Πέρα από τις πιθανότητες, ο αριθμός Έντεκα

Πέρα από τις πιθανότητες, ο αριθμός Έντεκα
Spread the love

mathimatika

Τα μαθηματικά ορίζουν τις πιθανότητες από τον αριθμό ένα μέχρι το δέκα. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες αυτές φτιάχτηκαν για να βρίσκουμε με μαθηματικά μοντέλα το αποτέλεσμα και τη λύση που ψάχνουμε μέσα σε ένα κόσμο φυσικό, το δικό μας τον ορατό, το συμβατικό.

Οι πιθανότητες από το ένα μέχρι το δέκα ανήκουν στον κόσμο τον φυσικό. Ο αμέσως επόμενος αριθμός του δέκα που είναι το έντεκα, επισκιάζει ή διαπερνά τους άλλους αριθμούς, τους προηγούμενους. Είναι πάνω από όλους. Το έντεκα κατακτά μία – μία κάθε πιθανότητα. Ό,τι είναι σε έντεκα, βρίσκεται πάνω από όλες τις πιθανότητες, άρα για τον έντεκα όλα είναι πιθανά και τίποτε δεν είναι αδύνατον να συμβεί.

Ο αριθμός έντεκα δρα στο μικρόκοσμο, αλλά ανήκει έξω από τη σφαίρα του φυσικού πεδίου, δηλαδή ανήκει στο μακρόκοσμο. Για τον έντεκα είτε όλα θα γίνουν με έναν απίθανο τρόπο, ή όλα απλώς εξακολουθούν να γίνονται μόνα τους, αγγίζοντας το επιθυμητό και χωρίς τον παραμικρό κόπο από τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι ο μαγικός αριθμός.

Υπερτερεί των άλλων αριθμών στις πιθανότητες από το ένα μέχρι το δέκα, που είναι ο βασικός κόσμος των πιθανοτήτων. Είναι πολύ φυσικό ότι πλανάται πάνω από όλα, επειδή έχει έναν αριθμό παραπάνω από όλα. Ο αριθμός έντεκα δεν θέλει να κατακτήσει όλους τους άλλους, είναι έξω από το φυσικό πεδίο που έχει ιδιοκτητικά αισθήματα, ύλη και ιδιοκτησιακό καθεστώς.

safe_imageNQOVLLH1

Είναι και κινείται ανεξάρτητος και από τον μακρόκοσμο, διαφεντεύει τον μικρόκοσμο, αφού υπερτερεί έχοντας ένα παραπάνω ψηφίο. Στην ουσία, αγκαλιάζει όλους τους αριθμούς από το ένα μέχρι το δέκα. Δεν υπολογίζεται στις μαθηματικές πράξεις των πιθανοτήτων, δρα όμως και κυβερνά στον κόσμο των πιθανοτήτων. Εμφανίζεται εκεί όπου ακυρώνονται όλοι οι υπόλοιποι αριθμοί. Έχει όλους τους αριθμούς συν έναν παραπάνω. Πρώτα ακυρώνονται όλοι οι υπόλοιποι και μετά επικρατεί αυτός ο αριθμός με το ένα ψηφίο παραπάνω. Δεν υπερτερεί κάποιος κόσμος έναντι κάποιου άλλου. Απλώς εναγκαλίζονται οι δύο κόσμοι, φυσικός και μεταφυσικός-πνευματικός.

Έτσι, το αστρικό σώμα βλέπει το φυσικό. Το φυσικό όμως δεν μπορεί να δει το αστρικό, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις, ανθρώπων που ασκούν μεταφυσική και εκφράζονται με τον αριθμό έντεκα. Ορισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το αστρικό τους σώμα –κόσμο καθώς και των άλλων ανθρώπων. Ο έναστρος αυτός ουρανός έχει πεδία με πιθανότητες από το συν άπειρο μέχρι το μείον άπειρο. Οι αριθμοί εκεί δεν είναι περιορισμένοι, ενώ μια πιθανότητα μπορεί να ταξιδεύει από τα άκρα έσχατα μέσω της συμπαντικής ακτινοβολίας και να κάνειχρόνια να υλοποιηθεί στη γη. Κι αυτή μια πιθανότητα είναι, μέσα στο άπειρο των αστρικών σωμάτων.

Στο φυσικό πεδίο, δεν γνωρίζω αν πρέπει με ένα νέο μαθηματικό μοντέλο να υπολογίσει τον αριθμό έντεκα, εκείνο όμως όπου γνωρίζω είναι ότι πρέπει να τον υπολογίσουμε στο νοητικό μας πεδίο. Είναι ένα κλειδί για να ανοίξουμε μια πόρτα στις τόσες που έχει κλειστές το άπειρο και το αχανές.

image003
Γράφει η Μαρία Σ. Άνθη
Η επανάληψη… Το άνοιγμα των πυλών

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση