Ποιος φταίει που δεν γυρίστηκε ο «Ηρακλής» στην Ελλάδα;

Ποιος φταίει που δεν γυρίστηκε ο «Ηρακλής» στην Ελλάδα;
Spread the love

D7E56F0682377B37DDF87BD90A3A30A0

Οι ιθύνοντες της Χολιγουντιανής παραγωγής προσπάθησαν να γυρίσουν την ταινία στην Ελλάδα αλλά… έφαγαν πόρτα

Μια από τις γνωστότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας με τον πιο ρωμαλέο ήρωα της αρχαίας Ελλάδας, η ιστορία του Ηρακλή, λογικό ήταν να γυριστεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως όπως εξηγεί σε βίντεο της ιστοσελίδας greekreporter.com δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν να μιλήσουν με κανέναν από την κυβέρνηση.

Μιλάμε για την νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Ηρακλή που υποδύεται ο “βράχος” Dayne Johnson. Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος της ταινίας, Εβαν Σπηλιωτόπουλος, όταν οι παραγωγοί, αλλά και ο ίδιος ο Dwayne, έκαναν το λάθος να σκεφτούν να κάνουν γυρίσματα στον τόπο του Ηρακλή, δυστυχώς “έφαγαν πόρτα.” Σύμφωνα με τον σεναριογράφο «δεν προσελκύουμε, διώχνουμε κινηματογράφο. Συζητήθηκε να το γυρίσουμε στην Ελλάδα και οι παραγωγοί στείλανε scouting, και δεν βρέθηκε κανένας άνθρωπος από την κυβέρνηση να τους εξηγήσει να πως θα την κάνουμε, να πως θα σας διευκολύνουμε. Η Βουδαπέστη μας τα έδωσε όλα, μέχρι και στρατό, το ΦΠΑ.»

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε Έλληνας ακούγοντας την συνέντευξη ενός παράγοντα του Χόλιγουντ, Έλληνα, που εξηγεί με θυμό την κατάντια του ελληνικού κράτους. Και αν σκεφτεί κανείς πόσες δουλειές θα δημιουργούσε μια παραγωγή τέτοιας ταινίας στην Ελλάδα…

Δείτε εδώ την συνέντευξη:

 

 

ΠΗΓΗ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση