Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΥΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ YOUNG GLOBAL LEADER 2016

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΥΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ YOUNG GLOBAL LEADER 2016
Spread the love

Byron Vassiliades

Ο Πρόεδρος των εταιρειών Antipollution A.N.E. & GREEN A.E. κος Βύρων Βασιλειάδης, επιλέχθηκε ως ένας από τους 121 Young Global Leaders (YGL) για το 2016 από το World Economic Forum εδω

Το φόρουμ των Young Global Leaders αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, καλλιτέχνες καθώς και μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι οποίοι διαθέτουν την ικανότητα να επηρεάσουν σημαντικά τα παγκόσμια ζητήματα διαμορφώνοντας στο μέλλον την παγκόσμια πολιτική, οικονομική και κοινωνική ατζέντα.

Η επιλογή των μελών πραγματοποιείται κάθε χρόνο αναγνωρίζοντας τους πιο καινοτόμους επιχειρηματικά και κοινωνικά σκεπτόμενους νέους άνδρες και γυναίκες ηλικίας κάτω των 40 ετών με όραμα έναν καλύτερο κόσμο. 

Ο κος Βύρων Βασιλειάδης, αναγνωρίζοντας την αξία αλλά και την ευθύνη που φέρει ο τίτλος του Young Global Leader, θα ενισχύσει τις προσπάθειες του φόρουμ για την εύρεση νέων προτάσεων με σκοπό μια καλύτερη κοινωνία για όλους. 

Οι εταιρείες Antipollution A.N.E. και GREEN A.E είναι μέλη του ομίλου εταιρειών Βασιλειάδη που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, Ανακύκλωσης, Ενέργειας και  Ναυτιλίας.

Η Antipollution A.N.E. είναι σήμερα μια από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές εταιρείες με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η GREEN A.E. αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στην ομήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εντός Ελλάδας και στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση