Ο Κλήρος της Τύχης στα δώδεκα ζώδια

Ο Κλήρος της Τύχης στα δώδεκα ζώδια
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Ο Κλήρος της Τύχης στον Κριό

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Κριό, τότε φαίνεται πως στη παιδική σας ηλικία, καταπιέζατε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προκειμένου να κάνετε τους άλλους χαρούμενους, σε μια προσπάθειά σας να γίνετε αποδεκτοί.  Πιθανόν να μεγαλώσατε σε ένα περιβάλλον, στο οποίο να δεχόσασταν συχνά επικριτικά σχόλια και αυτό να επηρέασε αρνητικά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Ίσως εκφράζετε την επιθετικότητά σας παθητικά γιατί φοβάστε να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Σαν ενήλικας πλέον, θα πρέπει να αποκτήσετε, το θάρρος της γνώμη σας, να μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να είστε ανεξάρτητος. Η τύχη σας χαμογελάει, σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν προκλήσεις, ρίσκο, γρήγορες αποφάσεις και που μπορείτε να εκφράσετε έντονα την δημιουργικότητα και την προσωπικότητά σας. Ο αθλητισμός, ο στρατός και η αστυνομία και άλλοι τομείς, μέσα από τους οποίους εκφράζετε την ανάγκη σας, για δράση και περιπέτεια, σας ευνοούν.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Ταύρο

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Ταύρο, είναι πιθανόν στην παιδική σας ηλικία να νιώθατε ανασφάλεια μέσα στο περιβάλλον που μεγαλώνατε. Ο φόβος της αποτυχίας, μπορεί να σας οδήγησε να καταπιέσετε και να καταστείλετε τις δικές σας ανάγκες, έτσι ώστε μέσα από την εξυπηρέτηση των αναγκών των άλλων να λάβετε αναγνώριση και να αισθανθείτε ότι αξίζετε. Ίσως αισθάνεστε αρκετά ανταγωνιστικά σε οτιδήποτε, θεωρείτε ότι απειλή την προσωπική σας αξία. Τώρα θα πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε και να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, προκειμένου να αισθάνεστε ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να στηρίζεστε σε τρίτα άτομα και έτσι να καταφέρετε να γίνετε αυτάρκεις. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες που απαιτούν σταθερότητα, συνέπεια και όχι βιασύνη. Ευνοϊκοί τομείς που μπορείτε να διαπρέψετε είναι ο χώρος της μαγειρικής και στην διαχείριση χρημάτων σαν οικονομικοί σύμβουλοι ή λογιστές.

Ο Κλήρος της Τύχης στους Διδύμους

Αν  έχετε τον κλήρο της Τύχης στους Διδύμους, τότε κατά την παιδική σας ηλικία, να υπήρξε ουσιαστικό πρόβλημα επικοινωνίας με τα κοντινά σας άτομα. Μπορεί να υπήρχαν πολλές διαφωνίες και να δυσκολευόσασταν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, μέσω του λόγου, με αποτέλεσμα να αναπτύξετε κάποιος είδος άμυνας. Μπορεί να φοβάστε μην ακουστείτε ανόητος με αυτά που έχετε να πείτε ή παρερμηνευτούν τα λόγια σας, με αποτέλεσμα να σας παρεξηγήσουν. Ίσως παρουσιάζεστε συχνά, αρκετά δογματικός ή διχασμένος. Πλέον σαν ενήλικας, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το να ακούτε και τις δύο γνώμες μιας κατάστασης ή διαφωνίας προκειμένου να φτάσετε στην αλήθεια. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία, θα συμβάλλει στην εξέλιξη σας. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τις δημόσιες σχέσεις. Ευνοείστε σαν εκπαιδευτικοί, ξεναγοί, μεταφραστές, συγγραφείς ή πωλητές.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Καρκίνο

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Καρκίνο, τότε φαίνεται ότι στην παιδική σας ηλικία, δεν λάβατε την συναισθηματική υποστήριξη, που είχατε ανάγκη με αποτέλεσμα να μην αναπτύξετε μια υγιή συναισθηματική σχέση με τους γονείς σας. Ίσως κάποιος από αυτούς να παραμελούσε την φροντίδα σας και να ήταν απαθής ή απόμακρος και έτσι να στερηθήκατε την αίσθηση ότι ανήκετε κάπου, καθώς νιώσατε ότι είστε αρκετά διαφορετικός από την οικογένειά σας. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τις ανασφάλειές σας και να προσπαθήσετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους άλλους στήριξη και αγάπη, έτσι ώστε να αποκτήσετε συναισθηματική ασφάλεια. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε την φυσική σας τάση, να παρέχετε φροντίδα και παρηγοριά στους άλλους. Ευνοείστε αρκετά σαν νηπιαγωγοί, νοσοκόμοι, διατροφολόγοι ή εθελοντές σε κέντρα που βοηθούν ανθρώπους ή ζώα που έχουν ανάγκη.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Λέοντα

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Λέοντα, φαίνεται ότι περάσατε μια παιδική ηλικία, όπου συνεχώς ανησυχούσατε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Μπορεί να αισθανόσασταν ότι γίνονταν διακρίσεις σε βάρος σας, όσον αφορά την εμφάνισή σας, την στάση και την συμπεριφορά σας, σε διάφορες δραστηριότητες όπως τα παιχνίδια που παίρνατε μέρος με άλλα παιδιά. Ίσως αισθανόσασταν ότι αξίζατε πολύ περισσότερο ή πολύ λιγότερο από τους άλλους. Υπήρχε μια ανησυχία από μέρους σας, μην τυχόν παραβλέψουν τα επιτεύγματα σας ή τα λογοκρίνουν. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό σας και έτσι θα προσελκύσετε και θα κατακτήσετε αυτά που επιθυμείτε. Η τύχη σας χαμογελάει, σε δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες εκφράζετε τις ηγετικές σας ικανότητες και την ανάγκη σας, για αναγνώριση. Ο καλλιτεχνικός χώρος, η ηθοποιία, το τραγούδι ή η πολιτική, σας ευνοούν.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Παρθένο

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Παρθένο, είναι πιθανόν στην παιδική σας ηλικία να αισθανόσασταν ότι ήσασταν κατώτεροι σε ικανότητες και ταλέντα, σε σχέση με άλλα άτομα της ηλικίας σας, με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Φαίνεται να υπήρχε μεγάλο άγχος μέσα στην οικογένειά σας, όσον αφορά τις προσδοκίες τους, σχετικά με την εκτέλεση των υποχρεώσεών σας και αυτό να σας δημιουργούσε αρκετή πίεση. Ίσως κάποιος γονιός σας, να είχε έντονο θέμα με την υγιεινή και να σας ανάγκαζε και σας να ακολουθείτε το πρόγραμμά του. Μπορείτε πλέον μέσα από την αναλυτική σας ικανότητα, την ευαισθησία, την κατανόηση και την εργασία να γίνετε ένα αξιόπιστο άτομο, που βοηθάει αποτελεσματικά τους άλλους και οργανώνει σωστά την ζωή του. Η τύχη σας χαμογελάει, σε δραστηριότητες που χρειάζονται οργάνωση, προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλυτικές ικανότητες. Έχετε εύνοια σαν γιατροί, σύμβουλοι επιχειρήσεων, διοργανωτές και φυσιοθεραπευτές.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Ζυγό

Αν έχετε κλήρο της Τύχης στον Ζυγό, τότε ίσως χρειάστηκε όταν βρισκόσασταν στην παιδική σας ηλικία να γίνετε ανταγωνιστικοί, επειδή αισθανθήκατε ότι τρίτα άτομα, μπήκαν εμπόδιο μεταξύ εσάς και της οικογένειάς σας. Προσπαθήσατε πολύ και εργαστήκατε αρκετά σκληρά στην ζωή σας, αλλά μπορεί να μην έχετε λάβει τους επαίνους που σας άξιζαν, και αυτό να σας δημιούργησε μια εσωτερική δυσφορία. Είστε αρκετά υποστηρικτικοί, γιατί κατανοείται ότι είστε μέρος ενός συνόλου. Πρέπει να προσέχετε την τάση που έχετε, να έλκετε κυριαρχικά άτομα. Αναπτύξτε το πνεύμα συνεργασίας που έχετε και δώστε σημασία στις ανάγκες των άλλων, επιτυγχάνοντας την ομαλή πορεία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, οι οποίες απαιτούν διπλωματία, δημιουργικότητα, κοινωνικότητα και αίσθηση δικαιοσύνης. Ευνοείστε σαν διπλωμάτες, μουσικοί, ζωγράφοι, αισθητικοί ή δικηγόροι.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Σκορπιό

Αν έχετε κλήρο της Τύχης στον Σκορπιό, φαίνεται ότι ήσασταν αρκετά εσωστρεφής και φοβόσασταν τις σκέψεις και τα κίνητρα, των άλλων ανθρώπων. Ίσως υπήρχε κάποιο παιχνίδι εξουσίας, ανάμεσα σε σας και στην οικογένειά σας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε άμυνες, για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Είναι πιθανόν, να υπήρχε μια σχέση αγάπης-μίσους, με κάποιος μέλος της οικογένειας, η οποία να σας δημιούργησε έντονη εσωτερική και ψυχική σύγχυση. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να σας ταλαιπωρεί μια αίσθηση εγκατάλειψης και φόβου ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε συναισθηματικά. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί έτσι εμποδίζετε την εξέλιξή σας και παραμένετε στάσιμοι. Να είστε επιλεκτικοί με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Έχετε μια αρκετή διεισδυτική αντίληψη, με την οποία μπορείτε να αναγνωρίζετε και να αποφεύγετε χειριστικούς ανθρώπους. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες που απαιτούν δυναμισμό, φιλοδοξία, ένστικτο και ικανότητες έρευνας. Ευνοείστε σας παραψυχολόγοι,  ψυχαναλυτές, ντετέκτιβ ή ερευνητές.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Τοξότη

Αν έχετε τον κλήρο της Τύχης στον Τοξότη, τότε πιθανόν στα νεανικά σας χρόνια, να μην σας κάλυπτε το είδος της εκπαίδευσης και της μάθησης που σας παρείχαν, γιατί δεν σας διέγειρε νοητικά όπως θα θέλατε. Ίσως είχατε δεξιότητες και ταλέντα, τα οποία οι εκπαιδευτικοί σας ή οι γονείς σας, δεν αναγνώρισαν ή προσπαθούσαν να τα καταπνίξουν. Μπορεί να σας δημιουργήθηκε φόβος, επειδή αισθανόσασταν ότι οι άλλοι ήταν άδικοι μαζί σας και σας τιμωρούσαν για την ειλικρίνειά σας. Έτσι σας δημιουργήθηκε η ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την αλήθεια σας. Αποφύγετε να είστε δογματικός, όταν υποστηρίζετε την φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σας φωνή και να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας. Αναπτύξτε το μυαλό σας και επεκτείνετε την γνώση σας, για να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, που χρειάζονται ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αλλαγές. Η φωτογραφία, τα ταξίδια, η εκπαίδευση, η φιλοσοφία και ο αθλητισμός είναι χώροι που σας ευνοούν.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Αιγόκερω

Αν έχετε κλήρος της Τύχης στον Αιγόκερω, ίσως ο φόβος της απόρριψης σε μικρή ηλικία και η αδυναμία να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να σας οδήγησε, σε συναισθηματικά τεχνάσματα, προκειμένου να ελέγχετε τους άλλους ανθρώπους. Λόγω της κοινωνικής ή οικονομικής θέσης της οικογένειάς σας, δεν μπορούσατε να είστε ο εαυτό σας. Ίσως να δυσκολευόσασταν, να κάνετε φίλους και η επικοινωνία σας, να ήταν καλύτερη με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς. Οι προσδοκίες της οικογένειά σας και η αναγνώριση, σας διατάραζαν την συναισθηματική σας, ισορροπία. Δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας και μάθετε να αποδέχεστε τις ευθύνες που σας αναλογούν και απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και κοινωνικά πρέπει. Αναπτύξτε τον αυτοσεβασμό σας και έτσι θα κατακτήσετε την συναισθηματική σας ασφάλεια, που θα σας βοηθήσει να χαράξετε την δική σας πορεία. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, που χρειάζονται λογική, υπευθυνότητα, οργάνωση και φιλοδοξία. Έχετε εύνοια και διαπρέπετε σε σημαντικές θέσεις, όπως δικαστικοί, αρχιτέκτονες, στρατιωτικοί ή διευθυντές επιχειρήσεων.

Ο Κλήρος της Τύχης στον Υδροχόο

Αν έχετε κλήρο της Τύχης στον Υδροχόο, φαίνεται ότι στα νεανικά σας χρόνια, φοβόσασταν μην χάσετε την αίσθηση της ελευθερίας, ακόμα και μέσα από την κοινωνική αποδοχή. Μπορεί να ζήσατε μέσα σε μια οικογένεια, όπου να μην υπήρχε σταθερή συναισθηματική ροή μεταξύ των μελών και τα αδέρφια σας, να ακολουθούσαν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό να δημιούργησε, ένα κλίμα ανισότητας. Μπορεί ακόμα να αναγκαστήκατε να κρατήσετε κρυφά, κάποια κομμάτια της ζωής σας, επειδή δεν είναι κοινωνικά και οικογενειακά αποδεκτά. Δεν σας αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί. Ίσως σας δημιουργήθηκε η επιθυμία, να φύγετε μακριά από το σπίτι σας, για να ζήσετε την ανεξαρτησία της. Διατηρήστε την ελευθερία και την ανθρωπιά σας. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας, αναγνωρίστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων και έτσι θα αναπτυχθεί ισότητα στις σχέσεις σας. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, που μπορείτε να εκφράσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες, την επαναστατικότητά σας και την τάση σας για μοντέρνες αλλαγές. Ευνοείστε στον ιατρικό τομέα, στην έρευνα, στην δημοσιογραφία ή σαν εθελοντής σε πρωτοποριακά προγράμματα

Ο Κλήρος της Τύχης στους Ιχθύες

Αν έχετε κλήρο της Τύχης στους Ιχθύες, φαίνεται ότι σαν παιδί μπορεί να πέφτατε συχνά θύμα της αρνητικής σας φαντασίας, με αποτέλεσμα να είχατε τάσεις φυγής και να οδηγούσατε τον εαυτό σας, να απομονωθεί από συγγενείς και φίλους. Η οικογένειά σας, σας πρόσφερε αγάπη, αλλά και οίκτο. Έχετε πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία προτιμάτε, να κρατάτε για τον εαυτό σας και να μην τα εκδηλώνετε. Δείχνετε συμπόνια στους άλλους ανθρώπους, αλλά θα πρέπει να προσέξετε μην σας εκμεταλλευτούν και σας πληγώσουν. Δείξτε εμπιστοσύνη στην σοφία του σύμπαντος και αφήστε το, να σας καθοδηγήσει. Μετατρέψτε τις εμπειρίες που βιώνετε, σε θετική ενέργεια και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Η τύχη σας χαμογελάει σε δραστηριότητες, οι οποίες σαν επιτρέπουν να εκφράσετε την πλούσια φαντασία σας, την δημιουργικότητα, τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και την διαίσθησή σας. Ευνοείστε σαν ψυχολόγοι, παραψυχολόγοι, μουσικοί, καλλιτέχνες, μυθιστοριογράφοι ή σκηνοθέτες.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτή

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση