Ο κλήρος της Τύχης

Ο κλήρος της Τύχης
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Ο Κλήρος της τύχης είναι ο πιο γνωστός από τους Αραβικούς κλήρους. Η λέξη ‘’κλήρος’’ χρησιμοποιήθηκε πρώτα από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο και σημαίνει ένα κομμάτι του κύκλου. Ο κλήρος της Τύχης, είναι ένα ενεργειακό και αρκετά ευαίσθητο σημείο του αστρολογικού μας χάρτη, το οποίο προκύπτει, από τις θέσεις του Ήλιου, της Σελήνης και του Ωροσκόπου.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας, ο ωροσκόπος τον τρόπο που τον εκδηλώνουμε στο εξωτερικό περιβάλλον και η Σελήνη περιγράφει την συναισθηματική μας φύση.  Ο κλήρος της Τύχης, προκύπτει απ’ τον συνδυασμό, αυτών των πολύ ισχυρών σημείων και εκδηλώνει δυναμικές ενέργειες, οι οποίες μας υποδεικνύουν τα μέρη του εαυτού μας που πρέπει να αποδεχτούμε και να αναπτύξουμε, προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε την πραγματικότητα εκείνη, που εξυπηρετεί τον σκοπό και την εξέλιξη της ύπαρξής μας.

Είναι ένα αρκετά ευεργετικό σημείο, που δίνει τύχη και εύνοια, η οποία κατευθύνεται στην ζωή μας, ανάλογα το ζώδιο και τον οίκο, στον οποίο βρίσκεται. Δείχνει το είδος της τύχης, που θα προσελκύσουμε ενεργειακά και τη σταδιακή του υλοποίηση. Συνδέεται με τις κρυμμένες δυνατότητες και τα ταλέντα μας, την επαγγελματική μας κλίση και την επιτυχία. Μας δείχνει από πού θα έρθει η ευτυχία, δημιουργώντας αλληλουχίες συγχρονικότητας, έτσι ώστε να μας κατευθύνει σωστά, και να μας οδηγήσει, εκεί που αισθανόμαστε ολοκλήρωση και πληρότητα.

Ο κλήρος της Τύχης, είναι ένα σημείο σταυροδρόμι συμπαντικών δυνάμεων, που διοχετεύονται, μέσα στην ζωή μας, και ψάχνουν να εκδηλωθούν μέσα από εμάς, έτσι ώστε να ωφεληθούμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ζωδιακή θέση του κλήρου της Τύχης, δείχνει ποια είναι τα χαρακτηριστικά μας που πρέπει να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε, ενώ η οικοθέτησή του, δείχνει τον τομέα που θα πρέπει να τα εκδηλώσουμε, έτσι ώστε να απολαύσουμε τα οφέλη που θα προκύψουν, τα οποία είναι σημαντικά για την εξέλιξή μας.

Οι όψεις που θα σχηματίσει με άλλους πλανήτες και σημεία του χάρτη, δείχνει λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους, θα πρέπει να καλλιεργηθούν τα χαρίσματά μας. Η Τύχη που μας προσφέρει, μπορεί να είναι σε επίπεδο φυσικό, νοητικό, πνευματικό ή συναισθηματικό. Ο κλήρος της Τύχης είναι ένα δυναμικό, κομβικό σημείο του χάρτη και μέσα από την καλλιέργεια και ανάπτυξή του, μας προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, που μας οδηγούν στην απόλυτη ευτυχία, ευημερία, και αρμονία.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση