Οι 5 συνήθειες που πρέπει να ξεχάσετε για το καλό της σχέσης σας!

Οι 5 συνήθειες που πρέπει να ξεχάσετε για το καλό της σχέσης σας!
Spread the love

2bfbab221838134677242f2fb43d7683_L

Μπορεί να κάνετε τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας και να θεωρείτε ότι είστε η καλύτερη, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες συνήθειες και συμπεριφορές, που, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπονομεύουν την «υγεία» της σχέσης σας!

Δείτε ποιες είναι αναλυτικά!

Δίνετε υπερβολικά πολλά…

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μακροχρόνιες σχέσεις να διαλύονται χωρίς προφανή λόγο. Σύμφωνα με τον σύμβουλο σχέσεων Ράντι Γκάντερ από τη Νέα Υόρκη, οι γυναίκες έχουν την εγγενή ικανότητα να φροντίζουν ψυχικά και πρακτικά τους άντρες. Ωστόσο, όταν αυτό συμβαίνει σε υπερβολικό βαθμό, οι άντρες συχνά πνίγονται από τις τύψεις και νιώθουν υποχρεωμένοι, με αποτέλεσμα να φεύγουν από τη σχέση.

Επικοινωνείτε συνέχεια μαζί του…

Ειδικά στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο να επικοινωνείτε συνεχώς με το σύντροφό σας. Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο καλό για τη σχέση μακροπρόθεσμα, καθώς η υπερβολική επικοινωνία, προκαλεί υπερβολική οικειότητα και διαλύει το μυστήριο που σαγηνεύει τους άντρες, σύμφωνα με τον δρ Ίαν Κέρνερ, σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας από τη Νέα Υόρκη.

Λέτε στις φίλες σας όλα σας τα παράπονα…

Αν ανήκετε στην πλειοψηφία, λέγοντας όλα σας τα προβλήματα στις φίλες σας, σταματήστε το. Όπως είναι φυσικό, αυτές παίρνουν το μέρος σας, με αποτέλεσμα στο τέλος να σταματήσουν να στηρίζουν τη σχέση σας με το σύντροφό σας, υπενθυμίζοντάς σας όλα όσα σας έχει «κάνει».

Έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση…

«Όταν ένας άνθρωπος έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν αισθάνεται σέξι, δεν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ ή δεν το απολαμβάνει. Αυτό είναι πάρα πολύ ενοχλητικό για τους άντρες», εξηγεί ο δρ Κέρνερ.

Μπερδεύετε το «ελπίζω» με την πραγματικότητα…

Μία σχέση δεν είναι δυνατόν να βασιστεί σε μεγάλες προσδοκίες, γιατί, όταν αυτές δεν πραγματοποιούνται, τότε προκαλείται απογοήτευση, γκρίνια και εκνευρισμός, με ολέθρια αποτελέσματα. «Καλό είναι να ελπίζουμε, αρκεί οι ελπίδες μας να είναι ρεαλιστικές, ώστε να υπάρχει στ’ αλήθεια ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν», αναφέρει ο δρ Γκάντερ.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση