Όταν η επιστήμη μάχεται το χρόνο…

Όταν η επιστήμη μάχεται το χρόνο…
Spread the love

Έξι εξειδικευμένα ιατρεία Αντιγήρανσης MedicalAntiAgingCenters

9

Το πρώτο ιατρείο Αντιγήρανσης MEDICAL ANTI-AGING CENTER – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ® ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από ενάμιση χρόνο στον Άγιο Δημήτριο. Στην προσπάθεια βελτίωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το ιατρείο Αντιγήρανσης MEDICALANTIAGINGCENTERξεκίνησε την λειτουργία του αρχές του 2013 με την στελέχωση ειδικευμένων ιατρών δερματολόγων, παθολόγων και ιατρών γενικής ιατρικής. Έκτοτε, στα νέα ιατρεία στο Σύνταγμα, την Πατησίων το Αιγάλεω, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη οι υπηρεσίες του εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τουMEDICALANTIAGINGCENTER, παρέχουν θεραπείες που αφορούν στην πιο ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα προκειμένου να βελτιωθεί η μακροζωία  και η  ποιότητα της διάρκειας ζωής.

10246620_637379833003535_3895395884708742752_n

Τα MEDICALANTIAGINGCENTERsείναι σύγχρονα ιατρικά κέντρα Παθολογίας & Δερματολογίας  για την πρόληψη και αποκατάσταση δερματικών βλαβών και θεμάτων που αφορούν στην μακροζωία του οργανισμού.  Στελεχωμένα από άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη ενσωμάτωση του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού επιδιώκουν να κάνουν πράξη την καθυστέρηση της εμφάνισης των ενδείξεων γήρανσης, ακόμα και να αναστρέψουν τις διαδικασίες μέσα από μια βαθειά γνώση της φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ανάγκες του ανθρώπου.

H μελέτη της συμπεριφοράς του οργανισμού και της επιδερμίδας υπό την επίδραση εξωγενών και ενδογενών παραγόντων στην πάροδο του χρόνου και η εξειδίκευση στην έρευνα των μηχανισμών γήρανσης αποτελούν τα βασικά πεδία δράσης της Ιατρικής της Αντιγήρανσης, μιας εξειδίκευσης που τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα έδαφος υπό το πρίσμα των σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών. Μια από τις επιδιώξεις της επιστημονικής κοινότητας ανέκαθεν και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είναι ο εντοπισμός και η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο κάποιες διαφοροποιήσεις στο DNA των μιτοχονδρίων που προκαλούν τη γήρανση.

Εστιάζοντας λοιπόν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και κατακτώντας το μέγιστο προσδόκιμο ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα MEDICAL ANTI-AGING CENTERs συνδυάζουν εφαρμοσμένη γνώση και άριστη τεχνολογία στην καθ’ ημέρα ιατρική πράξη προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.medicalantiagingcenter.gr

 

 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση