Ο ψυχισμός είναι το κέντρο του ανθρώπου

Ο ψυχισμός είναι το κέντρο του ανθρώπου
Spread the love

Συνέντευξη με τον Δρ. Φυσικών Επιστημών,  Κωνσταντίνο Τομόπουλο

Ο άνθρωπος άρχισε από την ψυχή, πέρασε στην ύλη και ξαναγυρίζει στην ψυχή σε αρίστη δόνηση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας μάς απομακρύνει από την ύλη και μας πλησιάζει στον αιθέρα. Έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέπουμε τη μουσική σε αιθερική δόνηση προκειμένου να τη μεταφέρουμε στο διάστημα, από χώρα σε χώρα. Έχουμε να κάνουμε με αιθερικό ψυχισμό, ο οποίος την ώρα που φθάνει στο μηχάνημα ξαναγίνεται πάλι ύλη και έτσι ζούμε εμείς με την ύλην ομίζοντας ότι τα πάντα είναι ύλη, ενώ στην ουσία τα πάντα είναι ψυχισμός.

Κύριε Τομόπουλε, τι ρόλο μπορεί να παίξει ο ψυχισμός σε έναν άνθρωπο για να πει ότι είναι καλά ή ότι είναι σε θέση να καταλαβαίνει “υψηλά” νοήματα;

Ο ψυχισμός είναι το κέντρο του ανθρώπου, η πραγματική ύπαρξη του ανθρώπου. Άρχισε από την ψυχή, πέρασε στην ύλη και ξαναγυρίζει στην ψυχή σε αρίστη δόνηση.

Μπορούμε να πούμε ότι ο ψυχισμός είναι η πραγματική ύπαρξη του ανθρώπου με την οποία αποκτά οντότητα;

Ναι, αλλά δεν μπορούμε να τη συλλάβουμε ή να την ελέγξουμε, και είμαστε υποχρεωμένοι να περιοριστούμε στην αποδοχή μιας πραγματικότητας την οποία δεν την ξέρουμε, αλλά οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να μας δοθεί η δυνατότητα να τη βρούμε και προφανώς θα τη βρούμε. Η εξέλιξη της τεχνολογίας μάς απομακρύνει από την ύλη και μας πλησιάζει στον αιθέρα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας απομακρύνει από την ύλη και πού μας οδηγεί;

Μας οδηγεί στο ψυχισμό. Δηλαδή στη δόνηση του αιθέρα.

Για πείτε μας έναν τρόπο που γίνεται αυτό σήμερα.

Έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέπουμε τη μουσική σε αιθερική δόνηση προκειμένου να τη μεταφέρουμε στο διάστημα, από χώρα σε χώρα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με υλικό ψυχισμό, έχουμε να κάνουμε με αιθερικό ψυχισμό, ο οποίος την ώρα που φθάνει στο μηχάνημα ξαναγίνεται πάλι ύλη και ζούμε εμείς με την ύλη και νομίζουμε ότι τα πάντα είναι ύλη ενώ στην ουσία τα πάντα είναι ψυχισμός, διότι πίσω απ’ όλα βρίσκεται ουσιαστικά ο αιθέρας.

Τα πάντα είναι ψυχισμός;

Ναι, τα πάντα είναι ψυχισμός!

Θα ήθελα να μας αναφέρετε ένα άλλο παράδειγμα, έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα αυτά τα οποία μας αναφέρετε.

Το παράδειγμα είναι ότι η λέξη “λόγος”, πρώτα ήταν ήχος κι ύστερα έγινε έννοια. Δηλαδή, ο Θεός λόγος είναι έννοια. Ο λόγος είναι δόνηση αέρα, ο λόγος ο πραγματικός είναι δόνηση αιθέρα, άρα ο άνθρωπος είναι μεταξύ των δύο δονήσεων μπλεγμένος και δεν μπορεί να τις ξεχωρίσει και τις χρησιμοποιεί και τις δύο μαζί έως τη στιγμή κατά την οποία θα κυριαρχήσει εκείνη η οποία θα του δώσει τον χαρακτηρισμό της Θεότητας. Όταν ελευθερωθούμε τελείως από τη δόνηση του αέρα και περάσουμε στις δονήσεις του αιθέρα, τότε θα είμαστε οντότητες οι οποίες πλέον δεν έχουνε λόγο με την έννοια της ομιλίας, αλλά με την έννοια του Θεού. Εν αρχή ην ο λόγος.

Στη σύνδεση με τον αιθέρα θα περάσουμε με την εξέλιξη του σύμπαντος ή εμείς θα ενεργήσουμε ώστε αυτό να επιτευχθεί;

Το σύμπαν φροντίζει γι’ αυτό το πράγμα, διότι η συνειδητότητα του σύμπαντος είναι πιο κοντά στη συνειδητότητα του Θεού από ό,τι είναι η ατομική ανθρώπινη συνειδητότητα τώρα. Έχουμε βέβαια και τη συναισθηματική νοημοσύνη η οποία βοηθάει και αυτή, αλλά προς το παρόν αποτελεί ένα αντικείμενο το οποίο δεν αναπτύσσεται με την ίδια ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η τεχνολογία.

Και όταν θα είμαστε με τον ψυχισμό πιο κοντά στον αιθέρα, η φωνή, ο ήχος και ο λόγος θα είναι αιθερικός;

Όταν θα είμαστε στον αιθέρα, θα σταματήσει η δόνηση του ήχου, αλλά η δόνηση του αέρα θα υπάρχει πάντα για τη βιολογική οντότητα και παράλληλα με αυτήν θα μπορεί κανείς να περνά στη μεταβιολογική οντότητα, η οποία είναι η οντότητα του αιθέρα.

Όταν θα μιλάμε οι φωνές θα είναι αιθερικές,;

Ναι, δεν θα κουραζόμαστε να μιλάμε. Θα έχουμε απευθείας αιθερική επικοινωνία. Η φωνή θα περνάει απευθείας από αιθερική δόνηση σε αιθερική δόνηση, δεν θα καταναλίσκει ενέργεια αυτή η δόνηση. Θα πραγματοποιείται μόνη της όταν ο άνθρωπος τη χρειάζεται και όταν θα χρειαστεί να αλλάξει τα δεδομένα της ύπαρξής του δεν θα χρειάζεται να γυρίζει ξανά στην ύλη, θα πηγαίνει από δόνηση σε δόνηση.

Προς το παρόν, όμως, όλο αυτό το θέμα παραμένει μια προσπάθεια.

Γίνεται μια προσπάθεια να μετατρέψουμε τη θεϊκή σε μας δόνηση σε υλική δόνηση, όπως μετατρέπουμε τα κύματα του ραδιοφώνου ή της τηλεοράσεως σε φως ή ήχο μέσω της συσκευής η οποία καταναλίσκει ενέργεια.

Αυτή η μετατροπή που μας περιγράφετε θα γίνει μέσα από την εξέλιξη του ανθρώπου;

Θα γίνει μέσα από την εξέλιξη του ανθρώπου, η οποία είναι προδιαγεγραμμένη. Είναι προδιαγεγραμμένο ο άνθρωπος να γίνει Θεός.

Ακούγεται απίστευτο…

Κι όμως είναι αληθινό!

 

 


Μαρία Σ. Άνθη ΔημοσιογράφοςΣυγγραφέας
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΘΕΟΣ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ. ΑΘΗΝΑ 2015

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση