Ένα μαγευτικό site-specific art installation φτιαγμένο από χιλιάδες κρεμαστά λουλούδια

Ένα μαγευτικό site-specific art installation φτιαγμένο από χιλιάδες κρεμαστά λουλούδια
Spread the love

—Ένα μαγευτικό site-specific art installation φτιαγμένο από χιλιάδες κρεμαστά λουλούδια—

Η Rebecca Louise Law είναι γνωστή για τα καταπληκτικά της installation που αποτελούνται από χιλιάδες αιωρούμενα λουλούδια.

rebeccalouiselaw01

 

 rebeccalouiselaw12

 

Τον περσινό Φεβρουάριο της ζητήθηκε από το Garden Museum του Λονδίνου να δημιουργήσει μια προσωρινή site-specific εγκατάσταση για την έκθεσή του με τίτλοFloriculture: Flowers, Love and Money. 3.500 τριαντάφυλλα κάθε χρώματος κρεμασμένα από την οροφή με τη βοήθεια χάλκινου σύρματος, στην κεντρική αίθουσα του ιστορικού κτηρίου όπου στεγάζεται το μουσείο, πάνω από τα κεφάλια των μαγεμένων επισκεπτών.

 

rebeccalouiselaw00

Μετά την περσινή επιτυχία, η Rebecca ανέλαβε να επαναλάβει τη δημιουργία της για τη φετινή έκθεση του μουσείου (με τίτο Fashion & Gardens: Spring / Summer-Autumn / Winter) που έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 27 Απριλίου. Υπό την αιγίδα της βρετανικής Vogue, η έκθεση εξερευνά τη σχέση ανάμεσα στη μόδα και στους κήπους. Το φετινό installation της Law είναι ακόμα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Το ονομάζει The Flower Garden Display’d και αποτελείται από 4.600 μπουμπούκια διαφόρων λουλουδιών.

 

RebeccaLouiseLawFlowerInstallation1

 

rebeccalouiselaw07

 

floatinggardens22

 

floatinggardens21

 

garden0

 

rebeccalouiselaw03

Βλέποντας φωτογραφίες από δημιουργίες της Law ανακαλύπτει κανείς την προτίμησή της για τα μεγάλης κλίμακας έργα. Για ένα ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο στο Théâtre Royal de la Monnaie στις Βρυξέλλες που έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη λυρική σκηνή, κρέμασε 6.200 μπλε και πράσινες ορτανσίες. Μοιάζει σαν μια υπέροχη βροχή από λουλούδια να πέφτει πάνω στη σκηνή.

 

 


Πηγή: My Modern Met

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση