Συγκινητικό: Τι έκανε όταν είδε έναν άστεγο να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο

Συγκινητικό: Τι έκανε όταν είδε έναν άστεγο να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο
Spread the love

Ένας καλός Σαμαρείτης έκανε σε άστεγο ένα δώρο, που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Διαβάστε μια ιστορία, που τιμά την ανθρώπινη φύση

homeless

Ένας άνδρας που επισκεπτόταν συχνά το Λας Βέγκας για δουλειές αποφάσισε να χαρίσει σε έναν άστεγο, τον Πολ, ένα Kindle, δηλαδή μια ταμπλέτα που περιείχε περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία, καθώς τον είχε δει να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο.

Έτσι στο τελευταίο του ταξίδι στην αμερικάνικη μεγαλούπολη ο επιχειρηματίας αποφάσισε να πιάσει κουβέντα με τον Πολ και να τον ρωτήσει γιατί διάβαζε συνέχεια το ίδιο βιβλίο προσπαθώντας να καταλάβει γιατί είχε τόση σημασία για αυτόν, μόνο για να ανακαλύψει πως αυτό ήταν το μόνο βιβλίο που είχε στην ιδιοκτησία του!

Λόγω της αγάπης του για το διάβασμα το διάβαζε ξανά και ξανά. Μετά από την κουβέντα τους ο επιχειρηματίας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποφάσισε να του χαρίσει το ταμπλετ με περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία για να τον συντροφεύουν.

“Χάρηκα πολύ όταν είδα πόσο του άρεσε αυτό που του έδωσα, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να εκτιμά περισσότερο κάτι που εγώ θεωρούσα δεδομένο”,  δήλωσε μετά την καλή του πράξη.

 

ΠΗΓΗ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση