”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ”

”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ”
Spread the love

rett (2)Η Ένωση γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο RETT ”ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ”
με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων διοργανώνει υπο την Αιγίδα Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) Αγώνα σκυταλοδρομίας με τη συμμετοχή Συλλόγων Ασθενών στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ Μουσούρη Μάρκου 70, Αθήνα – Παγκράτι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00μ.
Σε αυτόν τον Αγώνα δεν θα υπάρχουν ομάδες.Η ομάδα θα είναι μία.Και θα αποτελείτε απο κάθε πάθηση περνώντας έτσι τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον με σκοπό τον τερματισμό.Η σκυτάλη αυτή θα μεταφέρει το μήνυμα της δύναμης, της ελπίδας,της προσπάθειας και της συλλογικότητας στον Αγώνα που δίνουμε όλοι με κοινό στόχο,την καλύτερη ποιότητα ζωής των Ασθενών.
Έναν Αγώνα απο όλους τους Συλλόγους που θα συμμετέχουν και που θα σηματοδοτεί την αρχή της κοινής πορείας με σκοπό τη συνεργασία για την επίλυση των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
To μήνυμα της Rare Diseases Day 2015 ”Μέρα με τη Μέρα Χέρι με Χέρι ” μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε το μήνυμα πώς όλοι μαζί,ασθενής η μη, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να βελτιωθεί η ζωή των ατόμων που ζούν μία Σπάνια Πάθηση.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση