Panorama International of Arts – PIAF 2023

Panorama International of Arts – PIAF 2023
Spread the love

Το emeis.gr Στηριζει ως χορηγος επικοινωνιας

Writers Capital International Foundation

Panorama International of Arts – PIAF 2023

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του Panorama International Literature Festival, Πανόραμα Λογοτεχνίας 2023 by Writers Capital International Foundation, στα πλαίσια του οποίου διατρανώσαμε την σπουδαιότητα του στοιχείου του Αέρα, της ζωοποιούς Ανάσας, με την ποίηση εκλεκτών λογοτεχνών από όλα τα μέρη της γης, και αφού φυτέψαμε συμβολικά σε 78 χώρες του κόσμου καρποφόρα δενδρύλλια, σειρά έχουν τώρα οι Τέχνες να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή που αναδεικνύει το Στοιχείο του Αέρα, αλλά και συμβάλλει στην αφύπνιση για την διατήρηση και σωτηρία του πλανήτη μας.

Ανοικτό κάλεσμα!

 Καλούμε τους απανταχού καλλιτέχνες! 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Panorama ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος! Πρόκειται για ένα τεράστιας σημασίας εικαστικό/καλλιτεχνικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από 1-31 Αυγούστου 2023.

Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας να εξερευνήσουμε το συναρπαστικό θέμα του “Breath of Life”, «Ανάσα της Ζωής», της βαθιάς σύνδεσης δηλαδή μεταξύ του αέρα και της ίδιας μας της ζωής! 🌬✨

🎉 Το Panorama International Arts Festival αποτελεί μια ζωντανή διεθνή συγκέντρωση λαμπρών καλλιτεχνών, όπου ζωγράφοι, γλύπτες, ερμηνευτές, μουσικοί, φωτογράφοι και επιφανείς προσωπικότητες συγκεντρώνονται για να επιδείξουν το ταλέντο και τις προοπτικές τους, εμπνέοντας την ανθρωπότητα.

✨  Εμβαπτισθείτε στις δημιουργικές δυνατότητες: 🌈

🔹 Δημιουργήστε συναρπαστικά έργα που αποτυπώνουν την αιθέρια φύση του Αέρα και τον αντίκτυπό του στην καθημερινή μας ζωή.

🔹 Χειροτεχνήστε γλυπτά που ενσαρκώνουν την ομορφιά και τη χάρη του αέρα/ανέμου, εξερευνώντας την αόρατη αλλά τόσο ισχυρή παρουσία του.

🔹 Σχεδιάστε καθηλωτικές εικαστικές και άλλες δημιουργίες που τονίζουν την κοινή εμπειρία της αναπνοής με την εμπνευσμένη ενδοσκόπηση.

🔹 Αυξήστε την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την ποιότητα του αέρα, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη σημασία του καθαρού αέρα για τον πλανήτη μας μέσω της τέχνης σας.

🔹 Εκφράστε τη μεταμορφωτική δύναμη της ανάσας μέσα από μαγευτικές παραστάσεις, χορό και πειραματική μουσική.

“Αυτό το φεστιβάλ σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθείτε με συναδέλφους σας καλλιτέχνες, να ανταλλάξετε ιδέες και να αφήσετε το ανεξίτηλο σημάδι σας στην παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή”, δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Writers Capital Foundation και Panorama Festivals Chairman κύριος Preeth Nambiar, ο οποίος είναι επίσης διακεκριμένος εκπαιδευτικός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ουμανιστής.

📅 Συγκρατήστε τις ημερομηνίες: 1-31 Αυγούστου 2023.

📍 Τοποθεσία: Εικονικώς Παγκοσμίως, και σε Εθνικά Φεστιβάλ σε επιλεγμένες χώρες.

🎉 Σας δίδεται η χρυσή ευκαιρία για να κερδίσετε τα διάσημα βραβεία Panorama International Arts.

✨  Θα δοθούν περίτεχνα πιστοποιητικά συμμετοχής για όλους τους καλλιτέχνες

      …και τα οφέλη από τη συμμετοχή σας δεν σταματούν εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο wcifcentral@gmail.com και θα σας στείλουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσω email. Για να κάνετε αίτηση, απλώς επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://rzp.io/l/PIAF2023Registration για να ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής σας.

“Ελάτε μαζί μας στο Panorama International Arts Festival και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να πετάξει!”. Με την φράση αυτή απηύθυνε πρόσκληση η Γενική Γραμματέας του Οργανισμού Writers Capital Foundation και Panorama Festivals Chief Coordinator, Γλωσσολόγος και εκπαιδευτικός Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία.️

Proud Partners :

Writers International Edition – the Complete Magazine & Publishing House

Academy Language Centres International 

 Υπό την αιγίδα :

The Association of European Journalists

The Institute of Management of Manmade & Natural Disasters

Με την Υποστήριξη :

Museum Of Radio & Arts Thessaloniki – Athens

International Association of Cretan journalists Mass Media 

Olympiade for Water H2O

Media Partners:

HELLENIC MEDIA GROUP, HELLENIC NEWS OF AMERICA, EMEIS.GR, ERMIONIDA MAGAZINE, ACTIVENEWS.CO.UK,  ITNEWS, RADIO STRIMONIKA, GREEK NEWS & RADIO, FLORIDA, LAVARON

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση