“ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΛΗ” | Το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στο Skiathos Garden Theatre

“ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΛΗ” | Το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στο Skiathos Garden Theatre
Spread the love

“ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΛΗ” | Το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στο Skiathos Garden Theatre

H Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών της Γερμανίας και το Skiathos Garden Theatre παρουσιάζουν το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού “Πολιτιστική Αυλή” στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2023 στη Σκιάθο

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σκιάθου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με έκθεση ζωγραφικής, κουκλοθέατρο, ζωντανή μουσική, αναγνώσεις βιβλίων και εργαστήρια.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους της Σκιάθου μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό.

Όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήρι διαδικτυακού ραδιοφώνου με τον Γρηγόρης Βερροιώτης, και το σεμιναριο χορού με τη Φαίδρα Πισιμίση.

πλαισιωθούν από διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς υπό τη διεύθυνση του Γρηγόρης Βερροιώτης, , ο οποίος ως “Ποδηλάτης του Κόσμου” (Radio World Cyclist), ταξιδεύει εδώ και πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Το Φεστιβάλ “Πολιτιστική Αυλή” διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και Αθηνών, το διαδικτυακό ραδιόφωνο “Tapantarei” και το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Hellenic Media Group .

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ HELLENIC MEDIA GROUP

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση