Παρουσίαση Επιχειρηματικού Διαγωνισμού

Παρουσίαση Επιχειρηματικού Διαγωνισμού
Spread the love

MITEF event

MITEF Greece Startup Competition
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, 18:30

Βιβλιοθήκη Bissell, ACT (American College of Thessaloniki)

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business του ACT– American College of Thessaloniki σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του Διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στη βιβλιοθήκη Bissell του ACT.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, και στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

 Συν-διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT που στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας δραστηριοτήτων όπως και το VentureGarden, ένα ανοιχτό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το οποίο υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το ACT, και στην Αθήνα από το ALBA Graduate Business School του American College of Greece με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative -THI).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Νικόλαος Μαυρίδης, Ιδρυτής και Διευθυντής, Interactive Robots and Media Lab, PhD, Massachusetts Institute of Technology. Επιπλέον ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό ενώ οι εκπρόσωποι των εταιριών Elektronio Handcrafted Vehicles, ErgoSensePro, EventReception.com και BAeTI, που συμμετείχαν στον περσινό διαγωνισμό, θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου του 2016. Τον Ιανουάριο, 2017, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο  mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση