ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ 2023: Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ 2023: Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Spread the love

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023 – Το Διεθνές Φεστιβάλ Πανόραμα  Τεχνών 2023 ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή Τελετή Λήξης, ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχυ σε σύγκριση με τα περασμένα φεστιβάλ. Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση συγκέντρωσε μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών, συγγραφέων, και εκπροσώπων της τέχνης, αναδεικνύοντας μια εντυπωσιακή ποικιλία ταλέντου και δημιουργικότητας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από την Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Γενική Γραμματέα του Writers Capital International Foundation και Chief Programme Coordinator των Panorama Festivals. Το αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η μια επική ομιλία από τον Preeth Nambiar, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Writers Capital Foundation και Πρόεδρο των Panorama Festivals. Τα λόγια του υπογράμμισαν τη δέσμευση του φεστιβάλ στην προώθηση του πολιτιστικού διαλόγου και της καλλιτεχνικής ακτινοβολίας παγκοσμίως.

Την εκδήλωση τίμησανμε την παρουσία τους αξιότιμοι προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένου του Joan Josep Barcelo, Επικεφαλής Συμβούλου και Συντονιστή Ισπανίας, ο οποίος παρουσίασε τον λόγο του εξ ονόματος του Οργανισμού. Επιπλέον, η παρουσία της κυρίας Antonietta Micali, Διευθύντριας του Τμήματος Λογοτεχνίας, και του κυρίου Franco Spada, Διευθυντή των Τμημάτων Τέχνης και Πολιτισμού της Accademia Tiberina, Ρώμης, αύξησε την ακτινοβολία της εκδήλωσης. Και οι δύο, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανοράματος, μοιράστηκαν τις πολύτιμες προοπτικές τους, εμπλουτίζοντας το φεστιβάλ σε πολιτιστικό επίπεδο.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση δύο εξαιρετικών λογοτεχνικών έργων. Το «The Song Divine» της Δρ. Srilakshmi Adhyapak, ένα βαθύτατο ερευνητικό έργο πάνω σε διάφορα ανθρώπινα θέματα, παρουσιάστηκε στο κοινό υπό την επιμέλεια της Δέσποινας Δάλμαρη, Editor του Writers Edition Online Magazine. Επίσης, αποθεώθηκαν οι “Καταρράκτες” της Ambika Ananth, μια εντυπωσιακή λογοτεχνική δημιουργία, που παρουσιάστηκε από τη Σμαραγδή Μητροπούλου, Συντονιστικό Μέλος του Οργανισμού Writers Capital.

Το Panorama International Arts Festival 2023 εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός τους όχι μόνο έκαναν αυτό το φεστιβάλ αξέχαστο, αλλά έχουν επίσης ενισχύσει την παγκόσμια εκτίμηση της τέχνης και του πολιτισμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση