Τεστ προσωπικότητας για δυνατούς λύτες!

Τεστ προσωπικότητας για δυνατούς λύτες!
Spread the love

Το τεστ είναι απλό. Πολύ απλό. Για να βγάλες εις πέρας το τεστ προσωπικότητας πρέπει να κάνεις ένα και μόνο απλό βήμα. Δες προσεκτικά τις παραπάνω εικόνες στη φωτογραφία και επίλεξε μία. Μη βιαστείς, παρατήρησε τες αρκετά καλά και στη πορεία επίλεξε. Στη συνέχεια πήγαινε παρακάτω στο κείμενο και διάβασε την ανάλυση της προσωπικότητας που κρύβεται πίσω από αυτή την εικόνα!

test-eikones-ipopgr

Μη κλέψεις και διαβάσεις πρώτα τις απαντήσεις! Διάλεξες; Ωραία. Έλα να δούμε τι λέει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου. Θα εντυπωσιαστείς και εσύ όσο και εμείς!

  1. Ο αυτοέλεγχος είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου. Σκέφτεσαι τα πάντα δύο και τρεις φορές πριν πάρεις μία απόφαση και την υλοποιήσεις. Είσαι ευαίσθητος και μάχεσαι –σε υπερβολικό βαθμό- με τον εαυτό σου για το οτιδήποτε που σκέφτεσαι! Μισείς την επιπολαιότητα και προτιμάς να είσαι μόνος παρά να υπομείνεις μια συζήτηση άνευ περιεχομένου. Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου είναι πολύ καλές, πράγμα που σου δίνει εσωτερική ηρεμία και αρμονία που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά. Η μοναξιά όμως δεν σε φοβίζει –πολλές φορές την επιλέγεις κιόλας!
  2. Η λέξη «περιορισμός» για σένα είναι κόκκινο πανί! Είσαι ανεξάρτητος, αντισυμβατικός, απελευθερωμένος και αποζητάς (για να μην πούμε ότι απαιτείς) μια ελεύθερη και ανεξάρτητη ζωή, που σου επιτρέπει να καθορίζεις μόνος/η την πορεία σου. Έχεις μια καλλιτεχνική κλίση στη δουλειά και στη διασκέδαση και στα πλαίσια της ανάγκης σου για ελευθερία μερικές φορές δεν ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος. Η μόδα δεν σε αγγίζει καθώς προσπαθείς να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα «κολυμπήσεις ενάντια στο ρεύμα».
  3. Είσαι δυναμικός, ενεργητικός, εξωστρεφής. Το ρίσκο είναι η δεύτερη φύση σου! Η ρουτίνα, αντιθέτως, φαίνεται να σε παραλύει. Μπορεί να παρατήσεις ακόμα και τη δουλειά σου αν αισθανθείς ότι βαλτώνεις! Αυτό που σου αρέσει περισσότερο είναι να μπορείς να έχεις ενεργό ρόλο στα πράγματα. Με τον τρόπο αυτό και το πρώτο σου βήμα είναι και το πιο αποφασιστικό.
  4. Ισορροπία και αρμονία. Αυτά τα δύο χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα σου! Η απλότητα σε ηρεμεί και όλοι σε θαυμάζουν γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και μπορούν να στηρίζονται επάνω σου. Παρέχεις σ” αυτούς που είναι γύρω σου ασφάλεια και ελευθερία. Διακρίνεσαι για το ότι είσαι ζεστός και ανθρώπινος. Απορρίπτεις οτιδήποτε κραυγαλέο και τετριμμένο. Τείνεις να απορρίπτεις οποιαδήποτε παραξενιά της μόδας. Για εσένα το ντύσιμο πρέπει να είναι πρακτικό και ανεπαίσθητα κομψό.
  5. Είσαι επαγγελματίας, πραγματιστής, άτομο με αυτοπεποίθηση. Παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και πιστεύεις περισσότερο στα έργα σου παρά στην τύχη. Λύνεις τα προβλήματά σου με πρακτικό και απλό τρόπο. Στην καθημερινή σου ζωή βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και καταπιάνεσαι με αυτά χωρίς δισταγμό. Στην εργασία σου έχεις την εμπιστοσύνη των άλλων, διότι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται επάνω σου. Η αποφασιστική δύναμη της θέλησής σου προβάλλει την αυτοπεποίθησή σου και στους άλλους. Δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος αν δεν τελειώσεις αυτό που σκέφτηκες να κάνεις.
  6. Η διακριτικότητα και η ηρεμία είναι τα χαρακτηριστικά σου! Προσπαθείς να επικρατεί ειρήνη σε όλες τις σχέσεις σου και αγχώνεσαι όταν υπάρχει ένταση στη ζωή σου! Κάνεις εύκολα φίλους, αλλά σου αρέσει η απομόνωση και η ανεξαρτησία. Σου αρέσει κάπου κάπου να «το σκας» από όλους και όλα και να μένεις μόνος/η σου για να βρεις το νόημα της ζωής και να διασκεδάζεις. Χρειάζεσαι ελευθερία και έτσι αποδράς σε όμορφες κρυψώνες, αλλά δεν είσαι μοναχικός τύπος. Έχεις ειρήνη με το εαυτό σου και τον κόσμο και εκτιμάς τη ζωή και ότι έχει να σου προσφέρει αυτός ο κόσμος.
  7. Είσαι ανέμελος, παιχνιδιάρης, χαρούμενος. Αγαπάς την ελεύθερη και αυθόρμητη ζωή. Προσπαθείς να την χαρείς στα μέγιστα, σύμφωνα με το ρητό «Μια ζωή την έχουμε». Είσαι πολύ περίεργος και ανοιχτός σε οτιδήποτε νέο. Ευτυχείς με τις αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να νιώθεις δεσμευμένο/η από κάποιον/α ή από κάτι. Βιώνεις το περιβάλλον σου σαν να είναι ασταθές και πάντα καλό για μια έκπληξη.
  8. Είσαι ρομαντικός, ονειροπόλος, συναισθηματικός. Είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο. Αρνείσαι να βλέπεις τα πράγματα μόνο από μια λογική, ορθολογιστική προσωπική άποψη. Το σημαντικό για εσένα είναι τι σας λένε τα αισθήματά σας. Στην πραγματικότητα, νιώθεις ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όνειρα και στον ξύπνιο σου. Απορρίπτεις ανθρώπους που απεχθάνονται το ρομαντισμό και καθοδηγούνται μόνο από τη λογική. Αρνείσαι να αφήσεις οτιδήποτε να περιορίσει την πλούσια ποικιλία διαθέσεων και συναισθημάτων σου.
  9. Είσαι αναλυτικός, αξιόπιστος, με αυτοπεποίθηση. Η εφήμερη ευαισθησία σου αντιπροσωπεύει αυτό που είναι υψηλής ποιότητας και διαρκές. Συμπερασματικά θέλεις να περιβάλλεις τον εαυτό σου με μικρά «κοσμήματα» τα οποία ανακαλύπτεις εκεί που παραβλέπονται από τους άλλους. Για όλα αυτά η κουλτούρα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σου. Έχεις εφεύρει το δικό σου τρόπο ζωής, που είναι κομψός και αποκλειστικός, ελεύθερος από καπρίτσια της μόδας. Το ιδανικό στο οποίο έχεις βασίσει τη ζωή σου είναι η πνευματικά καλλιεργημένη απόλαυση. Αξιολογείς βάσει ενός προκαθορισμένου επιπέδου πνευματικής καλλιέργειας του ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

 

Πηγή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση