Spread the love


O ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΜΕΙΣ δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο media@whoiswho.gr εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή/και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας περιεχομένων
Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
Ακολουθούμε τις αρχές προστασίας δεδομένων
Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας
Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε για εσάς
Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας
Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας
Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας
Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
Στοιχεία επικοινωνίας
Ορισμοί
Προσωπικά Δεδομένα – κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Υποκείμενο δεδομένων – φυσικό πρόσωπο του οποίου τα Προσωπικά Δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία.
Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς/εμείς (είτε με κεφαλαία είτε όχι) – ΕΜΕΙΣ

Αρχές Προστασίας Δεδομένων
Υποσχόμαστε να ακολουθούμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη τα δικαιώματά σας πριν από την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες Επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα Προσωπικά Δεδομένα.
Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο την ελάχιστη ποσότητα Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.
Δικαιώματα του Υποκειμένου των Δεδομένων
Το Υποκείμενο των Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα στην πληροφόρηση – σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε εάν τα Προσωπικά Δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού λαμβάνονται και γιατί και από ποιον υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από/για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων σας που συγκεντρώθηκαν.
Δικαίωμα διόρθωσης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων από τα αρχεία μας.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όπου ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, για παράδειγμα στην περίπτωση του άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα αντίρρησης στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ. και να μην υπόκεινται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη Επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκήσετε όποτε υπάρχει αποτέλεσμα της δημιουργίας προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που αφορούν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή, εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλον.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο για τον οποίο γίνεται λόγος. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το αίτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Δικαίωμα για τη βοήθεια εποπτικής αρχής – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε δεδομένη συγκατάθεση για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Στοιχεία που συγκεντρώνουμε
TODO – Πληροφορίες που μας παρείχατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κ.λπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος/υπηρεσίας ή για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση e-mail σας.

TODO – Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών σας (εάν υπάρχει) κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστότοπού μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

TODO – Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από τους έμπιστους συνεργάτες μας με επιβεβαίωση ότι έχουν νομικούς λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε πληροφορίες που τους παρείχατε απευθείας είτε που έχουν συγκεντρώσει για εσάς για άλλους νομικούς λόγους. Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας εδώ.

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι δημόσια διαθέσιμες.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας
Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να:

παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει για παράδειγμα την εγγραφή του λογαριασμού σας. παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει· παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες· επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. και να σας ειδοποιεί για αλλαγές σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες.
βελτιώστε την εμπειρία του πελάτη σας.
εκπλήρωση υποχρέωσης βάσει νόμου ή σύμβασης·
ΝΑ ΚΑΝΩ
Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για νόμιμους λόγους ή/και με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να σε αναγνωρίσω?
να σας παρέχει μια υπηρεσία ή να σας στείλει/προσφέρει ένα προϊόν.
για επικοινωνία είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.
ΝΑ ΚΑΝΩ
Για λόγους έννομου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

να σας στέλνουμε εξατομικευμένες προσφορές* (από εμάς ή/και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
να διαχειριζόμαστε και να αναλύουμε τη βάση πελατών μας (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορικό) προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα, την ποικιλία και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρονται/παρέχονται.
τη διεξαγωγή ερωτηματολογίων σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών·
ΝΑ ΚΑΝΩ
Εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει διαφορετικά, θεωρούμε έννομο συμφέρον μας να προσφέρουμε προϊόντα/υπηρεσίες παρόμοια ή παρόμοια με το ιστορικό αγορών/περιήγηση σας.

Με τη συγκατάθεσή σας επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Στοιχεία που συγκεντρώνουμε
TODO – Πληροφορίες που μας παρείχατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κ.λπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος/υπηρεσίας ή για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση e-mail σας.

TODO – Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών σας (εάν υπάρχει) κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστότοπού μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

TODO – Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από τους έμπιστους συνεργάτες μας με επιβεβαίωση ότι έχουν νομικούς λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε πληροφορίες που τους παρείχατε απευθείας είτε που έχουν συγκεντρώσει για εσάς για άλλους νομικούς λόγους. Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας εδώ.

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι δημόσια διαθέσιμες.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας
Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να:

παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει για παράδειγμα την εγγραφή του λογαριασμού σας. παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει· παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες· επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. και να σας ειδοποιεί για αλλαγές σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες.
βελτιώστε την εμπειρία του πελάτη σας.
εκπλήρωση υποχρέωσης βάσει νόμου ή σύμβασης·
ΝΑ ΚΑΝΩ
Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για νόμιμους λόγους ή/και με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να σε αναγνωρίσω?
να σας παρέχει μια υπηρεσία ή να σας στείλει/προσφέρει ένα προϊόν.
για επικοινωνία είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.
ΝΑ ΚΑΝΩ
Για λόγους έννομου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

να σας στέλνουμε εξατομικευμένες προσφορές* (από εμάς ή/και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
να διαχειριζόμαστε και να αναλύουμε τη βάση πελατών μας (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορικό) προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα, την ποικιλία και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρονται/παρέχονται.
τη διεξαγωγή ερωτηματολογίων σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών·
ΝΑ ΚΑΝΩ
Εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει διαφορετικά, θεωρούμε έννομο συμφέρον μας να προσφέρουμε προϊόντα/υπηρεσίες παρόμοια ή παρόμοια με το ιστορικό αγορών/περιήγηση σας.

Με τη συγκατάθεσή σας επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή/και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
για άλλους σκοπούς ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας·

5.000 / 5.000

Αποτελέσματα μετάφρασης

star_borderΕπεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσουμε την υποχρέωση που απορρέει από το νόμο ή/και να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανωνυμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που συγκεντρώθηκαν και να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Αποθηκεύουμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς για όσο διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από τη νομοθεσία, αλλά όχι περισσότερο από TODO Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι: η σύνδεση μεταξύ των σκοπών, του πλαισίου και της φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω Επεξεργασία· η περαιτέρω Επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και θα υπήρχε η κατάλληλη διασφάλιση για την επεξεργασία. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε περαιτέρω Επεξεργασία και σκοπούς. Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας Δεν μοιραζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας με αγνώστους. Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχονται σε ορισμένες περιπτώσεις στους έμπιστους συνεργάτες μας προκειμένου είτε να καταστήσουν δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς είτε να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών σας. Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με: Οι συνεργάτες μας επεξεργασίας: ΝΑ ΚΑΝΩ Οι επιχειρηματικοί μας εταίροι: ΝΑ ΚΑΝΩ Συνδεδεμένα τρίτα μέρη: ΝΑ ΚΑΝΩ Συνεργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες Επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας. Αποκαλύπτουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τρίτους ή δημόσιους λειτουργούς όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τρίτα μέρη εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή εάν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό. Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για επικοινωνία και μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε ανωνυμοποίηση και ψευδωνυμοποίηση όπου χρειάζεται. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για πιθανές ευπάθειες και επιθέσεις. TODO – περιγράψτε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Παρόλο που κάνουμε το καλύτερο δυνατό, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε εύλογα για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε περίπτωση που σημειωθούν παραβιάσεις. Εάν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να κρατήσετε μυστικό το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Παιδιά Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε παιδιά με τις υπηρεσίες μας. Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε Χρησιμοποιούμε cookies ή/και παρόμοιες τεχνολογίες για την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών, τη διαχείριση του ιστότοπου, την παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών και τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να εξατομικεύσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας μαζί μας. Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να λειτουργούν. Μόνο εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή της απενεργοποίησης των cookies ενδέχεται να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών. Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς: Απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες σημαντικές λειτουργίες στον ιστότοπό μας, όπως η σύνδεση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες. Cookies λειτουργικότητας – αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που κάνει τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και καθιστά δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων λειτουργιών. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομα και το email σας σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά όταν σχολιάζετε. Cookies Analytics – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και της απόδοσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας Cookies διαφήμισης – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για τον περιορισμό του αριθμού των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Συνήθως τοποθετούνται στον ιστότοπο από διαφημιστικά δίκτυα με την άδεια του χειριστή του ιστότοπου. Αυτά τα cookies θυμούνται ότι έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο και αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται σε άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookie στόχευσης ή διαφήμισης συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookie τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης απορρήτου όπως το optout.aboutads.info ή το youronlinechoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφτείτε τη σελίδα εξαίρεσης από το Google Analytics.

Στοιχεία επικοινωνίας
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας ή την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΡΗΣ στο media@whoiswho.gr

Εποπτική Αρχή
Ιστοσελίδα: http://www.dpa.gr/
Email: contact@dpa.gr
Τηλέφωνο: +30 210 6475 600

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου
Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
Η τελευταία τροποποίηση έγινε στις 3 Μαΐου 2022.