«Τα πάθη της αγάπης»

«Τα πάθη της αγάπης»
Spread the love

Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας παρουσιάζουν το νέο cd τους

Εξωφυλλο cd Τα πάθη της αγάπης  emesiΤα πάθη της αγάπης

Η αγάπη του κοινού στην ομώνυμη θεατρική παράσταση και στα δεκατρία τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή, οδήγησαν στην έκδοσή τους σε cd.

Την μουσική έγραψε η συνθέτις Πηγή Λυκούδη και ο ποιητής Θανάσης Σάλτας το σενάριο του έργου και τους στίχους των τραγουδιών.

Τα πάθη της αγάπης εκτός από την Ελλάδα  παρουσιάστηκαν με χαρακτηριστική επιτυχία στην Σμύρνη μεταφρασμένα στην Τουρκική γλώσσα.

Με τη μορφή θεατρικού αναλογίου αποσπάσματα του έργου και τα τραγούδια θα παρουσιαστούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:30 στη Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά.

Θα προλογίσουν ο γνωστός  συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, ο Δημιουργός Αρχείου Ελληνικής Δισκογραφίας  Πέτρος Δραγουμάνος και ο  Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν  τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές της νέας γενιάς,

που αναφέρονται με αλφαβητική σειρά, η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης.

Οι απαγγελίες του έργου αποδίδονται μοναδικά από την ηθοποιό Ελένη Ερήμου, που με τη θεατρική εμπειρία της και την ευαισθησία που τη διακρίνει αναδεικνύει τα νοήματα του έργου.

Με την συνθέτρια Πηγή Λυκούδη στο πιάνο θα συμπράξουν οι σολίστες μουσικοί Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα-μαντολίνο)και Γάσπαρης Μάμμας (κλαρινέτο)

Την παρουσίαση του cd θα τιμήσουν και βασικοί συντελεστές του έργου: η  Ελένη Ερήμου (ηθοποιός), η Εύα Γεράκη (εικαστικός-ζωγράφος που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο), η Σεμπνέμ-Σεμπί Αρσλάν (μεταφράστρια του έργου), καθώς και ο Νίκος Κούρτης (Δ/ντης Fm Records).

Το cd Τα Πάθη της Αγάπης, κυκλοφορεί από την Fm Records

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία  (Ιανός, Public, Music Corner κλπ) καθώς και στην Galerie Δημιουργών.

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μουσική: Πηγή Λυκούδη- Ποίηση: Θανάσης Σάλτας

Αφίσα Τα πάθη της αγάπης emeis

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση