Προβλέψεις Αύγουστο 2014

Προβλέψεις Αύγουστο 2014
Spread the love

zodia-anadromos-ermis-paradrasi-650x400

ΚΡΙΟΣ

Στις 12 Αυγούστου η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα, και θα σας ωθήσει σε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και να περνάτε καλά. Αν είστε σε μια σχέση, θα γίνετε πιο ρομαντικοί με το σύντροφό σας, η διάθεσή σας θα αλλάξει και θα γίνει πιο ήρεμη και ανάλαφρη, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα μαζί με το σύντροφό σας, αυτό θα σας ανανεώσει. Στις 15 του μήνα ο Ερμής στον Παρθένο θα εστιάσει τη προσοχή σας στην οργάνωση και στην επιτυχία. Έχετε διανοητική πειθαρχία, και μπορείτε να επικεντρωθείτε σε γεγονότα και καταστάσεις με ευκολία. Στις 10 Αυγούστου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει πιο ρεαλιστικούς κι μια απότομη προσγείωση δεν είναι απίθανη. Σχέσεις που δεν σας γεμίζουν θα τερματίσουν και ίσως αλλάξετε τελείως τρόπο δράσης και σκέψης. Ίσως αλλάξετε εντελώς τα σχέδιά σας και κάποιοι στόχοι σας να αλλάξουν. Η Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα στο Παρθένο, θα σας παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία, ιδιαίτερα στο τομέα των επαγγελματικών σας, μια νέα θέση εργασίας ή μια αλλαγή είναι πολύ πιθανή.

 Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 23, 24

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 15, 16, 17

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είστε σε μια σχέση, θα επικεντρωθεί στα συναισθήματα του συντρόφου σας και γενικότερα η σχέση σας θα γίνει πιο τρυφερή και ρομαντική. Στις 15 του μήνα, ο Ερμής στο ζώδιο του Παρθένου, σας δίνει μια ανάλαφρη διάθεση και σας δίνει τη τάση να θέλετε να συναναστραφείτε με θετικά και χαρούμενα άτομα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με δημιουργικά σχέδια με ευκολία, και να τα φέρετε εις πέρας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για σας, ιδιαίτερα αν εργάζεστε στις τέχνες.
Η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10 Αυγούστου, σας βοηθάει να ολοκληρώσετε ένα έργο ή στόχο που έχετε βάλει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη καριέρα σας. Μπορεί να ανταμειφθείτε για την επαγγελματική σας πορεία και να έρθετε ακόμα πιο κοντά στην τελειοποίηση των επιθυμιών σας. Η Νέα Σελήνη στις 25 στο Παρθένο, θα αυξήσει την δημιουργικότητά σας και θα σας φέρει μια αντιμέτωπους με ένα νέο ξεκίνημα. Τα αποτελέσματα θα είναι καλά έως άριστα, αρκεί να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 25, 26, 27

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 18, 19

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα αναζητήσετε ψυχική ολοκλήρωση σε κάθε τομέα της ζωής σας. Η σύνδεσή σας με τους άλλους θα είναι περισσότερο ψυχική, όταν μιλάτε, μπορείτε να επιλέξετε τις λέξεις σας προσεκτικά και ξέρετε πώς να είστε διακριτικοί και διπλωματικοί. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον μέσα από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή γνωστό, το άτομο αυτό μπορεί να σχετίζεται με τον τομέα των επικοινωνιών ή την τεχνολογία. Αν είστε σε μια σχέση, θέλετε να συνδεθείτε διανοητικά με το σύντροφό σας, και να κάνετε περισσότερες συζητήσεις μαζί του. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 10 Αυγούστου, μπορεί να σας βοηθήσει να τερματίσετε μια νομική διαφορά και να τελειοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Η Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα, στο Παρθένο, ευνοεί τις μετακινήσεις και τις αγοραπωλησίες. Μια ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί μέσα από την οικογένεια ή τον οικογενειακό σας περίγυρο.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 1, 2, 28, 29

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 20, 21, 22

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα σας κάνει αυτό το μήνα να εκτιμήσετε πράγματα που μέχρι τώρα σας φαινόντουσαν ασήμαντα. Προσέξτε όμως πολύ τις σπατάλες, τις καταχρήσεις και τις υπερβολές, μπορεί τα άστρα να σας ευνοούν όμως μην δοκιμάζεται τη τύχη σας. Περιορίστε περιττά έξοδα και τις καταχρήσεις ιδιαίτερα στο φαγητό, φροντίστε τον εαυτό σας, το αξίζετε. Αν είστε σε μια σχέση, το πάθος θα είναι το κύριο στοιχείο του μήνα, αν και μπορεί να υπάρξει και λίγη ζήλια και κτητικότητα. Όσο για τους αδέσμευτους μια σημαντική γνωριμία με κάποιο άτομο που μπορεί να σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που κρατάτε καιρό μέσα σας. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας που αλλάξει διαρκώς, μια πάνω, μια κάτω, να επηρεάσει τη σχέση σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας νοιάζονται.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 3, 4, 30, 31

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 23, 24

ΛΕΩΝ

Στις 12 Αυγούστου η Αφροδίτη μπαίνει το ζώδιό σας, αυτό θα σας δώσει ακόμα περισσότερη γοητεία και μαγνητισμό. Μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε μια ανανέωση. Στον αισθηματικό τομέα, οι σχέσεις θα βελτιωθούν και θα κατανείμετε σωστά το χρόνο σας, ανάμεσα στη καριέρα και στην αισθηματική σας ζωή. Με τον Ήλιο στο Παρθένο θα αναζητήσετε τη σταθερότητα στη ζωή σας και την ασφάλεια, αυτό θα εκδηλωθεί κυρίως μέσα από τα οικονομικά και τη καριέρα σας. Η Πανσέληνος θα είναι σημαδιακή για σας, αφού θα κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ότι είναι σταθερό στη ζωή σας και αξίζει θα ανανεωθεί, ότι όμως σας πηγαίνει πίσω θα τελειώσει, ώστε να έρθουν καλυτέρα πράγματα για σας. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στις αρχές του μήνα, για να επωφεληθείτε από την έμπνευση που θα σας δώσει ο Ουρανός. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα σας βρει πιο εστιασμένους στους στόχους σας, ιδιαίτερα γύρω από το τομέα των οικονομικών και εργασιακών σας.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 5, 6

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 25, 26, 27

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στο Ζώδιό σας στις 15 του μήνα, αυτό θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση και θα σας γεμίσει νέες ιδέες και σχέδια. Αν είστε σε μια σχέση, η Αφροδίτη θα σας κάνει πιο ρομαντικούς και τρυφερούς με το σύντροφο σας, πράγμα που το έχετε ανάγκη και εσείς αλλά ακόμα περισσότερο ο σύντροφός σας. Η Πανσέληνος στις 10 Αυγούστου, σας φέρνει νέα δεδομένα και ευκαιρίες ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να δείτε κάτι να αλλάζει στο περιβάλλον σας, στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμα και μια αλλαγή εργασίας θα ήταν πιθανή, με αυτή τη Πανσέληνο. Όσον αφορά την οικογενειακή σας ζωή, όλα είναι σταθερά όμως κάποια ζητήματα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να χαλάσουν την ηρεμία σας. Αποφύγετε τυχόν εντάσεις και συζητήσεις που μπορεί να σας στεναχωρήσουν, αφήστε το για αργότερα. Κρατήστε ήρεμους τόνους στις προσωπικές σας σχέσεις και όλα θα διορθωθούν.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 7, 8

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 1, 2, 28, 29

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 10 Αυγούστου, θα σας δώσει έμπνευση και δυναμική να ολοκληρώσετε σχέδια που έχετε βάλει σε δράση. Θα σκεφτείτε καλύτερα τις προτεραιότητες που έχετε βάλει στη ζωή σας και ίσως μπείτε στη διαδικασία μιας αλλαγής. Η Νέα Σελήνη στις 25 στο Παρθένο, θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε ότι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο καιρό τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε και να ισορροπήσετε σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Είναι μια περίοδο για σας που μπορείτε να σκεφτείτε καλά και να προγραμματίσετε τα μελλοντικά σας βήματα και σχέδια. Ο Ερμής στις 15 Αυγούστου, θα σας δώσει ένα δυνατό τρόπο σκέψης και θα σας ωθήσει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας, παρά τους άλλους. Η φαντασία σας είναι στα ύψη, και μπορείτε εύκολα να χαθείτε σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Αυτό είναι πολύ καλό για δημιουργικές ασχολίες και μπορεί να σας ανανεώσει, όμως προσέξτε μην γίνουν παρεξηγήσεις που μπορεί να προέρχονται από τη φαντασία σας και μόνο.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 9, 10

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 3, 4, 30, 31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας και σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ αυτό το μήνα η Αφροδίτη που εισέρχεται στο Λέοντα στις 12 του μήνα. Βάλτε τα δυνατά σας, η λάμψη και η γοητεία σας είναι στα ύψη και θα σας βοηθήσει πολύ να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν είστε σε μια σχέση, μπορείτε να είστε λίγο απόμακροι με το σύντροφό σας, βάζοντας τη καριέρα σας πριν από την αγάπη. Καλό είναι να μην αμελείτε το σύντροφό σας, η αισθηματική σας ζωή είναι εξίσου σημαντική. Οι αδέσμευτοί θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει, η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει μέσα από κάποιο κοινό φίλο ή μέσα από την εργασία σας. Στις 10 Αυγούστου με τη Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα ολοκληρώσετε ένα σχέδιο ή θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλατε καιρό τώρα. Όσον αφορά την οικογενειακή σας ζωή, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε σωστά τα θέματα που υπάρχουν. Μπορεί να έρθει η επίλυση ενός θέματος ή η τελειωτική ρήξη του, αν δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 11, 12

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 5, 6

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν έχετε ένα νομικό ζήτημα, μπορεί να πάρει καλή τροπή αφού η Αφροδίτη θα σας δώσει την εύνοια της στις 12 του μήνα. Αν είστε συγγραφέας ή ομιλητής, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς. Αν είστε σε μια σχέση, θα γίνετε πιο τολμηροί με το σύντροφό σας και η διάθεσή σας θα γίνει πιο παιχνιδιάρικη.
Στις 15 Αυγούστου, με τον Ερμή στο Παρθένο θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας και θα φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις και τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να αναγνωριστεί για το έργο σας.
Στις 23 Αυγούστου, θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και την επίτευξη των στόχων σας. Μπορείτε να συναντήσετε κάποιο άτομο που να λειτουργήσει για σας ως μέντορας, δάσκαλος ή απλά να σας καθοδηγήσει σωστά.
Στις 10 Αυγούστου, η Πανσέληνος θα σας απεγκλωβίσει λίγο και θα αντιμετωπίσετε σωστά θέματα που έχουν εμφανιστεί, και θα απαλλαγείτε από προβλήματα. Κάποια παρεξήγηση ή θέμα που έχει προκύψει με κάποιο συγγενή ή φίλο μπορεί τώρα να διευθετηθεί.

 Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 13, 14

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 7, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στις 12 Αυγούστου θα στρέψει τη προσοχή σας, σε σημαντικά ζητήματα για σας και τη ζωή σας. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με δαπάνες και χρήματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια ή χρέη. Κάποιο άτομο με κύρος μπορεί να σας δώσει τη πολύτιμη βοήθεια του σε κάποιο οικονομικό θέμα, η βοήθεια μπορεί να είναι χρηματική ή συμβουλευτική, και τα δυο πάντως θα είναι εξίσου σημαντικά για σας. Αν είστε σε μια σχέση, θα είστε πιο παθιασμένοι με το σύντροφό σας, αλλά προσέξτε λίγο την κτητικότητα που μπορεί να προβάλετε.
Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πιο ήρεμη και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και με πιο θετική σκέψη. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποια ταξίδια, ειδικά κάπου μακριά. Μπορεί να αποφασίσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις μαθαίνοντας κάτι νέο, ιδιαίτερα όσον αφορά τον πολιτισμό, τη γλώσσα ή τη φιλοσοφία. Η Πανσέληνος στις 10 Αυγούστου, στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε μια οικονομική διαφορά ή να οριστικοποιήσετε ένα συμβόλαιο.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 15, 16, 17

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 9, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας αυτό το μήνα θα βελτιωθούν και όλα θα είναι ευκολότερα για σας, θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία στη ζωή σας. Εάν είστε άγαμοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον που είναι από το καλλιτεχνικό χώρο, που θα είναι ευγενικός και γοητευτικός. Αν είστε σε μια σχέση, θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας, και η σχέση σας θα γίνει πιο ρομαντική. Στις 15 Αυγούστου ο Ερμής θα σας βοηθήσει να έχετε πιο εστιασμένη και πειθαρχημένη σκέψη. Οι συνομιλίες σας με τρίτα άτομα μπορεί να είναι έντονες, όμως δεν σημαίνει πως αυτό είναι ιδιαίτερα κακό, αρκεί να έχετε λίγο υπομονή και να κατανοήσετε τη διαφορετικότητα των απόψεων που μπορεί να υπάρχει. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σοβαρά θέματα, βλέποντας ξεκάθαρα την πραγματική όψη των καταστάσεων. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές και τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αυτό σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά και οι σωστές αποφάσεις ανταμείβονται, όμως οι κακές αποφάσεις και η ανευθυνότητα μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στις 25, θα σας δώσει σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων, και θα βρείτε τη λύση σε κάποιο σημαντικό σας ζήτημα.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 18, 19

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 11, 12

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα σας δίνει αρκετή παραγωγικότητα και στρέφει τη προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα.. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για σας, ειδικά αν εργάζεστε με τις τέχνες ή με επαγγέλματα ομορφιάς. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθεί με την υγεία σας, και μπορείτε να κάνετε μεγάλες βελτιώσεις με λίγη προσπάθεια. Αν είστε σε μια σχέση, θα γίνετε πιο τρυφεροί και παρατηρητικοί με τη σχέση σας και το σύντροφό σας. Τα μικρά πράγματα κρύβουν πάρα πολλά, που πολλές φορές δεν δίνουμε τη απαραίτητη σημασία. Θα νιώσετε πως χρειάζεστε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανείμετε το χρόνο σας σωστά, σε ότι είναι σημαντικό για σας. Στις 10 Αυγούστου, η Πανσέληνος θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θα σας φέρει μια τάση νοσταλγίας αλλά και εσωστρέφειας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη, έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε σωστά τη σχέση σας και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Ευνοϊκές μέρες για αισθηματικά : 20, 21, 22

Ευνοϊκές μέρες για οικονομικά : 13, 14

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση