Προβλέψεις Μαρτίου 2014

Προβλέψεις Μαρτίου 2014
Spread the love

kriosΚΡΙΟΣ  Αυτό το μήνα έχετε μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά επαγγελματικά  και οικονομικά θέματα. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα επιδιώξετε την ασφάλεια, πρακτικά και πειθαρχημένα, και η αναγνώριση είναι μπροστά σας, βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν.  Σ’ όλο αυτό το διάστημα που αρχίζει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, θα  γίνει αντιληπτή  τόσο  στις συνεργασίες  σας, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική  σας  εριστική διάθεση, να μην σας παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας.  Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση, πάντα υπάρχει λύση. Το παν είναι να δείξετε πνεύμα συντροφικότητας. Οι  συνεργασίες σας  γίνονται  πιο αρμονικές και η σχέση σας με ανώτερα άτομα στην ιεραρχία βοηθούν στην εξέλιξη σας. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο  ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σε σας.

 

taurosΤΑΥΡΟΣ.  Την περίοδο που ακολουθεί ίσως πραγματοποιηθούν επαγγελματικά σχέδια, που σχετίζονται με τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, σωματεία ή  ιδρύματα. Μπορεί να παρακολουθήσετε σεμινάρια για τη βελτίωση  της  επαγγελματικής σας  κατάρτισης  και  θέσης, ή να  γίνουν  συζητήσεις  με τον εργοδότη σας  για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας.  Δεν  είναι όμως  κατάλληλη περίοδος  για  προώθηση  των προσωπικών σας ζητημάτων  και επιδιώξεων. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα κάνετε ξαφνικές αλλαγές και αντισυμβατικά ανοίγματα με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Στο διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα στον  έβδομο οίκο  σας,  για πάνω από δύο χρόνια δηλαδή, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν και θα δοκιμασθούν. Είναι  η  στιγμή  της  αλήθειας.  Τώρα  θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά,  ποία  έχει  υγιείς  βάσεις  και μπορεί  να  διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι. Στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα κάνετε γενικότερα νέα ξεκινήματα και αλλαγές.

 

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ   Στο διάστημα που ακολουθεί ασχοληθείτε με την εικόνα  που παρουσιάζετε  στους  γύρω  σας,  κάνετε  την  αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα  σας. Ο  τομέας  των  επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες,  οι  οποίες  όμως πρέπει  να αντιμετωπιστούν σοβαρά.  Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε  ελπίδες επιτυχίας. Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό, τι  θεωρείτε  σαν  “αξία”  στη ζωή σας και  φυσικά  στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την  έννοια  ότι  θα έχετε  ευκαιρίες  βελτίωσής  τους,  αλλά προσέξτε αφ’ ενός την πλεονεξία, αφ’ ετέρου την τάση για σπατάλη.  Μην  απορροφηθείτε στο  κυνήγι  της  καλυτέρευσης  των  οικονομικών  και ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο, ή  μην  σας  παρασύρει  η  υπεραισιοδοξία  και κάνετε  κακή  διαχείριση  αυτών.  Ευκαιρίες θα σας δοθούν αλλά “παν μέτρον άριστον.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας.  Αυτές μπορεί  να  είναι κάποιες  νέες  τεχνικές, που θα σας δώσουν νέες εμπειρίες, ή μπορεί να είναι κάποια  αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας.  Αν από καιρό είχατε κάποια τέτοια σκέψη,  τώρα  είναι  καλύτερα,  μετά  από  ώριμη   σκέψη,  να επιδιώξετε  μόνοι   σας  την αλλαγή, παρά να σας την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις.   Το μήνυμα  του  Ουρανού  σας  καλεί  να  προετοιμασθείτε  και  να δεχθείτε τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείτε γι’ αυτές. Αποφύγετε  επίσης  κάθε  ενέργεια,  που  θα  μπορούσε  να οδηγήσει σε σκάνδαλο. Το επόμενο  διάστημα,  θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο  οι  ερωτικές  όσο  και οι επαγγελματικές.  Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάτι νέο ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας,  προκειμένου  να  αποφύγετε  οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε  αυτή  σας  την  υποχωρητικότητα  να  μην την εκλάβουν σαν αδυναμία.

leonΛΕΩΝ  Σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών αυτό το μήνα, θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια και τη σταθερότητα, αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την προσωπική σας εργασία και προσπάθεια. Θα έχετε ιδιαίτερη ευκολία στο να εκφράσετε τη γνώμη σας και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, επιδιώξετε να λύσετε θέματα  με  ανθρώπους  με τους  οποίους  είχατε  δυσκολία  επικοινωνίας. Τώρα θα σας ακούσουν με καλύτερη διάθεση και προσοχή, μπορείτε να πετύχετε κάθε στόχο, αρκεί να το θελήσετε πραγματικά. Επίσης μπορείτε να διαπραγματευθείτε συμφωνίες που αφορούν εσάς ή άλλους γύρω σας με περισσότερη ευκολία. Ξαφνικές αλλαγές και αντισυμβατικά ανοίγματα με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα θα γίνουν στο τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών. Μπορείτε να αποφασίσετε για τον εαυτό σας και να πάρετε σωστές πρωτοβουλίες. Μην αφήσετε συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν στο κοντινό σας περιβάλλον, να οξυνθούν .Όλα μπορούν να λυθούν ήρεμα, με τη σωστή αντιμετώπιση.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ευκολία που θα έχετε σε θέματα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Το πέρασμα του Άρη από το δεύτερο οίκο σας θα τονίσει τις υλικές και  συναισθηματικές  σας ανάγκες και θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Τόσο τα οικονομικά σας θα δεχθούν έντονα την επίδρασή του, καθώς θα  έχετε  την  τάση  να  δράτε παρορμητικά, όσο και τα συναισθηματικά σας, όπου η τάση σας να  δώσετε  αυθόρμητα  τα πάντα, ίσως να σας πληγώσει αργότερα και να σας αφήσει κάποιο μεγάλο κενό. Προσοχή  λοιπόν,  δείξτε   κάποια αυτοσυγκράτηση και αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις στους δύο αυτούς τομείς.  Κυριαρχείστε από  πνεύμα  δικαιοσύνης  και  ευσυνειδησίας  την περίοδο  αυτή,  οπότε  με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση.  Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη  γνώμη κάποιου  φίλου  ή  συνεργάτη  η  οποία  και  θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η  περίοδος   είναι   επίσης   κατάλληλη   για   να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση. Μπορείτε  να  σταθμίσετε  δίκαια  τις ανάγκες  που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν.

 

zygosΖΥΓΟΣ    Κατανοείστε τα προσόντα  σας  και επιδιώξετε  την  επαγγελματική  σας  εξέλιξη  ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες  πιθανότητες  επιτυχίας  έχετε  μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία  τώρα,  μπορεί  να  μην φανεί  άμεσα  η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά. Το πέρασμα του Κρόνου από το δεύτερο οίκο σας, σας καλεί να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες της ζωής, είτε  αυτές  για σας  είναι  τα  υλικά αποκτήματα, είτε τα πνευματικά και ηθικά νοήματα. Ειδικά στον τομέα των οικονομικών σας όμως, θα  χρειαστεί καλή  διαχείριση  και  πνεύμα  οικονομίας. Πέρα από αυτό , θα πρέπει να σταθμίσετε  τώρα  ποιες  είναι  οι  πραγματικές σας ανάγκες. Το  πέρασμα του Ουρανού από τον έβδομο γενέθλιο οίκο σας, θα κλονίσει τις σχέσεις σας, το γάμο  ή  τις  στενές  συνεργασίες σας. Έτσι   αν   αυτές   είναι   συμβατικές,   αν   στηρίζονται σε επιφανειακούς δεσμούς και δεν έχουν βαθύτερες ρίζες,  είναι πιθανόν  να  διαλυθούν. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει και ανοιχτές αναμετρήσεις με φανερούς εχθρούς που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε σωστά.

 

scorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ   Αυτό το μήνα μπορείτε να αποκτήσετε γνώση, ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν το παρελθόν και να δραστηριοποιηθείτε, κάτι που θα σας οδηγήσει σε μια νέα αρχή, με πολύ καλές προοπτικές. Ο Ήλιος που βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, θα σας ωθήσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και να επιδιώξετε τους στόχους σας χρησιμοποιώντας το ένστικτο σας. Θα δείξετε αποφασιστικότητα, πρωτοβουλία και δράση. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σωστά. Στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας φαίνεται πως κάτι νέο αρχίζει για σας, σχέσεις που πια δεν σας καλύπτουν και έχουν μείνει στάσιμες καιρό, τώρα θα τελειώσουν, ώστε να έρθει κάτι καλύτερο. Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σας, δείχνει πως μπορείτε πειθαρχημένα να τακτοποιήστε θέματα που σας απασχολούν με συγγενείς και κοντινά σας πρόσωπα. Θέματα που αφορούν το παρελθόν αυτή τη στιγμή έρχονται στο προσκήνιο, μην κρατάτε μέσα σας ζητήματα που μπορείτε να διαλευκάνετε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ   Αυτό το μήνα ο Ερμής σας δίνει πρωτοπορία, ιδεαλισμό και καλή επικοινωνία, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή ζωή, συγγενείς και κοντινά σας πρόσωπα. Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, αλλά  θα  έχετε  και  κάποια  ροπή  στη σπατάλη,  ιδιαίτερα  αν αφορά την απόκτηση αντικειμένων αξίας. Η  βελτίωση  λοιπόν  των  οικονομικών  σας  είναι  θέμα  καλής διαχείρισης. Ο καιρός είναι κατάλληλος για κάποιες ακριβές “επενδύσεις”, από πίνακες ή είδη διακόσμησης του σπιτιού  σας, μέχρι  κάποια  νέα  κομμάτια  της  γκαρνταρόμπας  σας,  που  θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους. Προσοχή όμως αυτές οι αγορές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν την οικονομική σας ευχέρεια. Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας φαίνεται πως οι εντάσεις παίρνουν τέλος και η επικοινωνία γίνεται και πάλι ομαλή με αρκετή πρωτοτυπία και εντυπωσιασμό.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αυτό το μηνά σας δίνετε ιδιαίτερη εύνοια να πετύχετε στην επαγγελματική σας  σταδιοδρομία.   Φαίνεται πως δεν υπολογίζετε  κούραση  ή  κινδύνους,  έχετε  όλα τα εφόδια για την επιτυχία. Πρέπει όμως να προσέξετε, να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σας. Εργασθείτε  σιωπηρά  και  μεθοδικά,  η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Μέσα  από την προσωπική σας  λάμψη και αυτοεκτίμηση θα κατακτήσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες, ο γάμος και οι προσωπικές σας σχέσεις.  Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο  για  σας συνεργάτη, ή ίσως να προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Οι σχέσεις συσφίγγονται, μπορείτε να βρείτε την ισορροπία και να δημιουργήσετε γερές βάσεις για μια μακροχρόνια σχέση, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας. Ίσως χρειαστεί να καθορίσετε τα συναισθήματα που νοιώθετε για κάποια άτομα, ώστε να γνωρίζουν και εκείνα τη θέση τους απέναντί  σας.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ   Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα  σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι’ αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα  χρόνια.  Αν   συνέβη   το  αντίθετο,  τώρα  είναι  η  ώρα  να βάλετε σωστές βάσεις.  Σε  καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε,  αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες ευθύνες  αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε,  βασισμένη  στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις.  Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος,  η τιμωρία θα είναι ανάλογη. Ότι αφορά  υλικά  αγαθά ή ακόμα και πνευματικά μαθήματα, κερδίζονται με την ατομική σας εργασία και προσπάθεια. Το πιθανότερο όμως είναι όλη σας η προσοχή να επικεντρωθεί στα οικονομικά σας θέματα και η  ελπίδα  αυτά  να  καλυτερεύσουν είναι μεγάλη, αρκεί όμως να μην χρησιμοποιηθούν για προσωπική σας επίδειξη. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια σε ζητήματα που το έχουν ανάγκη και ο  Δίας σας ευνοεί χαρίζοντας σας τύχη και δύναμη, ευνοώντας κάθε επέκταση.

 

ixtheisΙΧΘΕΙΣ   Ο Δίας στον 5ο οίκο σας, ευνοεί τα επαγγελματικά σας και με το  πέρασμα του  Ουρανού  από  το  δεύτερο  οίκο  σας,  θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι είναι σημαντικό και βασικό για σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας,  μπορεί να σημαίνουν κέρδη, αν γίνουν με προσοχή και ώριμη σκέψη. Το  μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ’ αυτές τις αλλαγές. Ακόμα και μέσα στα πλαίσια του επαγγελματικού και εργασιακού σας τομέα, μπορεί να  υπάρξουν αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο. Στο  διάστημα  που ακολουθεί, θα επικεντρωθείτε σε σημαντικά ζητήματα και θέματα που χρειάζονται τη φροντίδα σας. Στα οικονομικά λοιπόν φαίνεται πως χρειάζεστε αγωνιστική διάθεση και  όρεξη για δράση. Στις σχέσεις σας η επικοινωνία θα είναι αρκετά καλή και μπορείτε εύκολα να βρείτε τις ισορροπίες και να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας. Θέματα που αφορούν τη προσωπικότητα σας και την ευημερία σας είναι στην πρώτη θέση αυτό το μήνα.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση