Οι δύο πόλοι

Οι δύο πόλοι
Spread the love

earth-660_2_0

Πολλά έχουμε διαβάσει περί δυαδικού συστήματος, περί πόλων όπως Βορίου και Νοτίου του πλανήτη γη και άλλων πλανητών, γατί άραγε υπάρχουν, σε τι χρησιμεύουν, εκτός από την εξισορρόπηση των θερμοκρασιών, είναι πόλοι μαγνήτες που δίνουν το έναυσμα στον αιθέρα για να εναρμονιστούν στην κίνησή τους και άλλοι πλανήτες, όπως γη και σελήνη που βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Χωρίς τους πόλους δεν θα λειτουργούσε ο αιθέρας και ο κάθε πλανήτης θα βυθιζόταν στο χάος δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί στο διάστημα. Περί αντιστροφής των πόλων σε περίπτωση καταστροφής ή κατακλυσμού, είναι απίθανο, να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, διότι απλώς δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε την αέναη κίνηση, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι καθορισμένα, αντιστροφή σημαίνει καταστροφή, χάνομαι δεν συνυπάρχω με τους άλλους γύρω μου. Που πάω; Διαλύομαι εξαφανίζομαι, δεν έχω κάπου αλλού θέση και απομονώνομαι, πάντως δεν έχω τον κατάλληλο ηλεκτρομαγνητισμό για να κρατηθώ και να περιστρέφομαι γύρω από άλλους πλανήτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν συγκρατούμαι στη θέση μου μέσω του αιθέρα. Δεν θα λειτουργήσει ο αιθέρας, άρα δεν θα υπάρχουμε. Το φάσμα της Αλχημείας έχει σκεπάσει τα σύμπαντα, οι φυσικοί νόμοι δεν είναι ξεκομμένοι από αυτό αλλά είναι μέσα σε αυτό. Οι φυσικοί νόμοι συμπεριφέρονται και θα συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι τα αποθέματα τα Αλχημικά των πλανητών δηλαδή το καύσιμό τους. Αυτό στις επιστήμες και στο φυσικό κόσμο ονομάζεται Ατομική ενέργεια και έχει επηρεασμό και αποτέλεσμα στη φυσική επιστήμη και στην επιστήμη της χημείας. Όλοι έχουμε φάει την ατομική ενέργεια και ταυτοχρόνως είμαστε γέννημα θρέμμα της ατομικής ενέργειας μέσω της ηλιακής θερμότητας που φύτρωσαν και μεγάλωσαν οι καρποί της τροφής μας. Αυτό εξάλλου ότι έχουμε μέσα μας την ατομική ενέργεια, μας το λέει και ο Τζώρτζ Γκάμοφ εξηγώντας μας πως γίνεται:

FDCEB4B1D6BA9D7CBE45A6CD9977B3BB«Ξέρουμε από την Αστροφυσική πως το υδρογόνο είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν κι αποτελεί περίπου το ένα τρίτο της αστρικής ύλης. Κι έτσι όλα τ’ άστρα κι ιδιαίτερα ο δικός μας ήλιος, έχουν ένα μεγάλο απόθεμα ατομικής ενέργειας για ένα μακρύ χρονικό διάστημα. Για την ξεχωριστή περίπτωση του ήλιου έχει υπολογιστεί πως κατά τη διάρκεια των δύο ή τριών 33 δισεκατομμυρίων ετών της ύπαρξής του, χρησιμοποίησε μόνο ένα μικρό ποσοστό από το αρχικό του απόθεμα αλχημικής καύσιμης ύλης. Και μπορεί ακόμη «να ακτινοβολεί έντονα» τουλάχιστον για άλλες δέκα χιλιάδες εκατομμύρια χρόνια. (Γκάμοφ, 1951, σελ. 91, 92).

Αυτή η ενέργεια προέρχεται από το χημείο του απείρου. Εκεί πρέπει να υπάρχουν πολλές μηχανές χημικές που στροβιλίζονται και ότι υπάρχει στην καρδιά της σελήνης και του ήλιου και της γης στροβιλίζεται και μέσα στο άπειρο όπως π.χ άζωτο. Πώς λοιπόν θα συγκρατηθεί ο πλανήτης γη αν λόγω κλιματικής αλλαγής ο βόρειος πόλος γίνει νότιος και ο Νότιος πόλος γίνει βόρειος αφού ο αιθήρ δεν θα υποστηρίξει ένα τέτοιο μαγνητικό σύστημα το οποίο δεν είναι «δεμένο» με το άπειρο. Αν πάλι βυθιστούμε στο χάος, κάπου αλλού με κάτι θα έχουμε πρόσκρουση ή μια άλλη τροχιά αβέβαιη, αλλά αφού κάποιο στοιχείο της γης ζωογόνο σε αφθονία που υπερτερεί χάνεται, δεν είναι ικανό να συρρικνώσει και τη γη; Πολλά γίνονται στο αέναο σύμπαν αλλά προς το παρόν ας δούμε πως αναγεννιέται το σύμπαν γιατί στην πραγματικότητα αυτό γίνεται κάθε μέρα που περνάει και πλήθος χημικών φωτοβόλων χημικών στοιχείων και ενέργειας δίνουν ζωή στη γη με τη γένεση. Η δε, γένεση στηρίζεται σε ασύλληπτες ταχύτητες είναι σε ουσίες, μόρια και άτομα ύλης που ξεπερνούν την ταχύτητα φωτός με τη μορφή της σπείρας.

 

mariamikri της  Μαρίας Σ.  Άνθη

Απόσπασμα από το κεφ. 1.5 του Βιβλίου με τίτλο:
«Ως δια μαγείας… και κατά γράμμα»
ISBN 978-960-93-5233-8-
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση