Ο Πυρόξανθος Φλεγόμενος Ήλιος (Μέρος 2)

Ο Πυρόξανθος Φλεγόμενος Ήλιος  (Μέρος 2)
Spread the love

front-page_illu_BIG0005_

Όπως βλέπουμε, στροβιλισμό έχουμε παντού, όπου υπάρχει μορφή ενέργειας και η δύναμή του και η ισχύς του, εξαρτώνται από την ποιότητά της. ο στροβιλισμός παραμένει ακέραιος όσο διαρκέσει η ηλιακή καταιγίδα. Ας μην ξεχνάμε πως ότι υπάρχει πάνω υπάρχει και κάτω. Ότι υπάρχει δεξιά έχουμε και αριστερά αυτό ισχύει για όλα τα φυσικά φαινόμενα και αν η γη είναι κάτω με τον ήλιο και το φεγγάρι πάνω υπάρχει άλλος ένας ήλιος και άλλο ένα φεγγάρι. Κι αν κάτω στη γη ενισχύεται ο ηλεκτρομαγνητισμός και ενισχύεται η συνειδητότητα και κάπου αλλού πάνω έγινε το κάτι ανάλογο, διότι το δυαδικό σύστημα υπερτερεί των πάντων και έχουμε αντανάκλαση ένθεν κι ένθεν. Το δυαδικό σύστημα το γέννησαν τα έσχατα σύμπαντα για να μπορούν δουλεύουν σαν «μηχανές». Ακόμη και μέσα στην καρδιά του ενός αν ψάξουμε θα βρούμε ενσωματωμένο το αντιστρόφως ανάλογο σαν δυο σταγόνες νερό ίδιο, ισόβαθμο με αντίθετη φορά για να μπορεί να δουλεύει. Ακόμη κι αυτό που ονομάσαμε θεό έχει το ασύμμετρο στον ουράνιο θόλο. Η ώθηση και η εξώθηση είναι αντίθετη φορά που δημιουργεί δυνάμεις, είναι η μηχανική του σύμπαντος. Ακόμη κα η ενσάρκωση του φωτός είχε μέσα της και τη θεϊκή φύση και την ανθρώπινη, δεν έμεινε αιώνιος στη γη ο χρηστός, ούτε όμως και πέθανε διότι αναστήθηκε. Ήταν το όμοιο με φορά την εξώθηση και τη φυσική μεταβολή της αέναης δημιουργίας η οποία είναι θεϊκή. Όπως ο πυρόξανθος ήλιος παράγει το καύσιμο για να συνεχίσει τη μηχανική του, έτσι και μια συστολή η οποία είναι κι αυτή ώθηση- εξώθηση, αστράφτει και δεν μπορεί κανείς να τον κοιτάξει… έτσι και στους ανθρώπους που είναι σαν δυο σταγόνες νερό με κάτι δεν μπορεί κανείς στα μάτια να τους κοιτάξει, λάμπουν σαν τον ήλιο ο οποίος αναγεννάται. Μα θα αναρωτηθεί κανείς αν και ο ήλιος είναι ίδιος με κάτι. Είναι ολόιδιος με το άλλο ήλιο ή του άλλους ήλιους.

hlios_b2Όπως μας εξηγεί ο Γκάμοφ, εξετάζοντας τη γέννηση ενός πλανητικού συστήματος, «Δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο γεγονός ότι αρκετοί αστέρες θα πρέπει να έχουν πλανητικά συστήματα παρόμοια με το δικό μας. Είδαμε επίσης ότι θα ήταν φυσικό να περιμένει κανείς τον σχηματισμό στην ατμόσφαιρα των πλανητών αυτών, των χημικών εκείνων ουσιών, που είναι απαραίτητες για τη σύνθεση στης ζώσης ύλης. Έτσι φαίνεται πολύ πιθανό, πως σε δισεκατομμύρια άλλους πλανήτες, που στρέφονται γύρω από τους αστέρες που αποτελούν τον Γαλαξία μας, θα πρέπει να ανθούν ζωϊκές μορφές ανάλογες με αυτές που υπάρχουν στη γη». (Gamow, 1967, σελ 243). Θεωρώ ότι το δυαδικό σύστημα δηλαδή εργάζεται στα απέραντα σύμπαντα στα πιο απομακρισμένα μέρη του απείρου. Το ίδιο συμβαίνει και με το σύστημα του αντικατοπτρισμού της αντανάκλασης και του φράγματος, όπως έγραψα τι ακριβώς είναι αυτές οι λειτουργίες στο βιβλίο μου, «Η Επανάληψη…το άνοιγμα των πυλών». Τις λειτουργίες αυτές τις έχουμε κολλημένες πάνω μας στον οργανισμό μας όπως είναι και στον οργανισμό του σύμπαντος, τις έχουμε κληρονομήσει. Σύμφωνα με τα παραπάνω και τον Γκάμοφ, είναι φυσικό να περιμένουμε στην ατμόσφαιρα να σχηματίζονται χημικές ουσίες για την σύνθεση της ζωής. Άρα η ζωή προϋπάρχει στη χημεία καθώς περιστρέφονται οι πλανήτες και οι αστέρες και έχουν ουσίες οι χημείες. Παρατηρούμε, ότι η ζωή, έχει κάνει ένα μεγάλο και αέναο ταξίδι, δισεκατομμυρίων ετών αφού σε άλλο χωρίο του βιβλίου του, μας αναφέρει ότι: «Οι μοριακές αλυσίδες του DNA και του RNA περιέχουν άτομα φωσφόρου, που είναι απίθανο να βρεθούν στην ατμόσφαιρα, επίσης η σύνθεση των ουσιών αυτών, απαιτεί την ύπαρξη μάλλον ψηλών θερμοκρασιών, παρά υπεριωδών ακτινών ή ηλεκτρικών εκκενώσεων». (Gamow, 1967, σελ 243).

Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε, ότι η ζωή «ταξιδεύει» από πολύ μακριά και πολύ βαθειά μέσα στην ατμόσφαιρα, αόρατη σε τεράστια υποκβαντική κινητική. Απίθανες ουσίες, και μεγάλες θερμοκρασίες, άτομα φωσφόρου που δεν βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε, γιατί αυτά είναι σε άλλες ατμόσφαιρες.

image003  της Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ. 5 του Βιβλίου
«Ως δια μαγείας και… κατά γράμμα».
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση