Συνδέομαι … Υπάρχω Ξανά !!!

Συνδέομαι … Υπάρχω Ξανά !!!
Spread the love

i-koino-exoun-to-diadiktyo-o-anthrwpinos-egkefalos-kai-to-sympan

Για να μπορέσουμε να πούμε ότι συνδεθήκαμε θα πρέπει πρώτα να απλώσουμε την ενέργεια, να δημιουργήσουμε, να ποιήσουμε έργο και αφού την μαζέψουμε και τη στείλουμε στα άνωθεν πεδία τότε θα καταφέρουμε τη σύνδεση. Στην ανοδική πορεία θα κατευθυνθεί μόνη της, γιατί εκεί καταλήγει μετά το πέρας των εργασιών. Το μάζεμα αυτό είναι το πέρας. Το ερώτημα για πολλούς είναι, ποια είναι αυτή η σύνδεση για τον άνθρωπο. Αυτό όπου γνωρίζω είναι ότι από τη στιγμή που θα συμβεί σε κάποιον μετά από πολλή επιμονή και κόπο, θα μπορέσει να πει υπάρχω ξανά. Θα υπάρξει ξανά αν είναι κάθε μέρα γεμάτος ζωντάνια μέσα του, αν δεν ασχολείται με μικρά πράγματα, αν δεν έχει εγωισμό, αν δεν έχει προσκόληση, θυμό, ζήλεια. Εκτός όμως από όλα αυτά εκείνο που σηματοδοτεί τη σύνδεση είναι μια ευτυχία που θα ξεχειλίζει από την καρδιά του, από εκεί θα το καταλάβει κανείς. Θα του φαίνονται όλοι με μια κρυφή ομορφιά γύρω του, και αυτό θα είναι μόνιμο χωρίς διακοπές. Θα έχουν μια σταθερότητα και μια μονιμότητα αυτά τα συναισθήματα και η απεριόριστη αγάπη του προς όλους. Η Χαρά που ξεχειλίζει είναι που κάνει τη σύνδεση και πετάει τον παλιό του εαυτό. Ο παλιός εαυτός ήταν ευάλωτος με τρωτά σημεία και ψυχολογικές μεταπτώσεις, έπρεπε να γίνει ένα ευτυχές γεγονός για να χαρεί. Ο νέος εαυτός όμως είναι χαρούμενος κάθε μέρα αισθάνεται εσωτερική πληρότητα .

Η Σύνδεση είναι τομή στη ζωή. Γιατί ξαναγεννιόμαστε, ζούμε την εσωτερική Ανάσταση. Μετά από αυτό, ο άνθρωπος με τη σύνδεση, θα δει μια καλοτυχία και θα ξέρει γιατί του συμβαίνει το καθετί, τίποτα δεν θα παραμένει απραγματοποίητο. Πράγματα απίθανα θα συμβαίνουν σ’ εκείνον που θα είναι μοναδικά.

ολογραφικό-σύμπαν3Θα πρέπει κανείς να είναι συγκρατημένος με αυτά που θα βλέπει να εκτυλίσσονται μπροστά του, γιατί θα έχει επέμβει σε έναν μαθηματικό τύπο και θα τον έχει κάνει θρύψαλα. Και αυτός είναι η αβεβαιότητα που φέρνει η αρνητική εντροπία. Πρέπει να είναι συγκρατημένος ως προς το τι έχει και διευθύνει στα χέρια του. Αν δεν έχει αίσθηση της κατάστασης και δεν μπορέσει να εκτιμήσει τα υπέρ και τα κατά θα καταστραφεί. Η αλλαγή στο ρουν της ιστορίας μας δεν είναι εύκολη υπόθεση, κι όμως μπορεί και πραγματοποιείται. Εξαλείψαμε ένα ψηφίο των πιθανοτήτων που έγραφε αβέβαιο. Χρειάζεται μεγαλοσύνη, σοφία, αυτοσυγκράτηση στα «παλάτια» που θα απλώνονται μπροστά του, αλλιώς θα είναι δύσκολη η ζωή για πρίγκηπες.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποτέ για το πώς και πότε ακριβώς δουλεύει ο μηχανισμός που δείχνει αποτέλεσμα απώλειας γιατί είναι πολύ περίπλοκος. Όπως άλλωστε είναι και το ανθρώπινο σώμα, γιατί έχει και άλλα σώματα και επίπεδα πάνω από αυτό που βλέπουμε εμείς με τα μάτια μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς ακριβώς δουλεύει ο οργανισμός μας και γατί παράγει αυτή τη χημεία. Ούτε μπορούμε να είμαστε γνώστες για το τι ξοδεύει το πνευματικό σώμα και τι αποθέματα ενέργειας έχει καθώς και πότε χάνει ένα μέρος από τα αποθέματά του. Μπορούμε μόνο με πολύ λεπτομερή έρευνα να γνωρίζουμε πολύ λίγα στους μικρολογαριασμούς που αναπτύσσονται. Δεν υπάρχει μία τακτική που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να φθάσουμε σε τέτοιες γνώσεις. Μπορεί να ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις μια ολόκληρη ζωή, για να μάθουμε αυτά τα πολύ λίγα. Θα περάσουν χιλιάδες χρόνια για να μάθουμε πόσο μαγική είναι η ζωή μας.

Επειδή αναφέρθηκα στη σύνδεση και τίποτα δεν έρχεται έτσι ξεκάρφωτα και από το πουθενά απαιτείται γνώση και πνευματική ζωή αν όχι ασκητική διότι αυτήν δεν την θέλει κανένας, αν και δεν είναι κάτι τόσο φοβερό. Η πνευματικότητα είναι τρόπος ζωής, νοοτροπία από τις ουράνιες γνώσεις. Απαιτείται καθαρή σκέψη και βίο.

image003 της Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ. 4.8. Από το βιβλίο
«Ως δια μαγείας και κατά γράμμα».
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση