Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2014

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2014
Spread the love

από τον Κωνσταντίνο Πάππα

krios

ΚΡΙΟΣ:

Αυτό το μήνα, μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε. Ο Φεβρουάριος, χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, των ομάδων, της δημοσιότητας και του κοινού.

 

taurosΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αυτό το μήνα, μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη! Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας και των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας.

 

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας. Κάποιες δυσκολίες ίσως εμφανιστούν στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και σίγουρα θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή αυτό το μήνα γιατί η  ζηλοτυπία σας θα είναι σε έξαρση! Γενικά, δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Αναρωτηθείτε όμως, αν μπορείτε με τη στάση αυτή να φθάσετε στους στόχους σας. Αν χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε όμως την ανυπομονησία σας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλειών και του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και των πτυχίων. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας.

 

leonΛΕΩΝ: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε αυτό το μήνα σε θέματα απόκρυφα, που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Πάντα υπάρχει ο ρομαντισμός που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο παρών σας! Δείξτε προσοχή στον σύντροφό σας και μην το πιέζετε με τη ζήλια σας. Επίσης, ο μήνας ευνοεί για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών και του σεξ. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε αυτό το μήνα με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης. Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε αυτό το μήνα, σε ότι έχει να κάνει με τον εσωτερικό σας κόσμος. Κάντε την αξιολόγησή σας και την αυτοκριτική σας γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε παρακάτω. Στα ερωτικά σας δείχνετε ιδιαίτερα ρομαντικοί και ευάλωτοι, προσοχή να μην εκμεταλλευτεί κάποιος την αδυναμία σας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών σας. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Η τύχη σας ευνοεί αυτό το μήνα! Είναι ο μήνας της δημοσιότητας. Φιλόδοξοι και πιστοί, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά τηρείτε τα συμφωνημένα. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι. Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε αυτό το μήνα με θέματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν βουνό. Αν δουλέψετε σκληρά, η επιτυχία είναι σίγουρη! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας και της υγείας. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

scorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό το μήνα, δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό προς το κοινό και το αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας του μήνα. Γενικά, η τύχη είναι με το μέρος σας και ο μήνας ευνοεί ιδιαίτερα τις επικοινωνίες και την αναγνωρισιμότητά σας! Εσείς εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Η επιτυχία σας ανήκει, αρκεί μόνο να δουλέψετε σκληρά για αυτήν! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού και της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, αυτό το μήνα, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο. Χρησιμοποιήστε σωστά το επικοινωνιακό σας ταλέντο και το ταλέντο που έχετε να σαγηνεύετε το κοινό και σίγουρα θα πετύχετε τον σκοπό σας. Γενικά αυτός ο μήνας σας πάει αφού, αν προσέξετε τις κινήσεις σας θα έχετε επιτυχία και στον ερωτικό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, της επικοινωνίας και ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού και της διατροφής. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων, των συγγενών κλπ.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το μήνα, φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες φορές, προσελκύετε τους θαυμαστές σας και ευνοείτε τις υποθέσεις σας. Η ψυχρή λογική που σας διακατέχει, αυτό το μήνα θα σας φανεί χρήσιμη για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μετριάστε την καχυποψία σας και δείτε με αντικειμενική ματιά τις προτάσεις που θα δεχθείτε είτε στον επαγγελματικό, είτε στον ερωτικό τομέα. Στα ερωτικά σας λίγη ευαισθησία δεν θα έβλαπτε, αντίθετα θα σας έκανε να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών και της επικοινωνίας. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και των υλικών αγαθών.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό το μήνα, αποφύγετε παράτολμες ενέργειες και οποιοδήποτε ρίσκο. Το καλύτερο, είναι να χρησιμοποιήσετε σαν όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, για να πετύχετε τον σκοπό σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στα καλύτερά τους, για αυτό καλό θα ήταν να τους δώσετε μεγάλη προσοχή και να αποφύγετε τις σπατάλες.  Σε μεγαλύτερη εύνοια αυτό το μήνα, είναι η κοινωνική και η ερωτική σας ζωή. Εκεί η τύχη σας χαμογελά αφού σας φέρνει δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν ή μπορεί επίσης να γνωρίσετε και έναν μεγάλο έρωτα! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας και του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 

ixtheisΙΧΘΕΙΣ: Αυτός ο μήνας για εσάς, θα είναι γεμάτος από έντονα συναισθήματα. Η υπερευαισθησία σας για τους άλλους, ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό είναι να μην δείχνετε τόσο πολύ αυτά που νιώθετε, γιατί υπάρχει η περίπτωση κάποιοι να εκμεταλλευτούν την αδυναμία σας. Γενικότερα, καλό είναι αυτό το μήνα να αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και τις πολλά υποσχόμενες προτάσεις. Είστε σε αρκετά ευάλωτη θέση και πρέπει λίγο να ανασυγκροτηθείτε για να μπορέσετε να συνεχίσετε και να αποφύγετε τυχόν κινδύνους. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του εγώ. Η νέα Σελήνη της 30-01-2014 επηρεάζει την ψυχολογική σας κατάσταση.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση