ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Spread the love

images

ΚΡΙΟΣ   Η βοήθεια που ψάχνετε ή η κατάκτηση κάποιου υλικού στόχου, αυτό το μήνα μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ πιο εύκολα. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σας είναι σε πρόοδο αφού ο Πλούτωνας δεν συγκρούεται πλέον με τον Ουρανό. Προσέξτε μόνο απρόβλεπτες δαπάνες ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν, ιδιαίτερα προς το τέλος του Ιουνίου. Η βελτίωση  των  οικονομικών  σας  είναι  θέμα  καλής διαχείρισης.  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου σας ευνοεί και σας ωθεί να βρείτε την οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Μην αφήσετε να σας παρασύρει η καλή σας τύχη στο τομέα των επαγγελματικών σας και παραμελήσετε τη προσωπική σας ζωή ή άτομα που σας έχουν ανάγκη. Σημαντικές γνωριμίες και κοινωνικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο, επωφεληθείτε όσο περισσότερο μπορείτε, έχετε να πάρετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ   Ακόμα και αν αισθάνεστε την ανάγκη να αποδράσετε από τα εμπόδια ή τις εντάσεις που υπάρχουν στο δρόμο σας, καλό είναι να μην τις αποφεύγετε και να τις αντιμετωπίσετε. Οι αλλαγές που γίνονται ίσως να σας φοβίζουν όμως θα σας φέρουν την ανανέωση που επιθυμείτε. Οι προσωπικές σας σχέσεις συνεχίζουν να κλονίζονται από το Κρόνο και επηρεάζονται αρκετά αυτό το μήνα, ίσως θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα και αρκετή σοβαρότητα για να βρείτε την ισορροπία. Οι δραστηριότητές σας στο τομέα των επαγγελματικών μπορούν να σας φέρουν πολλά κέρδη, ιδιαίτερα αν ξεκινάτε κάτι καινούργιο αυτό τον καιρό. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για σας, μπορείτε να πάρετε κάποια προαγωγή ή να βρεθείτε σε μια πιο κερδοφόρα θέση. Το σύμπαν σας υποστηρίζει πολύ εκμεταλλευτείτε το! Η Αφροδίτη σας δίνει όλη της τη λάμψη και πολύ μαγνητισμό για να κατακτήσετε τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ    Κάποιες εντάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αδρανοποιηθείτε ώστε να βρείτε καλύτερα τις λύσεις που χρειάζονται αυτό το μήνα. Να είστε διαλλακτικοί, δεν είναι καλή στιγμή για να απαιτήσετε περισσότερα ή να επιβάλλεται τα θέλω σας. Κρατήστε μια ήρεμη και διπλωματική στάση, ιδιαίτερα αν αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας.  Κάποια κέρδη ή βελτίωση έρχεται προς το τέλος του μήνα. Επικεντρωθείτε στην αισθηματική σας ζωή, ευνοείτε αυτό το μήνα. Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κρυφοί θαυμαστές ή μυστικοί έρωτες, όμως σκεφτείτε και τις συνέπειες αν προχωρήσετε σε κάτι. Οι επιθυμίες σας, σας χτυπάνε τη πόρτα αυτή τη περίοδο, όμως μην επιχειρήσετε κάτι αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορεί να επιτευχθεί με βεβαιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Δώστε την αμέριστη προσοχή σας σε γεγονότα και άτομα που βρίσκονται γύρω σας, μπορεί να υπάρξει αρκετός αθέμιτος ανταγωνισμός ή παραπλάνηση.  Αν έχετε κάνει τα δέοντα τον προηγούμενο καιρό, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, η ειλικρίνειά σας και η προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα εκπληρώσετε κάθε σας επιθυμία. Έχετε συνειδητοποιήσει αρκετά πράγματα και ξέρετε πια τα όρια σας, μην αφήσετε όποιο περιορισμό μπορεί να υπάρχει να σας κάνει να το βάλετε κάτω. Αυτό το μήνα ευνοούνται πολύ οι ομαδικές συνεργασίες, ιδιαίτερα στο τομέα των επαγγελματικών σας, μπορείτε να συνεργαστείτε καλά με άτομα που μπορούν να μοιραστούν σωστά τις ιδέες σας. Ευκαιρίες για συνεργασίες θα σας δοθούν, αν και μπορεί να υπάρξουν απαιτήσεις θα είναι επιτυχείς. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, διανέμετε μια πολύ πνευματική περίοδο. Η ενδοσκόπηση, οι πνευματικές αναζητήσεις μπορούν να σας προσφέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα και κέρδη. Πολύ καλός μήνας για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και τη δημιουργία, υπάρχει μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα.

ΛΕΩΝ    Κάποιες εξελίξεις που μπορεί να αφορά το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να προκύψει που θα απαιτήσει τη προσοχή και την ενέργειά σας. Θέματα που αφορούν το σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, μην αφήσετε τις τριβές να αλλοιώσουν την σχέση σας. Κάντε μια συζήτηση και ανοιχτείτε στο σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν το θέμα αφορά και την οικονομική σας κατάσταση. Ζητήστε κατανόηση και θα βρείτε τη λύση.  Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας αυτό το μήνα. Μπορείτε να επεκτείνετε τη συνεργασία και την ομαδικότητα στο χώρο εργασίας σας. Θα πάρετε αρκετή ικανοποίηση από τα επαγγελματικά σας, αν και θα δοκιμαστείτε αρκετά σε αυτόν το τομέα. Βάλτε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια, όμως αφήστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά, η βιασύνη δεν θα σας ωφελήσει αν το αποτέλεσμα που ζητάτε είναι η σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Αυτό το μήνα ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σταματήσει την εξέλιξή σας όμως θα φέρει μια καθυστέρηση και επιβράδυνση. Θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες αλλαγές και προσαρμογές στα σχέδιά σας. Τα όνειρά σας μπορεί να φαίνονται ανεκπλήρωτα και μη εφικτά, τώρα όμως είναι μια καλή περίοδο να πιστέψετε στο εαυτό σας και μην αμφισβητείτε τις επιλογές σας. Όσον αφορά αποφάσεις βέβαια δεν είναι μια καλή στιγμή για σοβαρές αποφάσεις και ξεκινήματα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή καθυστερήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τη καριέρα σας, όμως η επιμονή σας θα σας ανταμείψει. Στα ερωτικά σας, μπορείτε να είστε συναισθηματικά απόμακροι και σκεπτικοί. Έχτε μια τάση αυτό το μήνα να αναλύεται ακόμα περισσότερο ότι συμβαίνει γύρω σας. Μην αφήσετε αυτή τη τάση να χαλάσει σχέσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν και σας έχουν σταθεί σε δύσκολες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ    Είστε σε θέση να υψώσετε το ανάστημά σας και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε και επιθυμείτε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ακόμα μπορεί να είναι ευαίσθητος και ταραγμένος, όμως αποφύγετε να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Αυτό το μήνα μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, καλό είναι βέβαια να αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο. Διαχειριστείτε τη τάση ανυπομονησίας που έχετε, η υπομονή θα σας ανταμείψει στο τέλος να είστε βέβαιοι. Θα ευνοηθούν πολύ οι διασυνδέσεις κάθε είδους και ιδιαίτερα με άτομα του εξωτερικού, οι ευκαιρίες σας παρουσιάζονται και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες που έχετε. Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά σταθερή για σας, μην περιμένετε μεγάλα κέρδη, όμως αν βάλετε τα σχέδιά σας σε δράση θα ανταμειφτείτε στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Είστε σε μια περίοδο που ευνοεί και προάγει την προσωπική σας μεταμόρφωση και εξέλιξη. Στον ερωτικό τομέα η σχέση με το σύντροφό σας θα δοκιμαστεί, θα επιβιώσει μόνο ότι αξίζει και είναι σταθερό, θέλει υπομονή και καλή διαχείριση ώστε να ισορροπήσουν σχέσεις που αντιμετωπίζουν ήδη σημαντικές αναταραχές. Ο Κρόνος ακόμα σας θυμίζει τυχόν λάθη του παρελθόντος και σας βοηθάει να μην τα επαναλάβετε. Η καριέρα σας και τα οικονομικά σας είναι αυτό που σας απασχολεί περισσότερο και αυτό το μήνα, εστιάστε λοιπόν εκεί και αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για εξέλιξη που σας δίνετε.  Μην αφήσετε το πείσμα ή τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Γνωρίζετε τις αδυναμίες σας και ξέρετε καλά πως πρέπει να κινηθείτε για πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ    Οι σκέψεις σας εστιάζονται αυτό το μήνα γύρω από τα οικονομικά σας θέματα που ίσως δεν πηγαίνουν όπως θα επιθυμούσατε. Ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε λίγο και να μην βιάζετε τα πράγματα και τις καταστάσεις. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καριέρα και τη κοινωνική σας ζωή. Εξετάστε καλά τις ευκαιρίες που σας δίνονται, δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι θετικές πτυχές στα οικονομικά σας θα αρχίσουν να φαίνονται σύντομα αρκεί να μην κάνετε παράτολμες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Οι προσδοκίες σας θα ανταποκριθούν με επιτυχία αρκεί να έχετε μελετήσει καλά τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε.  Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με άτομα του περιβάλλοντός σας και με συναδέλφους ή συνέταιρους, ώστε να μην υπάρξουν αναταραχές και αστάθεια στις σχέσεις σας. Απολαύστε ωραίες στιγμές με αγαπημένα σας άτομα, θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας και τη ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Η αρμονική επικοινωνία με το σύντροφό σας μπορεί να σας δώσει τις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και μπορείτε να απολαύσετε μια ανάλαφρη περίοδο με αρκετή δημιουργική φαντασία και ρομαντισμό. Μια επαγγελματική αλλαγή είναι πολύ πιθανή, είναι μια καλή στιγμή για να  ξεκινήσετε κάτι νέο όπως μια νέα επιχείρηση ή επάγγελμα. Γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη περίοδο έχουν μεγάλη σημασία για το μέλλον σας. Είναι μια στιγμή που μπορεί να κάνετε μεγάλη πρόοδο, να επιτευχθούν οι στόχοι σας και να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Όσοι έχετε ήδη κάνει αυτό το νέο ξεκίνημα στη καριέρα σας, καλείστε τώρα να δοκιμάσετε νέες ιδέες και τρόπους δράσης, από αυτούς που είχατε μέχρι σήμερα. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να δοκιμάσετε νέες τακτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ      Τα άστρα σας ευνοούν ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στον οικονομικό σας τομέα, όμως αυτό δεν θα επηρεάσει πολύ το θετικό αποτέλεσμα που έρχεται στο μέλλον για σας. Είναι μια δημιουργική περίοδος για σας, είστε έτοιμοι να παλέψετε για ότι θέλετε να πετύχετε. Αυτό το μήνα έχετε τη τόλμη να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και να βαδίσετε το προσωπικό σας μονοπάτι με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν στο μέγιστο αρκεί να εφαρμόσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Δείξτε υπομονή με τους αγαπημένους σας ακόμη και αν οι διαφωνίες που μπορεί να έχετε είναι αρκετές. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που αφορούν τις συγγενικές ή ερωτικές σας σχέσεις, όμως αντιμετωπίστε τις με καλή διάθεση και ηρεμία για να λυθούν. Η καλή επικοινωνία και η κατανόηση θα ομαλύνει την ατμόσφαιρα περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.

ΙΧΘΕΙΣ     Είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το μήνα να επανεξετάσει την τρέχουσα σχέση σας, και τη συναισθηματική σας ζωή ώστε να δείτε πού μπορούν να γίνουν βελτιώσεις. Είστε σε θέση να οργανώσετε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ρυθμίσετε κάθε θέμα που σας απασχολεί. Ίσως να αισθάνεστε το παρελθόν να σας καλεί πίσω σε παλιές καταστάσεις ή ανθρώπους. Ότι έχει συμβεί στο παρελθόν πρέπει να παραμείνει εκεί, μπορεί να ανακαλείται καλές στιγμές με νοσταλγία όμως προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε λάθη λόγω της ανάγκης αυτής. Χαλαρώστε και χαρείτε στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους που είναι κοντά σας και μπορούν να σας καταλάβουν. Γνωρίζετε τις ανάγκες σας και αυτή τη στιγμή είστε σε θέση να τις εκπληρώσετε.

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση