Προβλέψεις ζωδίων για τον Ιούλιο από τον Κωνσταντίνο Πάππα

Προβλέψεις ζωδίων για τον Ιούλιο από τον Κωνσταντίνο Πάππα
Spread the love

Zwdia1

ΚΡΙΟΣ      Ο τομέας των οικονομικών και επαγγελματικών σας είναι ο πιο ευάλωτος αυτό το μήνα. Πολλά μπορεί να είναι διφορούμενα και οι εκπλήξεις ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα δεν θα λείψουν. Δυστυχώς, όμως οι περισσότερες από αυτές εκπλήξεις δεν θα είναι πολύ θετικές. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και δώστε προσοχή σε συνεργασίες ή άτομα που σας περιβάλλουν, ίσως κάτι να μην είναι ξεκάθαρο και δημιουργηθούν κάποια θέματα. Προς το τέλος του μήνα φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά για σας. Τα ερωτικά σας εξαρτώνται πολύ από την αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη που χρειάζεται να υπάρχει σε μια σχέση. Την υποστήριξη θα τη βρείτε, σε αγαπημένα σας άτομα και όχι στο ευρύτερο περιβάλλον ή στους συνεργάτες σας. Αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας, σας χρειάζονται, δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για σας. Απολαύστε αυτό το μήνα αν και με κάποιες δυσκολίες, υπάρχουν πολλά θετικά για σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ     Ο διάλογος είναι το κλειδί για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τον Ιούλιο. Ο Ερμής σας ευνοεί και θα σας δώσει  μια ώθηση ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε καταστάσεις και να σκεφτείτε σωστά τι επιλογές έχετε. Ο οικονομικός τομέας αλλά και της εκπαίδευσης είναι πολύ δυνατός αυτό το μήνα για σας. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο σε αυτούς τους δυο τομείς και τα αποτελέσματα να είναι λαμπρά. Η πρόκλησή σας αυτό το μήνα θα είναι να χειριστείτε την καριέρα σας αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και των γύρω σας. Ο Άρης θα φέρει κάποιες συγκρούσεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και οι ισορροπίες θα είναι λεπτές, χρησιμοποιείστε την υπομονή, αρετή που έχετε εκ φύσεως για να βρείτε την αρμονία. Όσο για όσους ψάχνουν την αγάπη, ο Άρης εσάς θα σας ευνοήσει αρκετά και θα σας φέρει μια σχέση δυνατή με πολύ πάθος και έρωτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Η Πανσέληνος αυτού του μήνα εστιάζει τα οικονομικά σας θέματα. Η στασιμότητα δεν θα σας ευνοήσει τον Ιούλιο, εκμεταλλευτείτε τις καλές ιδέες που έχετε για να κάνετε κάτι νέο ώστε να έρθει η πρόοδος στο τομέα των οικονομικών σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε οριστικές αλλαγές, να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και τους τομείς που σας απασχολούν. Θα κάνετε επωφελείς επαφές, όμως προσέξτε λίγο τους συνεργάτες και τις σχέσεις σας γενικότερα αυτό ο μήνα, ιδιαίτερα κρυφές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν εν αγνεία σας και λόγια που μπορεί να σας δυσφημήσουν. Ο Άρης και ο Κρόνος, θα μπερδέψουν σίγουρα την ερωτική αλλά και οικογενειακή σας ζωή. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε μια συζήτηση που ξέρετε εξ αρχής που μπορεί να καταλήξει. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μην πιέζετε πολύ τα πράγματα. Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας με το τι ζητάτε από κάποιον και αν πραγματικά σας ολοκληρώνει, ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι κάτι νέο. Είναι ένας μήνας με πολλά ξεκαθαρίσματα που το παλιό θα τελειώσει και καινούργια πράγματα έρχονται για σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ     Ο Ιούλιος είναι ένας δυναμικός μήνας για σας τους Καρκίνους. Σας ωθεί σε νέες καταστάσεις και νέα σχέδια με πολλές προοπτικές που μπορεί να μετατρέψουν τα πάντα γύρω σας. Η γενναιοδωρία του Δία θα σας βοηθήσει πολύ ιδιαίτερα στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Προς το τέλος του μήνα θα σας δοθεί μεγάλη εύνοια σε πράγματα που θέλατε να υλοποιήσετε καιρό τώρα.  Ο Άρης αυτό το μήνα θα αναδείξει τους εχθρούς σας και είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιες προστριβές στις σχέσεις σας με κοντινά σας άτομα ή στον επαγγελματικό χώρο. Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε και τι λέτε, ώστε να μην σας επηρεάσει αρνητικά αυτό.  Τρέχουσες σχέσεις θα αποσαφηνιστούν επιτέλους  και τα πάντα θα αρχίσουν να ρέουν όπως τα θέλετε. Ο Δίας βοηθάει ιδιαίτερα σε κάθε νέο εγχείρημα που σκέφτεστε να κάνετε, έχετε μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και συνειδητοποίηση και αυτό θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα θα έχετε αρκετά οικονομικά οφέλη.

 

ΛΕΩΝ    Μπορεί να έχετε σκέφτεστε κάποιους στόχους, αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι μέσα σας. Ιδέες που είχατε στο παρελθόν τώρα μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες και να σας δώσουν τη λύση που ζητάτε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για πνευματικές μελέτες, εκπαίδευση και για να σκεφτείτε καλά τα σχέδια που θέλετε να βάλετε σε δράση. Μπορείτε τώρα να επανεξετάσετε το παρελθόν και να διορθώσετε τυχόν λάθη που έχουν γίνει. Τώρα μπορείτε να έχετε μια ζωή με τους δικούς σας όρους. Έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σας προδιαγραφές. Η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων, ωστόσο, θα είναι λίγο δύσκολη αυτό το μήνα. Θα είναι πολύ δύσκολο να διακρίνετε τις αιτίες κάποιας απομάκρυνσης ή επιθετικότητας απέναντί σας. Όλα αυτά όμως είναι στο πλαίσιο της αλλαγής που συμβαίνει γύρω σας αυτή τη περίοδο και όλα θα αλλάξουν αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία και τη λάμψη που έχετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Μια σύγχυση μπορεί να υπάρχει στις σκέψεις σας, όμως θα καταφέρετε  να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Είναι πιο σημαντικό να διατηρηθεί η δομή και η τάξη στο τομέα των οικονομικών και επαγγελματικών σας αυτή τη περίοδο. Κάποιο άτομο με κύρος μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις και να σας καθοδηγήσει σωστά, θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα για σας. Δώστε προσοχή σε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας ώστε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Είναι μια πολύ καλή και μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη περίοδος για σας, μην φοβηθείτε τον ανταγωνισμό το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σας πεισμώσει περισσότερο και τα αποτελέσματα για σας θα είναι λαμπρά. Στο τομέα των αισθηματικών το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη και να μην έχετε δυσπιστία, γιατί μπορεί να σας αποτρέψει αρκετά και να μην εκτιμήσετε σωστά ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σας και σας νοιάζονται.

 

ΖΥΓΟΣ    Μην κάνετε απότομες αλλαγές στη ζωή σας αυτό το μήνα. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να βάλετε σε δράση σχέδια και ιδέες, αλλά για τώρα καλό είναι περιμένετε και να τα φέρετε στο προσκήνιο αργότερα. Ασχοληθείτε με ότι έχετε ήδη καταφέρει και βάλτε όλη σας τη δύναμη ώστε να πετύχετε τους στόχους που ήδη έχετε βάλει. Η ανυπομονησία δεν βοηθάει, δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζεμένα. Τώρα είναι η ώρα να ρωτήσετε τον εαυτό σας, τι σας κάνει ευτυχισμένους. Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο για τους άλλους, έχετε και εσείς ανάγκη από υποστήριξη και τρυφερότητα. Ο Άρης στο Σκορπιό, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στο τομέα των οικονομικών σας. Θα δεχθείτε βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον αρκεί να το ζητήσετε. Αρκετές θα είναι αυτό το μήνα οι αλλαγές στη προσωπική σας ζωή, η συμβατότητα γίνεται για σας όλο και πιο σημαντική στις σχέσεις σας. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα νιώσετε πιο υγιείς από ό, τι έχετε αισθανθεί όλο το χρόνο, αρκεί να αφιερώσετε χρόνο για σας που τόσο έχετε ανάγκη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ      Προσπαθήστε να μειώσετε λίγο το φόρτο εργασίας σας, είναι μια πολυάσχολη χρονιά για σας, αλλά θα πρέπει και να απολαύσετε και κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.  Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και σε ότι έχετε ήδη δημιουργήσει, θα πετύχετε αυτά που θέλετε αρκεί να μην το βάλετε κάτω. Μπορεί ο Κρόνος να σας ωθεί να δείτε τη πραγματικότητα κατάματα, όμως αυτό θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σωστά στις απαιτήσεις. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να καταφέρετε και η επιτυχία είναι μπροστά. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν αρκετά, ίσως πρέπει να κάνετε σαφέστερη τη θέση σας και τις απόψεις σας. Έχετε ανάγκη από ρομαντισμό και ανανέωση στη ερωτική σας ζωή, μην βιαστείτε όμως να μπείτε σε μια σχέση αν δεν είστε βέβαιοι ότι είναι αυτό που ψάχνετε. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση θα καταφέρετε να την ανανεώσετε, δείξτε στο σύντροφό σας πόσο σημαίνει για σας, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ      Η ερωτική ζωή δεν είναι τόσο ενεργή όπως και τους προηγούμενους μήνες, αλλά εξακολουθεί να είναι καλή. Το καλύτερο είναι να δώσετε όλη σας τη προσοχή στο σύντροφό σας, αφιερώστε χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Αυτό το μήνα  η ειλικρίνεια και τα συναισθήματά σας προς τους άλλους θα καλυτερέψουν τις σχέσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να εισέλθετε σε ένα νέο συναισθηματικό επίπεδο, και θα δείτε τον κόσμο γύρω σας με διαφορετικό τρόπο. Απλά μην ξεχάσετε πως πρέπει να συνεχίσετε να κυνηγάτε τους στόχους σας και τα όνειρά σας. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, ακόμα και αν υπάρχουν γύρω σας εχθροί, κανένας δεν  θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μπορείτε πλέον να θέσετε σε δράση σχέδια και στόχους,  Δίας σας ευνοεί και σας ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία αυτό το μήνα. Καλό θα είναι στις εξορμήσεις και στα ταξίδια σας να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή γενικότερα στις μετακινήσεις σας με κάποιο μεταφορικό μέσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Θα υπάρξουν κάποια αγχωτικά γεγονότα στη διάρκεια του Ιουλίου, θα πρέπει όμως να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Ο Δίας μπορεί να σας ωθεί να γίνετε πιο φιλόδοξοι και  να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν μεγάλες γνώσεις και ιδέες  για το μέλλον. Μπορεί να αντιμετωπίζεται άλυτα προβλήματα, αλλά η κίνηση του Ερμή θα σας παρέχει μεγαλύτερη σαφήνεια και αποφασιστικότητα για να βρείτε τις λύσεις. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα ακινήτων ή οτιδήποτε αφορά ασφαλιστικά ή φορολογικά θέματα. Ο σύντροφός σας είναι αυτός που μπορεί να σας στηρίξει αυτή τη περίοδο. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις τρέχουσες αλλαγές που συμβαίνουν μέσα και γύρω από την οικογένειά σας. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική σύγκρουση, τα αίτια της οποίας μπορεί να είναι ενδοοικογενειακά ή οι δικές σας ενέργειες. Παρ ‘όλα αυτά, θα είστε σε θέση να το ξεπεράσετε, χρησιμοποιήστε τη διπλωματική σας ικανότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Ο Δίας κινείται προς τον 7ο οίκο σας, και θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο του έτους. Είναι μια εξαιρετική οικονομική περίοδο για σας τους Υδροχόους. Μια από τις πιο σημαντικές πλανητικές αλλαγές είναι η κίνηση του Δία, αυτό μπορεί να φέρει σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε όσο δυνατόν καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το μήνα, έχετε να κερδίσετε πολλά. Η Αφροδίτη σας ευνοεί στις εργασιακές και ερωτικές σας σχέσεις, έχοντας μεγαλύτερη εκτίμηση για τη δουλειά αλλά και την αγάπη. Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο τον Ιούλιο. Θα υπάρξουν νέες εξελίξεις και νέα άτομα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στο δεύτερο μισό του μήνα θα καταφέρετε να  ταξινομήσετε σωστά το χρόνο σας, δίνοντας αρκετό χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Ορισμένοι από σας μπορεί να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που να σχετίζεται με το χώρο εργασίας σας. Μετά τις 15 Ιουλίου προσέξτε όσοι είστε σε μια σχέση, μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας δημιουργήσει αμφιβολίες ή αντιπαραθέσεις στη σχέση σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ    Ο Ιούλιος είναι μια πολύ καλή περίοδος για τους Ιχθείς. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε και να διώξετε ότι είναι περιττό στη ζωή σας ώστε να βρείτε την ευτυχία. Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια ασυνεννοησία και οι σχέσεις σας να έχουν γίνει λίγο περίπλοκες, όμως ο διάλογος είναι το κλειδί. Μην φτάσετε στα άκρα πριν εξαντλήσετε κάθε περιθώριο. Ο Δίας σας ενθαρρύνει ώστε να κάνετε σπουδαία πράγματα και εγχειρήματα αυτό το μήνα. Η οικονομική και επαγγελματική σας κατάσταση φαίνεται πως θα είναι πολύ καλή και ικανοποιητική, αρκεί να προσέξετε λίγο τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα. Είναι η στιγμή να πράξετε όσα σκέφτεστε τόσο καιρό. Η αγάπη είναι στο δρόμο σας έλκεστε από ανθρώπους που μπορούν να σας προφέρουν πολλά και να σας ολοκληρώσουν. Η θετική και ρομαντική σας αύρα θα φέρει νέα άτομα στη ζωή σας. Τα κοινά ενδιαφέροντα που θα έχετε θα σας φέρουν πολύ κοντά και θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά. Ίσως όμως μια νέα σχέση φέρει μαζί της και αρκετές ευθύνες, που θα χρειαστεί να αναλάβετε, σκεφτείτε το καλά πριν προχωρήσετε.

 

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση