Αυτό είναι το trailer της ταινίας για την μοιραία πτήση του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών – Ο Ινδός σκηνοθέτης Rupesh Paul θα απαντήσει τι πήγε στραβά και που βρίσκεται το αεροσκάφος!

Αυτό είναι το trailer της ταινίας για την μοιραία πτήση του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών – Ο Ινδός σκηνοθέτης Rupesh Paul θα απαντήσει τι πήγε στραβά και που βρίσκεται το αεροσκάφος!
Spread the love

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών εκδόθηκαν και κυκλοφόρησαν διαφημιστικά φυλλάδια της ταινίας. Τη σκηνοθεσία του φιλμ θα αναλάβει ο Ινδός σκηνοθέτης Rupesh Paul και θα υπογράψουν επενδυτές από τρία κράτη (Μαλαισία, Ινδία και Κορέα).

Ο τίτλος της είναι δηλωτικός: «The Vanishing Act: The Untold story of the Missing Malaysian Plane» δηλαδή, « Η εξαφάνιση: Η ιστορία που δεν ειπώθηκε για το χαμένο αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών».
Οπως αναφέρει ο Rupesh Paul η ταινία θα έχει όλα τα στοιχεία του θρίλερ και σκοπεύει να σεβαστεί απόλυτα την «περιπέτεια» της πτήσης και τους συγγενείς των επιβατών και θα προσπαθήσει να απαντήσει σε δύο ερωτήματα που αφορούν την μοιραία πτήση: 1ον) Τι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της πτήσης και 2ον) Πού μπορεί να βρίσκεται το μοιραίο αεροσκάφος;

a6b1

Ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι το σενάριο της ταινίας θα βασιστεί αφενός σε μια ερευνητική έκθεση δημοσιογράφου που όμως τα μέσα ενημέρωσης την απέρριψαν και αφετέρου στις μαρτυρίες πέντε ατόμων, συγγενών των επιβατών, που ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο των αγαπημένων τους.
Σύμφωνα με τον Ινδό κινηματογραφιστή οι συντελεστές της ταινίας θα προέρχονται από διαφορετικές χώρες, όπως Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία και Νότια Κορέα ενώ τα «φώτα» τους θα δώσουν και τεχνικοί από το Χόλιγουντ.

Πάντως, αν και ο σκηνοθέτης διαβεβαίωσε ότι οι συντελεστές της ταινίας θα σεβαστούν τους συγγενείς των θυμάτων και τον πόνο τους, στο οχτασέλιδο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στις Κάννες και διαφημίζει την παραγωγή της ταινίας, μία μόνο σελίδα του είναι αφιερωμένη στα θύματα και παρουσιάζει μία γυναίκα που γράφει σε ένα τοίχο καλυμμένο με μηνύματα, «Προσευχηθείτε για την πτήση ΜΗ370».

 

Πηγή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση