Παγκόσμια Αστρολογία 2017

Παγκόσμια Αστρολογία 2017
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Οι αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ήδη ξεκινήσει απ το 2000, μια σημαντική περίοδο αλλαγών που έχει αρχίσει να εξελίσσεται με έντονους ρυθμούς από το 2015 θα ολοκληρωθεί το 2026, φέρνοντας δραστικές άλλες και πολλές ανακατατάξεις αλλάζοντας κατεστημένα και όσα ήταν δεδομένα για τις μάζες.

Η Ελλάδα

Η Ελλάδα μια χώρα με μεγάλη ιστορία και άφθονες δυνατότητες, όμως που έχει έναν δύσκολο κυβερνήτη που της φέρνει αναπάντεχες και αναγκαστικές αλλαγές, φυσικά είναι ο Ουρανός αλλά και ο Κρόνος που επηρεάζουν έναν Υδροχόο. Το 2014 το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα αλλά και Ουρανού-Pallas άνοιξε μια νέα προοπτική και ευνόησε νέες μορφές εξουσίας μέσω του Κριού το ζώδιο στo οποίο βρίσκεται ο Ουρανός, Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο κι σε αντίθεση με τον κλήρο της τύχης στον 3ο οίκο άλλαξε την αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι στα κατεστημένα και ευνόησε την εκλογή ενός νέου ηγέτη για τη χώρα που εκπροσωπούσε τα ουράνια χαρακτηριστικά της. Το 2016 ο Ουρανός σε χιαστί με τον Άρη στον Σκορπιό που είναι και το ζώδιο που εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή ένωση ξεκάθαρα έφερε μια πρόκληση στην μεσαία τάξη.

Το 2017 ο Ουρανός σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ceres και η Ceres με τη Vesta τον 3ο οίκο θα δημιουργήσει μια εσωτερική έκρηξη στο κόσμο από την απογοήτευση όσων υποσχέσεων δεν υλοποιηθήκαν και των νέων μέτρων που θα δημιουργήσουν περισσότερα βάρη και ευθύνες στο λαό. Το χιαστί Βόρειου Δεσμού-Άρη και την Psyche στον 5ο οίκο, μπορεί να φέρει τεταμένες σχέσεις με τη Τουρκία που θα πρέπει να αποφθεχτούν πάση θυσία. Με το Δία στον 6ο οίκο και σε σύνοδο με τη Vertex είναι μια περίοδος που θα φέρει εσωτερικές ανακατατάξεις, ωθώντας τους Έλληνες να εργαστούν σκληρά για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις, όμως η όψη αυτή φανερώνει ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί, η έκρηξη δεν θα συμβεί μέσα στο 2017, από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως το 2019 οι αλλαγές θα είναι πιο ουσιαστικές, όμως η Ελλάδα θα ισορροπήσει οικονομικά από το 2020. Το 2018 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, σαν κυβερνήτης της Ελλάδας, θα αλλάξει πολλά για την οικονομική της κατάσταση και θα φέρει ανακατατάξεις και ουσιαστικά θα δείξει έναν νέο δρόμο στην Ελλάδα ιδιαίτερα για την αυτονομία της και την οικονομική της ισορροπία και ευημερία, απαλλάσσοντας την από τα χρέη της. Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη που θα γίνει αφού ο Ουρανός περάσει στον Ταύρο, ήδη από τις αρχές του 2018 με τη Pallas στον Ταύρο στον 12ο οίκο και τον Βόρειο Δεσμό στον 4ο οίκο και στο Λέοντα σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα, η Ελλάδα θα πάρει μια νέα τροπή και η αναζήτηση τουλάχιστον του λαού θα είναι προς τη καλυτέρευση και μια νέα οικονομική πολιτική. Το 2020 ο Ουρανός στον Ταύρο πλέον σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον 2ο οίκο αλλά και το τετράγωνο με το Κρόνο, θα είναι πλέον η στιγμή που θα σπάσει η Ελλάδα τα δεσμά της.

Η Ευρωζώνη και το Ευρώ

Η Ευρωζώνη ιδρύθηκε 1 Νοεμβρίου του 1993, είναι σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, ο Άρης και Πλούτωνας σαν κυβερνήτης της στον 10ο  οίκο σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό ευνόησε την ίδρυση της, η Σελήνη όμως σε αντίθεση με τον Άρη δείχνει πως η σχέση με τους εταίρους της δεν θα ήταν και η καλύτερη και η διάσπαση είναι θέμα χρόνου με τη σύνοδο που κάνει με το Νότιο Δεσμό. Ο Δίας στον 9ο οίκο κυβερνήτης του ωροσκόπου της στη θέση που βρίσκεται ευνοεί με μια πρώτη ματιά υπογραφές συμφωνιών και την καλή συνεργασία με άλλα κράτη, όμως η αντίθεση με τη Ceres, τη Lilith στον 3ο οίκο και το τετράγωνο με το κλήρο της τύχης στον 7ο φανερώνει πως η συνεργασία της με τα άλλα κράτη δεν θα κρατήσει και τα προβλήματα με τις συμφωνίες είναι αναπάντεχα. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου που βρίσκεται στον 2ο οίκο και το εξάγωνο Κρόνου-Ceres, δίνει την σωστή προοπτική και τις συνθήκες γα τη δημιουργία του Ευρώ, που όμως με το Κρόνο στον 2ο οίκο σε σύνοδο με τη Ceres και την Pallas δεν θα ευνοήσει την κυριαρχία του νομίσματος και η ευρωζώνη θα διασπαστεί δημιουργώντας την αρχή του τέλους της ευρωζώνης αλλά και του ευρώ. Σε παγκόσμιο επίπεδο με τον Ουρανό στον Ταύρο από το 2018 η οικονομία θα αλλάξει και μια νέα πολιτική θα κυριαρχήσει στον κόσμο μέχρι και το 2026, ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα θα δημιουργηθεί και μια νέα μορφή οικονομίας και συναλλαγών γενικότερα θα υπάρξει που θα σταθεροποιήσει την υπάρχουσα χαοτική κατάσταση στα κράτη. Μέχρι και το 2026 οι μορφές εξουσίας θα αλλάξουν και η πολιτική γενικότερα, οι αλλαγές δεν θα είναι εύκολες και οι εξουσίες δεν θα αλλάξουν εύκολα όμως θα δημιουργηθεί μια καινούργια μορφή εξουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο που θα επιφέρει τη τάξη και την ισορροπία.

Γερμανία

Η Γερμανία με το Δία στον Λέοντα και στον 1ο της οίκο και σε τρίγωνο με το Μεσουράνημα ευνοήθηκε η επέκτασή της και η άνθηση, όμως το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και το χιαστί με τον Ουρανό φανερώνουν πως δεν έγινε με το καλύτερο και ήρεμο τρόπο, ο συνδυασμός αυτό φανερώνει βία και αποφάσεις που θίγουν πολλούς για την επιβίωσή της. Το 2017 ο Βόρειος δεσμός είναι τον Λέοντα κάνοντας τη χώρα να εστιάζει στα οικονομικά της συμφέροντα που όμως δύσκολα θα ισορροπήσει, με τον Κρόνο στον 6ο οίκο και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και το Μεσουράνημα φαίνεται πως η κρίση στη Γερμανία θα φουντώσει και τα οικονομικά της θα είναι σε ευάλωτη κατάσταση πράγμα που θα φέρει ανακατατάξεις στις εργασιακές τάξεις. Η Σελήνη σε όψη χιαστί με τη Ceres και τον Ερμή, και σύνοδο με το Ποσειδώνα, θα φέρει τη Γερμανία σε μια κρίσιμη κατάσταση που θα χρειαστεί να απολογηθεί για όσα έχει πράξει και όσα υποσχέθηκε, ώστε να ελέγξει το εσωτερικό τη χώρας. H περίθαλψή και ο τομέας της υγείας θα χρειαστεί να μπει σε μια τάξη, μιας και μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα ιδιαίτερα με το μεταναστευτικό. Η αντίθεση Δία-Ουρανού, θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις μέσα στη Γερμανία δημιουργώντας νέα δεδομένα που οι Γερμανοί σίγουρα δεν περιμένουν.

Η Angela Merkel είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη, δεν θα μπορούσε να μην έχει καλή σχέση με την Ευρωζώνη έχοντας το ίδιο ωροσκόπο με εκείνη φυσικά και τον Άρη στον 1ο της οίκο. Μεγάλες θα είναι οι ανακατατάξεις στη Γερμανία και ιδιαίτερα στην οικονομία της που από την αρχή του 2017 θα έρθει μια εσωτερική κρίση που θα επηρεάσει και ολόκληρη την Ευρώπη με το Κρόνο στο χάρτη της Γερμανίας στον 6ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Εσωτερικά παρασκήνια που θα δεχθεί θα έχουν μεγάλο πολιτικό κόστος για τη Merkel.

Ρωσία

Η Ρωσία με τον Άρη στους Ιχθύες στον 7ο οίκο σε σύνοδο με τον Ουρανό  και σε αντίθεση με τη Vesta φανερώνει πως η Ρωσία δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις και συνεργασίες, παρά ο συνδυασμός αυτό δείχνει τους πολέμους που έχει περάσει εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς, ο Κρόνος στον 3ο οίκος στο Ζυγό σε αντίθεση με το Χείρωνα δείχνει μια σκληρή νοοτροπία και τη δέσμευση του λόγου και καταπίεση στο λαό της αλλά και μείωση του εδάφους της. Το 2017, η Ρωσία θα επανακτήσει τη δύναμή της, η οικονομική κατάσταση θα έρθει στο προσκήνιο και θα υπάρξει βελτίωση που θα ανακάμψει η οικονομική κατάσταση της χώρας με την Isis στον 2ο οίκο.

Vladimir Putin, το ωροσκόπιο του δείχνει έναν άνθρωπο που μπορεί να ηγηθεί με κάθε κόστος και να χειριστεί ακόμα και τιε πιο σκληρές καταστάσεις με μια αυτοπειθαρχία και τόλμη, βλέποντας το γενέθλιο χάρτη του δεν είναι τυχαίο που έχει υπάρξει κατάσκοπος της KGB. Ο Κρόνος ευνοεί κρυφές συμφωνίες και επικοινωνίες που ξέρει καλά να ελίσσεται  όμως το χιαστί με το Δία και τον Ποσειδώνα δεν τον βοηθάει να έχει συμμάχους πάρα περισσότερους εχθρούς είτε φανερούς είτε κρυφούς που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τον ίδιο. Το 2017, o ο Δίας θα περάσει στον 1ο του οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο τρόπο δράσης του ώστε να κερδίσει περισσότερο έδαφος και να βελτιώσει υπάρχουσες καταστάσεις και να επιτύχει το όνειρό του για μια δυνατή Ρωσία. Το τρίγωνο που κάνει ο Κρόνος από τον 2ο οίκο με τον Ουρανό θα δώσει τη δυναμική για να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και με τον Icarus και τη Lilith στον 2ο οίκο πάλι θα γίνει με αρκετά ρίσκα και ανορθόδοξες μεθόδους.

 

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση