Το μεταβιολογικό DNA

Το μεταβιολογικό DNA
Spread the love

3836466b375011cd937bf0fbe3e42d8d

Συνέντευξη με τον Δρ. Φυσικών Επιστημών, Κωνσταντίνο Τομόπουλο

GR0800481_TOMOPOULOS_KONSTANTINOS_TRUE2Τα κβάντα και οι κβαντώσεις εξαρτώνται από τη συνειδητότητα, διότι αν το κβάντουμ έχει ταυτότητα υπάρξεως, για να υπάρξει πρέπει να έχει συνειδητότητα και ενέργεια. Ενέργεια από την πηγή της ενεργείας που είναι ο Θεός. Η ενέργεια μερίζεται κι όταν μερίζω δεν διαιρώ αλλά όλες οι μονάδες είναι υποχρεωτικά μέσα στο σύστημα. Το μεταβιολογικό ενεργοποιεί ορισμένες δυνατότητες τις οποίες έχει δώσει στο DNA του ο άνθρωπος. Είναι αυτό το οποίο αξιοποιεί το βιολογικό DNA και το φέρνει στο επίπεδο εκείνο στο οποίο βρίσκεται η ανθρώπινη κοινωνία. Έχουμε το βιολογικό DNA που δίνει τις προϋποθέσεις, και υπάρχει το μεταβιολογικό DNA που πραγματοποιεί, αξιοποιεί αυτές τις προϋποθέσεις και κάνει ένα ανθρωποειδές, άνθρωπο. Αυτό που έγινε πριν χιλιάδες χρόνια, ουσιαστικά συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι η γέννηση, η δημιουργία.

Κύριε Τομόπουλε, τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο, άνθρωπο;

Έχουμε τον εγκέφαλο του ανθρώπου ο οποίος ουσιαστικά τον διαφοροποιεί από τα άλλα όντα, αλλά δεν τον κάνει άνθρωπο. Ο άνθρωπος γίνεται άνθρωπος μέσα στο περιβάλλον το κοινωνικό. Για παράδειγμα, μπορεί να γεννηθεί ένας άνθρωπος ανάμεσα σε ζώα όπως ο Μόγλης ή όπως ο Ρώμος και ο Ρωμύλος που τους μεγάλωσε η λύκαινα, αλλά δεν ήταν ουσιαστικά άνθρωποι. Άνθρωποι γίνονται μέσα σε μια κοινωνία η οποία θα τους ανοίξει μέρη του εγκεφάλου, θα τους ενεργοποιήσει μέρη του εγκεφάλου, τα οποία –υπό άλλες συνθήκες– δεν τα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος. Δηλαδή, τα ανθρωποειδή αυτά τα οποία υπήρξαν και τα οποία βρήκαμε σκελετούς είχανε ανθρώπινη μορφή κι ανθρώπινο σώμα, αλλά ήταν ανθρώπινος. Αυτός ο σκελετός ήταν άνθρωπος. Αυτό το ζώο το οποίο εξελίχθηκε και έφθασε εκεί που έφθασε σήμερα και έχει δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο μέσα στον οποίο ζει, δεν ζει πλέον μέσα στη φύση ο άνθρωπος, δεν μπορεί να την ξεπεράσει τη φύση, χρειάζεται από τη φύση το νερό και τον αέρα. Το οξυγόνο το οποίο έχει από τα φυτά και το νερό το οποίο έρχεται από τη βροχή.

Ο άνθρωπος έχει φτιάξει ένα δικό του περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι ο κόσμος όπου ζει. Αυτό τον διαφοροποιεί;

Ναι, αυτό τον διαφοροποιεί. Δηλαδή η πιθανότητα να μην βρεθεί ο άνθρωπος στο κατάλληλο περιβάλλον, το οποίο, κατά την άποψή μου, μπορούμε να πούμε μεταβιολογικό DNA.

Τι ακριβώς αποκαλείται εσείς μεταβιολογικό DNA;

Έχουμε το βιολογικό DNA που δίνει τις προϋποθέσεις, και υπάρχει το μεταβιολογικό DNA που πραγματοποιεί, αξιοποιεί αυτές τις προϋποθέσεις και κάνει ένα ανθρωποειδές, άνθρωπο. Αυτό που έγινε πριν χιλιάδες χρόνια, ουσιαστικά συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι η γέννηση, η δημιουργία…

Ξέρετε, δεν είναι εύκολο κανείς να καταλάβει τη λειτρουργία αυτή που κάνει ένα ανθρωποειδές, άνθρωπο. Αυτές είναι δυσνόητες έννοιες. Το μεταβιολογικό DNA πού ακριβώς βρίσκεται; Σήμερα γνωρίζουμε μόνο για το βιολογικό.

Είναι αυτό το οποίο αξιοποιεί το βιολογικό DNA και το φέρνει στο επίπεδο εκείνο στο οποίο βρίσκεται η ανθρώπινη κοινωνία.

Πού το εντοπίζουμε συνήθως; Σε έναν άλλο κόσμο παράλληλο με το δικό μας; Είναι κοντά μας, είναι μακριά μας, πού είναι αυτό το μεταβιολογικό DNA;

Δεν είναι μακριά μας. Είναι μέσα στο δικό μας τον κόσμο. Εγώ δεν πιστεύω ότι βασίζεται σε άλλον κόσμο. Το μεταβιολογικό ενεργοποιεί ορισμένες δυνατότητες τις οποίες έχει δώσει στο DNA του ο άνθρωπος. Δηλαδή, ένας σύγχρονος άνθρωπος έχει και διαφορετικό DNA, σε έναν άλλο βαθμό ίσως μέχρι και 70% με 80%.

Κύριε Τομόπουλε, εννοείται διαφορετικό DNA, κάτι που υπάρχει και μετά το θάνατο και είναι η ψυχή;

Όχι, δεν εννοώ αυτό. Το βιολογικό DNA έχει την ψυχή, το μεταβιολογικό DNA διαμορφώνει το σώμα, τη συμπεριφορά, είναι όλο αυτό που λέμε εμείς πολιτισμό. Δηλαδή το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσεται ένας άνθρωπος, ενεργοποιεί το βιολογικό DNA, και παίζει το ρόλο ενός μεταβιολογικού DNA, διότι αλλιώς είναι να γεννηθείς σήμερα στην Αφρική και αλλιώς να γεννηθείς στη Νέα Υόρκη. Θα υπάρξουν ουσιαστικές διαφορές οι οποίες οφείλονται στο περιβάλλον και όχι στο DNA. Αυτές τις διαφορές τις ονομάζω μεταβιολογικό DNA, διότι είναι μια διαφοροποίηση του φυσικού DNA, η οποία υπάρχει ως δυνατότητα, αλλά χρειάζεται μια πραγματικότητα για να ενεργοποιηθεί.

Επομένως υπάρχει στο περιβάλλον μας αυτό που εσείς ονομάζεται μεταβιολογικό DNA. Οι δυνατότητες που έχει σε έναν ανθρώπινο οργανισμό ποιες είναι;

Είναι στο περιβάλλον μας, είναι οι συνάνθρωποί μας. Οι γονείς παίζουν σημαντικό ρόλο τι θα δώσουν στο παιδί να μάθει. Αυτή είναι η μία από τις δυνατότητες. Κατόπιν είναι το σχολείο. Όταν το παιδί πάει σχολείο, θα έχει συμμαθητές οι οποίοι θα φέρουν ένα κομμάτι αλλιώτικου κόσμου από εκείνον που θα δημιουργούσε το παιδί αν έμενε σπίτι του.

 

image003
Μαρία Σ. Άνθη ΔημοσιογράφοςΣυγγραφέας
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΘΕΟΣ.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ. ΑΘΗΝΑ 2015.
ISBN: 978-960-597-025-3.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση