Τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 10 λεπτά!

Υλικά συνταγής
- 300γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 200γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 50 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό [200 γρ]
- 1 κουταλιά βούτυρο [λιωμένο] και βούτυρο για να αλείψετε το πυρέξ
- 1 αβγό
- 120 ml γάλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και σιγά-σιγά προσθέτετε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύοντας απαλά, σαν να διπλώνετε το μείγμα. Ρίχνετε μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Λαδώσει καλά το πυρέξ με το βούτυρο και αδειάζετε το μείγμα μέσα.Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι η πίτα να φουσκώσει και να ροδίσει.