ΤΑΡΩ ΤΟΥ 2017

ΤΑΡΩ ΤΟΥ 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Αυτοκράτορας

Νέες μορφές εξουσίας υπάρχουν στο προσκήνιο, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία θα βοηθήσει να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά σε σημαντικά θέματα. Καθορίστε τα δικά σας όρια και προσπαθήστε περισσότερο για ότι είναι ουσιαστικό για σας. Οι προσπάθειές σας μετράνε πολύ, η λογική και η πειθαρχία είναι απαραίτητες αρετές για να βελτιώσετε τις καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Είναι ουσιαστικό να διαχωριστεί η λογική από το συναίσθημα, για να κατακτήσετε τους στόχος σας.

Λέξεις κλειδιά: Εξουσία, πατρικό πρότυπο, δύναμη, λογική, ηγεσία, σταθερότητα, τάξη, πρακτική ευφυΐα, πειθαρχία, εκφράζει την αρσενική αρχή, τη δύναμη και τις οικογενειακές αξίες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Κόσμος

Οι ενέργειες αυτού του μήνα συμβάλουν και βοηθούν στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Ακόμα και αν έχετε κουραστεί, μην εγκαταλείπετε, οι  κόποι σας θα ανταμειφθούν αρκεί να δείτε όσα βιώνετε σαν σύνολο και όχι σας μεμονωμένα γεγονότα. Είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και η αισιοδοξία θα σας φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.

Λέξεις κλειδιά: Εκπλήρωση, ανταμοιβή, συμπαντική αγάπη, ελευθερία, αίσθηση ενότητας με το σύμπαν, εκφράζει τα όρια και τη συνειδητοποίηση του ατόμου, πνευματική υπεροχή, ολοκλήρωση του Κάρμα, απελευθέρωση, μεταμόρφωση, επιτυχία.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Ήλιος

Εστιάστε στους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, θα έχετε θετικά οφέλη και αποτελέσματα αν εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και προσαρμοστείτε εύκολα σε νέα δεδομένα. Έχετε μεγαλύτερη διαύγεια σε αποφάσεις και επιλογές που θα χρειαστεί να πάρετε.  Αναδείξτε τα προσόντα σας και τα ταλέντα που έχετε, μέσω καλών γνωριμιών και επαφών που μπορείτε εύκολα να κάνετε. Η συμπαντική ενέργεια εναρμονίζεται με τις επιθυμίες και σας δίνει επιπλέον εφόδια σε ότι θέλετε να δημιουργήσετε.

Λέξεις κλειδιά: Χαρά ευτυχία, ζωτικότητα, ζεστασιά, αυτοπεποίθηση, δύναμη, αρμονία, ολοκλήρωση, διαύγεια, κυριαρχία, ηρεμία, δόξα, μεγάλο κέρδος, γενναιοδωρία, ολοκλήρωση σπουδών, επιτυχία, κοινωνικότητα, ευτυχισμένες σχέσεις, ανάπτυξη, δημιουργικότητα, θετική ενέργεια, αίσθηση φώτισης, αυτοπεποίθηση, θετική πραγματοποίηση, ερωτική εκπλήρωση, θετική σκέψη, πραγματοποίηση στόχων και ονείρων.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Το Αστέρι

Αυτό το μήνα υπάρχουν ευνοϊκές ενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν τις ιδέες και τα βήματά σας σε νέους πιο ξεκάθαρους δρόμους. Εκμεταλλευτείτε ιδέες και σχέδια που έχετε, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολύ καλά αυτή τη περίοδο. Βάλτε καλές βάσεις και θα έχετε μακροχρόνιες θετικές εξελίξεις. Να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, ακούστε την αλήθεια μέσα σας και θα έχετε τις πολύτιμες λύσεις σε ότι χρειαστείτε.

Λέξεις κλειδιά: Έμπνευση, ενορατική εξέλιξη, εξιδανίκευση ανθρώπων ή στόχων, μακρόχρονη θετική εξέλιξη, καλή τύχη, ελπίδα, μεγάλη προστασία, αγάπη.

ΜΑΙΟΣ

Οι Ερωτευμένοι

Αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την ζωή σας. Ακόμα και αν συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα, ακούστε την καρδιά σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική. Είναι ασφαλές να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε ότι και αν σχεδιάζετε να κάνετε. προσέξτε πολύ πριν αναμείξετε τα οικονομικά σας με συναισθηματικά σας, εκτός και αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Λέξεις κλειδιά: Επιλογή, απόφαση, εκλογή, διχασμός, αγάπη, πειρασμός, επιθυμία για ένωση, εκφράζει τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου και τις προσωπικές αξίες ή ανάγκες.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Διάβολος

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια αυτή τη περίοδο, οι επιλογές σας όμως δεν είναι περιορισμένες ή ανύπαρκτες. Εσείς κρατάτε τα κλειδιά για να  απελευθερωθείτε από τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σας. Πρέπει να φροντίσετε να διορθώσετε όσα σας κρατάνε δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις για να αποφύγετε στο μέλλον να βιώσετε τις δυσάρεστες συνέπειες που ενδεχομένως να προκύψουν.

Χρειάζεται σύνεση και μεγάλη προσοχή σε νέες γνωριμίες με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Είτε πρόκειται για συνεργάτες ή άτομα που σας δίνουν μεγάλες υποσχέσεις, καλό είναι να σκεφτείτε καλά πριν εμπιστευτείτε τα λόγια τους. Μην παρασυρθείτε από σύντομους δρόμους που μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Λέξεις κλειδιά: Υλισμός, εξάρτηση, πάθη, εμπόδια, προσκόλληση, πλάνη, προδοσία, κακή χρήση δύναμης.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Η Δικαιοσύνη

Υπάρχει ανάγκη για ισορροπία και αρμονία. Αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο που σκέφτεστε και στον τρόπο που φέρεστε στον εαυτό σας. Αυτή τη περίοδο αν πάρετε αποφάσεις βασισμένοι σε τεκμήρια και με ακεραιότητα τότε θα υπάρξουν λύσεις. Ζυγίζονται τα υπέρ και τα κατά σε διάφορες καταστάσεις της ζωής σας. Υπάρχει μέσα σας ένας πλούτος συναισθημάτων ο οποίος σας προκαλεί έναν κώδικα δεοντολογίας που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Όταν έχετε ψυχική ισορροπία τότε μπορείτε να βιώσετε ηρεμία και να συμπεριφερθείτε με τον σωστό τρόπο.

Λέξεις κλειδιά: Αρμονία, αμεροληψία, αιτία και αποτέλεσμα, ισότητα, ανάληψη ευθυνών, λήψη αποφάσεων, αντικειμενική σκέψη, εκφράζει την δικαιοσύνη και την ορθολογιστική σκέψη, νομικά θέματα, η τάξη  και η λογική.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η Σελήνη

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε κάποιον, ακούστε την διαίσθησή σας.  Περνάτε μια περίοδο που πιθανόν να έχετε εσωτερικές διακυμάνσεις, συναισθήματα μελαγχολίας. Επικεντρωθείτε στα όνειρα σας καθώς αυτά θα έχουν κάτι σημαντικό να σας αποκαλύψουν. Η διαίσθηση σας είναι σε υπερδιέγερση και αν το επιστρέψετε μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι πολύτιμης εσωτερικής γνώσης. Έρχονται στο φως πλευρές του υποσυνειδήτου σας που πρέπει να διαχειριστείτε. Είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η ψυχική σας υγεία και συναισθηματική κατάσταση, επηρεάζει την σωματική σας υγεία.

Λέξεις κλειδιά: Φόβος, ανασφάλεια, εσωτερική διακύμανση, κατάθλιψη, κρυφές καταστάσεις, παγίδες, όνειρα, διαίσθηση, ψυχικές ικανότητες, εσωτερική γνώση.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η Κρίση

Μια περίοδος που θα φέρει ανακατατάξεις και καρμικές αλλαγές. Τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν έρχονται στο προσκήνιο, εφόσον δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις και σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε μπορείτε να βρείτε τη λύση. Παλιά θέματα αρχίζουν να κλείνουν και νέες καταστάσεις έρχονται να σας ανανεώσουν και να σας προσφέρουν ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την αναγέννηση. Να είστε έτοιμοι να κρίνετε αντικειμενικά και να πάρετε σωστές αποφάσεις σε οτιδήποτε προκύψει αυτή τη περίοδο της ζωής σας. Όλες οι πράξεις σας έρχονται στο φως και έχετε την δυνατότητα με σωστή διαχείριση να ελέγξετε τις καταστάσεις που θέλετε προς όφελός σας.

Λέξεις κλειδιά: Αλλαγή, απελευθέρωση, λύτρωση, αναγέννηση, εσωτερική αλλαγή και γνώση, εσωτερικό κάλεσμα, απελευθέρωση, μεταμόρφωση, απολογισμός για πράξεις του παρελθόντος.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Θάνατος

Κάθε είδους αλλαγές είναι πιθανόν να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλαγές που ακολουθούνται από ανανέωση. Μπορεί κάτι να έχει τελειώσει για σας όμως κάτι καλύτερο έρχεται. Θα υπάρξει αναγέννηση απ’ τις στάχτες όπως κάνει ο Φοίνικας. Απαιτούνται αλλαγές όσο επώδυνες και αν είναι, ώστε να αρχίσουμε ένα καινούργιο κύκλο που θα είναι πολύ καλύτερος και ευνοϊκός για την εξέλιξή μας.

Λέξεις κλειδιά: Νέες αφετηρίες και τερματισμοί, τέλος ενός κύκλου και αρχή ενός άλλου, αναγέννηση, αλλαγή, μεταμόρφωση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Τροχός της τύχης

Όλα αλλάζουν καθώς τίποτα απολύτως δεν μένει στάσιμο, είναι το μήνυμα που μας δίνει αυτή η Κάρτα. Η αλλαγή είναι μεγάλο μέρος της ζωής και μπορείτε να περιμένετε αρκετές αυτή τη περίοδο. Η τύχη, η μοίρα και το πεπρωμένο σας χαμογελάνε και είναι με το μέρος σας, αυτή τη περίοδο. Κινητοποιηθείτε αναλόγως και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Ένας καινούργιος κύκλος ξεκινάει στην ζωή σας με την εύνοια ανώτερων θετικών ενεργειών και δυνάμεων που ξεκινάνε να κινητοποιούνται υπέρ σας.  

Λέξεις κλειδιά: Μοίρα, τύχη, το πεπρωμένο, νέες συνθήκες, νέος κύκλος, καλό γύρισμα μοιραία γεγονότα, αλλαγή.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Η Δύναμη

Είναι κατάλληλη περίοδος να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και να την αξιοποιήσετε μέσα από τις διάφορες καταστάσεις της ζωή σας. Βρείτε την τόλμη και το θάρρος μέσα σας. Επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και σε αυτά που θέλετε να καταφέρετε. Αποβάλετε τους φόβους σας και κατευθυνθείτε προς τους στόχους που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.  Ακόμα και αν υπάρχουν πολλά άλυτα θέματα στο μυαλό σας, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και έτσι θα ενεργοποιήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε ότι αισθάνεστε και ότι είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή. Η εσωτερική αρμονία θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας.

Λέξεις κλειδιά: Θάρρος, ζωτικότητα, πάθος, πνευματική δύναμη, υπεροχή, απόλυτη μαγνητισμός, εσωτερική δύναμη, εκφράζει την σωματική, την πνευματική και την συναισθηματική δύναμη του ατόμου.

 

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση