Τα Απωστικά στον Ιπτάμενο Δίσκο

Τα Απωστικά στον Ιπτάμενο Δίσκο
Spread the love

Γράφει  η Μαρία Σ. Άνθη

«Θεωρώ ότι όταν τίθενται σε λειτουργία ελκτικές και απωστικές δυνάμεις μαζί, μας βγάζουν έναν υπόκωφο θόρυβο και ότι είναι τρίζουσες θερμικές δυνάμεις. Έχουν φωτιά χωρίς φλόγα, δηλαδή είναι άκαυστες, δεν καίγεται η φλόγα όπως ένας πυρσός. Είναι σαν να «τρίβονται» μεταξύ τους αυτές οι δυνάμεις. Επομένως, Έλξη + Άπωση = Καύση.

Αν υποθέσουμε ότι ο Ιπτάμενος Δίσκος αποβάλει μια ορισμένη άπωση, αποκτά ορισμένα ποσά έλξης. Αν την αποβάλει τελείως, τότε η δύναμη αυτή παύει να είναι καρφωμένη στο έδαφος και στη Γη, δεν έχει πια άγκιστρα ή «γάντζους», όπως ήδη τους έχω περιγράψει. Έπειτα, ο Ιπτάμενος Δίσκος φεύγει από τη Γη μέσω της έλξης, αφού αυτή τον τραβά πίσω στην αφετηρία του. Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να διαφέρει κατά πολύ ο τρόπος άφιξης ενός Ιπτάμενου Δίσκου από πλανήτη σε πλανήτη όταν έχει ενσωματωμένη την άπωση από εκείνον που έχει ενσωματωμένη την έλξη. Εμείς π.χ. αν καταφέρουμε να δεσμεύσουμε την άπωση σε μια τέτοια κατασκευή, η αρχική δόνηση πάντα θα παραμένει ελκτική. Όλα τα υλικά θα έχουν στην «καρδιά» τους τον παλμό του δικού μας βαρυτικού πεδίου, όσο κι αν τα απαλείψουμε.

Αν ο Ιπτάμενος Δίσκος αποβάλει την έλξη, θα ανασύρει τότε την άπωση αυτομάτως από εκεί που την άφησε και θα εκσφενδονιστεί, θα εξαφανισθεί από τα μάτια μας αστραπιαία. Γιατί η άπωση είναι μεγαλύτερη από την έλξη. Δεν έχει αρχή, επομένως ούτε τέλος».

 


Μαρία Σ. Άνθη Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
Απόσπασμα από το κεφ. 5.4, του Βιβλίου
«Απωστικές Δυνάμεις  Ιπτάμενων Δίσκων-UFO΄S REPULSIVE FORCES».
Εκδόσεις Λεξίτυπον.  Αθήνα 2018.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση