Γιορτή – Τουρνουά Rugby Sevens από τα M&Ms

Γιορτή – Τουρνουά Rugby Sevens από τα M&Ms
Spread the love

Δημιουργία εικόνας

Τα M&Msυποδέχονται το Ράγκμπι, το νέο συναρπαστικό Ολυμπιακό Άθλημα, στο πιο funΤουρνουά. Το 1ο AthensRugbySevensTournamentδιεξάγεται  το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου, στο γήπεδο ‘Απόστολος Νικολαΐδης’ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας), παρουσία της κορυφαίας προσωπικότητας  του αθλήματος, του Αυστραλού David Campese.

Με αφορμή την εισαγωγή του Rugby Sevens στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, το  Τουρνουά της  Αθήνας αναμένεται να προσελκύσει όχι μόνο  τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και το ευρύτερο φίλαθλο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να αγαπήσει  το νέο Ολυμπιακό άθλημα.

Στους αγώνες του διημέρου θα συμμετάσχουν οι 8 κατά τεκμήριο καλύτερες ελληνικές ομάδες Ράγκμπι: Παναθηναϊκός RFC, AthensBarbarians, AtticaSpringboksRFC, AthensSpartansRugby,  Αίολος Πατρών, WSUΠεριστέρι,  Τιτάνες Καβάλας, Lions Θεσσαλονίκης.

Στην έναρξη του Τουρνουά (Σάββατο 31/5, 16:00), ο επίσημος καλεσμένος των M&MsDavidCampese, οργανώνει sportclinic για παιδιά έως 14 ετών, ενώ η 2η ημέρα (Κυριακή 1/6, 17:00) περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ παιδικών ομάδων, γυναικείων ομάδων, και βέβαια τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, με τον μεγάλο τελικό για το Κύπελλο του 1stAthensRugbySevensTournament να ξεκινά στις  20:40.

Τα M&Msπροσκαλούν όλους,  να συμμετάσχουν στην  αθλητική αυτή γιορτή, που θα περιλαμβάνει θέαμα, πολλή διασκέδαση και ακόμα περισσότερα specialfunevents.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες:                             

Παναθηναϊκός RFC, AthensBarbarians, AtticaSpringboksRFC, Aίολος Πατρών, WSU Περιστέρι, AthensSpartansRugby, Tιτάνες Καβάλας, Lions Θεσσαλονίκης

 

Μέσω κλήρωσης, θα χωριστούν σε 2 ομίλους (Α και Β).

 

Κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει και τις 3 άλλες ομάδες που μετέχουν στον ίδιο όμιλο.

Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν χιαστί για το Kύπελλο του Τουρνουά (Α1 vsB2 και Β1 vsA2). Οι δύο νικητές των ζευγαριών θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5/2014

16:00 Ανοικτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (clinic) για παιδιά, με εισηγητή τον DavidCampese

17:00 Έναρξη πρώτου αγώνα

21:00 Λήξη τελευταίου αγώνα

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/6/2014

17:00 Αγώνας παιδικών ομάδων

18:00 Έναρξη αγώνων τελικής φάσης τουρνουά

19:20 Αγώνας γυναικείων ομάδων

20:40 Έναρξη τελικού κυπέλλου

21:30 Λήξη τελετής απονομών

Emeis Magazine

Μία σκέψη στο “Γιορτή – Τουρνουά Rugby Sevens από τα M&Ms

Αφήστε μια απάντηση