Ο Κλήρος της Τύχης στους δώδεκα οίκους

Ο Κλήρος της Τύχης στους δώδεκα οίκους
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Ο Κλήρος της Τύχης στον πρώτο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο, αυτό σημαίνει ότι την στιγμή της γέννησης σας, υπήρχε Νέα Σελήνη, η οποία σας προίκισε με δημιουργικότητα και ενθουσιασμό. Είστε αρκετά έντονοι σαν προσωπικότητες και η επιτυχία σας, στην ζωή έρχεται μέσα από την ανεξαρτησία σας και την ανάπτυξη της αυτάρκειας. Θα πρέπει να μάθετε να συγκεντρώνεστε σε ένα στόχο την φορά, έτσι ώστε να τον ολοκληρώνετε με επιτυχία. Όσο περισσότερο εκδηλώνετε τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας, τόσο θα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε και να πραγματοποιήσετε επιτεύγματα, για τα οποία θα είστε περήφανοι. Ξεχωρίζετε και καταφέρνετε να γοητεύσετε, τους άλλους γύρω σας. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που μπορείτε να διαπρέψετε.

Ο Κλήρος της Τύχης στον δεύτερο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σας, τότε έχετε γεννηθεί με μια τάση να είστε τυχεροί, όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων. Είστε πολύ καλοί, στο να κρίνετε την αξία των πραγμάτων και ξέρετε ενστικτωδώς να κλείνετε τις καλύτερες και πιο επικερδείς συμφωνίες με υπομονή και επιμονή. Νιώθετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι, όταν γνωρίζετε τι έχει αξία για εσάς και καταφέρνετε, μέσα από αγώνες να το κατακτήσετε και να το διατηρήσετε. Έχετε μεγάλη αντοχή και ικανότητες, που τις αξιοποιείτε, με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίσετε το μέλλον σας και έτσι να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ασφάλεια. Είστε πολύ καλοί σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των οικονομικών.

Ο Κλήρος της Τύχης στον τρίτο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεσαι στον τρίτο σας οίκο, τότε έχετε πνευματική καθαρότητα και ένα χάρισμα στο να επικοινωνείτε με τους άλλους, ιδιαίτερα με την οικογένειά σας και το κοντινό σας περιβάλλον. Αν έχετε βάλει κάποιο στόχο, τότε είναι αρκετά πιθανό, ότι θα βρείτε εύκολα άτομα, που θα σας στηρίξουν. Έχετε την ικανότητα να συλλέγετε πληροφορίες, να τις οργανώνετε μέσα στο μυαλό σας και να σας γεννιούνται ιδέες και συναισθήματα, τα οποία μπορείτε να τα εκφράσετε με επιτυχία μέσα από τον γραπτό λόγο.  Τα ταξίδια σας προσφέρουν  γνώση και σας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορείτε να κερδίσετε αναγνώριση σαν συγγραφείς ή δημοσιογράφοι. Η τάση να κάνετε και να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι αξιοζήλευτη.

Ο Κλήρος της Τύχης στον τέταρτο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, τότε αυτό σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένειά σας, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση, της προσωπικότητάς σας. Η εσωτερική αίσθηση της ασφάλειας που έχετε, είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει τους δρόμους της επιτυχίας. Είναι σημαντικό να υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα, για να αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Ίσως έχεις κέρδη μέσα από μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου μπορεί να αναλάβετε χρέη διευθυντή. Δίνετε μεγάλη σημασία στην εσωτερική ανάπτυξη, η οποία είναι σημαντική για να μπορούν οι προσπάθειές σας, να είναι επιτυχείς και να έχετε καλές απολαβές.

Ο Κλήρος της Τύχης στον πέμπτο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον πέμπτο σας οίκο, τότε έχετε καλλιτεχνικές δεξιότητες, οι οποίες πηγάζουν από την δημιουργικότητά σας και την θετική σας ενέργεια. Υπάρχει εύνοια σε δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με την διασκέδαση και την ενασχόληση με παιδιά. Διακατέχεστε από ενθουσιασμό και αισθάνεστε μεγάλη ικανοποίηση, όταν καταφέρνετε να υλοποιήσετε τις ιδέες και τα όνειρά σας. Είστε αισιόδοξοι και αυτό βοηθάει να καταλήγουν, οι προσπάθειές σας σε θετικά αποτελέσματα. Η ενασχόληση με την τέχνη, την μουσική και το θέατρο, είναι κάτι που δίνει διέξοδο στα ταλέντα που έχετε και έλκει την εκτίμηση και την αναγνώριση των άλλων.

Ο Κλήρος της Τύχης στον έκτο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον έκτο σας οίκο, τότε γεννηθήκατε λίγο πριν την Πανσέληνο. Έχετε ικανότητα να φέρνετε σε πέρας εργασίες και δραστηριότητες, οι οποίες απαιτούν προσοχή στις λεπτομέρειες, αρκετή ανάλυση και οργάνωση. Είστε ευτυχισμένοι όταν εργάζεστε με αυτοπειθαρχία και νιώθετε ότι συνεχώς βελτιώνεστε, σε αυτό που κάνετε. Υπάρχει εύνοια μέσα στον χώρο της εργασίας και της καθημερινότητάς σας. Δείχνετε την απαραίτητη προσοχή στην υγεία σας και προσέχετε να τρέφεστε και να ζείτε υγιεινά. Οι ευκαιρίες σας παρουσιάζονται, μέσα από τις προσπάθειές σας, να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή.  Σας αρέσει να εξυπηρετείτε τους άλλους και μπορείτε να έχετε επαγγελματική επιτυχία μέσα από το επαγγέλματα όπως νοσοκόμος ή κτηνίατρος.

Ο Κλήρος της Τύχης στον έβδομο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, τότε γεννηθήκατε αμέσως μετά την Πανσέληνο. Η ευτυχία και η επιτυχία στην ζωή σας, έρχεται μέσα από τους άλλους. Ένας γάμος ή μια καλή επαγγελματική συνεργασία, σας βοηθάει να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι λειτουργούν σαν καθρέφτες, καθρεφτίζοντας την δική σας αξία, σας οδηγούν να βρείτε την κατεύθυνση και το νόημα της ζωής σας. Έχετε την τάση να βλέπετε πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και είστε αρκετά ιδεαλιστές. Έχετε εύνοια και επιτυχία μέσα στον γάμο σας ή σε συνεργασίες με πλούσιους ανθρώπους.                                                       

Ο Κλήρος της Τύχης στον όγδοο οίκο

Αν ο οίκος της Τύχης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, τότε φαίνεται να έχετε εύνοια σε ότι έχει να κάνει με οικονομική διαχείριση, ακίνητα, κληρονομιές και περιουσίες. Έχετε την ικανότητα, να βουτάτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να ανακαλύπτετε την αλήθεια και την ουσία. Έχετε τάση να ασχοληθείτε με τον αποκρυφισμό ή σε τομείς έρευνας. Ξέρετε να κρατάτε μυστικά, είστε πολύ ελκυστικοί και εκπέμπετε έναν έντονο μαγνητισμό. Έχεις την ικανότητα να ανανεώνεις και να μεταμορφώνεις οτιδήποτε έχει αφεθεί από τους άλλους μισοτελειωμένο και παρατημένο. Οι σχέσεις βάθους και εμπιστοσύνης, μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους, όσον αφορά την εξέλιξή σας.

Ο Κλήρος της Τύχης στον ένατο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον ένατο οίκο σας, τότε η μεγαλύτερη ευτυχία σας, έρχεται μέσα από την κατάκτηση της γνώσης και της αλήθειας, την οποία στη συνέχεια, θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο. Η ψυχολογία, η παραψυχολογία και η θρησκεία, είναι τομείς που σας έλκουν καθώς μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε εύνοια και τύχη, μέσα από την εκπαίδευση, την φιλοσοφία και τα ταξίδια, τα οποία θα σας προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες και ευκαιρίες.  Με την εξερεύνηση του εξωτερικού αλλά και εσωτερικού κόσμου, φαίνεται ότι νιώθετε ολοκληρωμένος. Έχετε ανεπτυγμένη διόραση και χρησιμοποιείτε, τις ιδέες σας για να βοηθήσετε και να εμπνεύσετε άλλους ανθρώπους. Μέσα από τα πιστεύω σας, την διαφορετικότητα και το όραμά σας, θα ανακαλύψετε τον σκοπό σας.

Ο Κλήρος της Τύχης στον δέκατο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον δέκατο οίκο σας, δείχνει ότι αισθάνεστε ικανοποίηση, μέσα από την καθιέρωσή σας, σε μια σημαντική θέση μέσα στην κοινωνία, όπου θα λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση του κόσμου. Έχεις εύνοια κάθε φορά που χρειάζεται να ολοκληρώσεις μια δουλειά ή να επιτύχεις κάποιο στόχο. Χρειάζεσαι ένα επάγγελμα στο οποίο να κατέχεις την υψηλότερη θέση, η οποία θα σου προσφέρει μια καλή δημόσια εικόνα. Η καριέρα και η φιλοδοξία είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την αντιμετώπιση των εμποδίων, των προκλήσεων και την σωστή διαχείριση των ευθυνών, που προκύπτουν στον δρόμο σας.

Ο Κλήρος της Τύχης στον ενδέκατο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, αυτό δείχνει ότι είστε ανεξάρτητοι, δημιουργικοί, με αγνό και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και δεν βάζετε τίποτα πάνω από την ελευθερία σας. Αισθάνεσαι εύνοια και ευτυχία, όταν μοιράζεσαι τις ιδέες σου με άλλα άτομα, που έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης και συνεργαζόσαστε για κάποιο ανώτερο κοινωνικό καλό. Μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο και τους φίλους σας, σας δίνονται ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε. Είστε μεταρρυθμιστές, σας ενδιαφέρει η βελτίωση της κοινωνίας και οι πνευματικές αξίες. Ο εθελοντισμός και οι ανθρωπιστικές δραστηριότητες, είναι τομείς στους οποίους μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι.

Ο Κλήρος της Τύχης στον δωδέκατο οίκο

Αν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σας, αυτό δείχνει ότι νιώθετε ευτυχία, όταν καταφέρετε να εναρμονιστείτε με τον εσωτερικό εαυτό σας και τις ενέργειες του σύμπαντος. Έχετε εύνοια μέσα από καταστάσεις που δεν είναι εμφανείς, στους άλλους. Τα όνειρα είναι ένας τομέας, που σας προσφέρει ματιές στο μέλλον και απαντήσεις σε προβληματισμούς σας. Έχετε το χάρισμα της διόρασης και μπορείτε να προφητεύετε γεγονότα. Κάποιες φορές αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε, ένα διάλλειμα από την πραγματικότητα και να απομονωθείτε προκειμένου να έρθετε σε επαφή με την πηγή και να νιώσετε στήριξη και ασφάλεια. Έχετε κλίση στον αποκρυφισμό και στον χώρο του κινηματογράφου. Η τύχη που έχετε, προέρχεται μέσα από την ψυχή σας και συχνά σας σώζει, από δύσκολες καταστάσεις.

 

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση