκίνους, Τοξότες), ενώ οι Simha, Kanya, Meena, Vrishabha και Vrischika (Λέοντες, Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί) θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί μιας και θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε αυτά που επιθυμούν να πετύχουν ή να συμβούν τον Ιούνιο.

Mesha Janma Rashi (Κριός): Οι όψεις Surya-Shani (Ήλιου-Κρόνου) κατά τη διάρκεια του μήνα θα φέρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις ιδιαίτερα αν υπολογίζετε σε κάποια οικονομική βοήθεια. Η ένταση χαρακτηρίζει την προσωπική σας ζωή τον Ιούνιο, οι προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε το επιθυμητό σας αλλά και οι συγκρούσεις με δικά σας άτομα ειδικά από τις 17/06 και μετά θα σας κουράσουν αρκετά, αν και όλα θα εξομαλυνθούν από το τέλος του μήνα. Η τόλμη σας αλλά και το πείσμα να πετύχετε τους στόχους σας θα σας φανεί πολύ χρήσιμο τον Ιούνιο, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση και να βγείτε αρκετά κερδισμένοι στα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

Vrishabha Janma Rashi (Ταύρος): Αυτός ο μήνας θα είναι θετικός για την κοινωνική σας ζωή και για όσα προσπαθείτε καιρό τώρα. Θα δείτε αρκετές θετικές αλλαγές και προτάσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας αν και ο Ιούνιος δεν σας δίνει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Μπορείτε να βάλετε σωστές βάσεις για μελλοντικά σχέδια, αν εργαστείτε σωστά πάνω σε όσα σας απασχολούν ο Shani (Κρόνος) θα σας φερθεί αντάξια αργότερα. Οι αδέσμευτοι κάποια καινούργια γνωριμία θα σας ανανεώσει μετά τις 15 του μήνα, οι δεσμευμένοι πάλι θα πρέπει να προσέξετε παρεξηγήσεις ή εντάσεις που θα έχουν ως πυρήνα την ανασφάλεια ή τη μη κατανόηση.

Mithuna Janma Rashi (Δίδυμος): Ο μήνας ξεκινάει για σας με τον Surya (Ήλιο) να διέρχεται μέσα από τον Vyaya Bhava (12ο οίκο) σας και θα νιώσετε την επιρροή του σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, ο Guru (Δίας) ακόμα δεν σας ευνοεί και θα συνεχίσει να είναι δυσμενής για σας μέχρι και τις 16 Ιουλίου. Αποφύγετε την έναρξη νέων πραγμάτων, ιδιαίτερα αν εμπεριέχεται μεγάλο ρίσκο ή σχετίζεται με χρήματα και επενδύσεις. Μην ασχοληθείτε με λόγια τρίτων μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άντρες που μπορεί να κρατάνε στα χέρια τους κρυφά χαρτιά. Γενικά στα επαγγελματικά σας προσέξτε κρυφές καταστάσεις και μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας σε τρίτους.

Karka Janma Rashi (Καρκίνος): Ο Ιούνιος αρχίζει πολύ θετικά για σας, εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα τις πρώτες 10 μέρες του μήνα για να δημιουργήσετε καλές προϋποθέσεις για τα οικονομικά και τη καριέρα σας. Ο Guru (Δίας) είναι στον Dhana Bhava (2 οίκο) σας και φέρνει μαζί του όλες τις θετικές δονήσεις για να αξιοποιήσετε την καλή τύχη που σας συνοδεύει. Οι ερωτικές σας σχέσεις από την άλλη δεν ευνοούνται πολύ, μιας και το άγχος για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας μπορεί να μεταφερθούν μέσα στην ερωτική σας ζωή και να προκαλέσουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Simha Janma Rashi (Λέοντας): Ο κυβερνήτης σας ο Surya (Ήλιος) θα είναι σε πολύ ευνοϊκή θέση όπως και η Shukra (Αφροδίτη) που θα σας δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση να πραγματοποιήσετε πολλά ιδιαίτερα για τη καριέρα και την μελλοντική σας πορεία. Σημαντικές θα είναι οι νέες κοινωνικές επαφές που θα κάνετε μέσα στον Ιούνιο, θα σας βοηθήσουν πολύ όπως και ο μαγνητισμός που σας διακρίνει. Ο Ketu (Νότιος δεσμός) στον 7 οίκο σας δεν είναι και τόσο ευνοϊκός και θα δημιουργήσει κάποια ψυχρότητα και απομάκρυνση αν είστε δεσμευμένοι, αν είστε αδέσμευτοι ο μήνας αυτός δεν ευνοεί τις όποιες δεσμεύσεις επιθυμείτε να κάνετε.

Kanya Janma Rashi (Παρθένος): Ο Surya (Ήλιος) και ο Budha (Ερμής) σας ευνοούν τον Ιούνιο, όμως ο Mangala (Άρης) θα είναι η δοκιμασία σας, θα χρειαστεί να ενεργήσετε με υπομονή και κουράγιο ώστε να ξεπεράσετε τις καθυστερήσεις και την αργή εξέλιξη στα σχέδιά σας, που όμως θα έρθει με τη βοήθεια του Shani (Κρόνου). Μην ξεκινήσετε πάντως κάτι νέο ακόμα αφήστε το χρόνο να δείξει αν είναι το σωστό για σας. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά θα πρέπει να ελέγχονται με προσοχή και να μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε, ψάξτε το και μόνοι σας πριν προχωρήσετε. Έχετε την εύνοια ανωτέρων στα επαγγελματικά σας και μια συζήτηση για κάποια προαγωγή ή καλύτερη εργασία θα σας αποφέρει θετικά αποτελέσματα αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Thula Janma Rashi (Ζυγός): Τον Ιούνιο θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας αφού ειδικά το δεξί μέρος του σώματός σας και τα έντερα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα όπως και το ανοσοποιητικό σας που ίσως χρειάζεται ενδυνάμωση. Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος και σκεφτείτε όσα έχετε ήδη καταφέρει και όχι το αντίστροφο. Η εύνοια του κυβερνήτη σας Shukra (Αφροδίτη) και του Guru (Δία), θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες από τις αρνητικές επιπτώσεις του Mangala (Άρη) και του Surya (Ήλιου) αυτό το μήνα. Καλύτερα να εστιάσετε στην εσωτερική σας γαλήνη και να δράσετε για ότι θέλετε να αναπτύξετε, αφήστε κατά μέρος τις συζητήσεις με συνεργάτες ή προϊστάμενους δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ίσως σας δημιουργήσουν επιπρόσθετα προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και εξετάστε τα ενδεχόμενα πριν δράσετε.

Vrischika Janma Rashi (Σκορπιός): Το πλανητικό σκηνικό δεν σας ευνοεί τον Ιούνιο, Ο Mangala (Άρης) και ο Shani (Κρόνος) σας επηρεάζουν αρκετά και θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να εμμένετε σε αυτά που προσπαθήσετε να πετύχετε, μην το βάλετε κάτω, τα αποτελέσματα των ενεργειών σας ίσως αργοπορούν αλλά θα είναι θετικά αν συνεχίσετε να προσπαθείτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία και παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας με καλή θέληση και ειλικρίνεια που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Η διατροφή σας μπορεί να επηρεάσει το στομάχι και τη πέψη γι’ αυτό μην καταφεύγετε σε ανθυγιεινές τροφές που μπορεί να σας προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές.

Dhanu Janma Rashi (Τοξότης): Τον Ιούνιο έχετε την εύνοια του Surya (Ήλιου) και του Ketu (Νότιος δεσμός) που έχουν θετικές επιρροές και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγάλη επιτυχία και ανάπτυξη σε πολλές πτυχές της ζωής σας. Ακόμα και τα εμπόδια αυτό το μήνα στο τέλος θα σας βγουν σε καλό και θα σας ωθήσουν σε νέα σχέδια που θα σας αποφέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Το μόνο σας πραγματικό εμπόδιο μπορεί να είναι κάποιος δισταγμός ή εκνευρισμός που να νιώθετε, προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και μην αφήνετε αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν τη σχέση σας με άτομα που αγαπάτε. Υπάρχουν άτομα που είναι αντίθετοι με όσα κάνετε και μέσα στο χώρο εργασίας ίσως τα παρασκήνια να είναι αισθητά όμως αυτό το μήνα μπορείτε να μετατρέψετε κάθε εχθρό σε φίλο.

Makara Janma Rashi (Αιγόκερως): Ο Surya (Ήλιος) κάνοντας τη διέλευσή του από τον Shatru Bhava (6ο οίκο) σας μέσα σε αυτό το μήνα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σωστά στρεσογόνες καταστάσεις και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Ο Shani (Κρόνος) συνεχίζει να σας υποστηρίζει ακόμα και αν έχει φέρει στο προσκήνιο αρκετές προκλήσεις, μαζί με την Shukra (Αφροδίτη) θα σας ευνοήσει ώστε μετά τις 20/06 να έχετε θετικά αποτελέσματα πάνω στα όσα έχετε δουλέψει σκληρά να επιτύχετε. Πολλά θα είναι και τα απροσδόκητα γεγονότα και οι δοκιμασίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε, όμως τα άστρα θα αρχίσουν να σας ευνοούν από τον επόμενο μήνα. Η καριέρα σας βρίσκεται στο προσκήνιο και ευνοείται πολύ, ότι πραγματοποιήσετε τώρα θα σας αποφέρει καρπούς στο μέλλον.

Kumbha Janma Rashi (Υδροχόος): Ο Guru (Δίας), η Shukra (Αφροδίτη) και ο Budha (Ερμής) θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές επιρροές του Mangala (Άρη) και του Shani (Κρόνου) αυτό το μήνα, αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα ή άτομα που σχετίζονται με αυτά. Στα επαγγελματικά σας και στην οικονομική διαχείριση που αφορά διάφορα έξοδα ή επενδύσεις που θέλετε να κάνετε, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας προκαλέσουν άγχος, όμως θα καταφέρετε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Κάποια θέματα με γυναίκες ή θηλυκά άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν, αποστασιοποιηθείτε και προσπαθήστε να αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται και ιδιαίτερα από το τέλος Ιουνίου.

Meena Janma Rashi (Ιχθύς): Ο Rahu (Βόρειος δεσμός), ο Surya (Ήλιος) και η Shukra (Αφροδίτη) αποδυναμώνουν τη παρουσία του Mangala (Άρη) στον Dharma (9ο οίκο) και Mrityu Bhava (8ο οίκο) σας που θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις και μια περίοδο αναδιαμόρφωσης στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις. Ο Rahu (Βόρειος δεσμός) σας ευνοεί αρκετά ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα μέχρι και τις 15/06 ώστε να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες αργότερα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, προτιμήστε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή τις διακοπές σας από τον επόμενο μήνα και να μην βιάζεστε γενικότερα.

georgia Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη
Καθηγήτρια Εσωτεριστικών Σπουδών-Μεταφυσική Σύμβουλος

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση