Έκθεση Ζωγραφικής του Ανδρόνικου Ιωαννίδη «Από το Σκοτάδι στο Φως» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Έκθεση Ζωγραφικής του Ανδρόνικου Ιωαννίδη «Από το Σκοτάδι στο Φως» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Spread the love

Στην έκθεση «Από το Σκοτάδι στο Φως», θα εκτεθούν έργα που θα σκιαγραφούν την καλλιτεχνική υπόστασή του, ως ενιαίο σύνολο με συγκεκριμένη καλλιτεχνική ταυτότητα. Άλλωστε, όπως ο ίδιος αναφέρει: «Η ζωή είναι χρώμα και αυτό σκοπεύω να αναδείξω»!

Τα έργα της έκθεσης, είναι κυρίως μεσαίου μεγέθους, λάδια και ακριλικά, μορφές και φιγούρες, ανθρωποκεντρικοί πίνακες, με εξπρεσιονιστική γραφή, έντονη χρωματική επεξεργασία και τάση για αφαίρεση.

Παράλληλα, παρουσιάζεται μια ενότητα με δέντρα, όπου η έντονη και εκφραστική γραφή του μετασχηματίζεται σε «φύση», αφήνοντας το «υποκειμενικό» και το «προσωπικό», να υπονοείται ως μια ανεπεξέργαστη, αλλά βαθιά ριζωμένη, γνήσια εξπρεσιονιστική τάση.

Από την έκθεση δεν θα λείπουν τα παραστατικά έργα του ιδίου, κυρίως οι προσωπογραφίες αγαπημένων ανθρώπων του, που είναι πάντα πιστά στη συναισθηματική περιγραφή.

Ο Ανδρόνικος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 1995, ζει και εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος στο Μαρκόπουλο. Η τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση, που έλαβε για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος, δημιούργησε επιπλέον, την ανάγκη εμβάθυνσης στο καλλιτεχνικό πεδίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ https://hellenicmediagroup.com/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση