Ο Επηρεασμός των πλανητών

Ο Επηρεασμός των πλανητών
Spread the love

156633__space-the-nebula-pranety-stars-red-space-planet-stars-red-nebula_p

Ο επηρεασμός των πλανητών σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένας κόσμος και συνήθως αυτό επιτρέπει κατά έναν τρόπο τη παρεμβολή του ενός κόσμου στον άλλο άλλοτε με θετικές και άλλοτε με αρνητικές επιπτώσεις. Το αν κάποιος είναι σπουδαίος, αυτό δεν φαίνεται από τη θέση, το κάλλος ή το χρήμα αλλά από την προσφορά του μέσα στο σύνολο της κοινωνίας καθημερινώς. Είναι το ύψιστο καθήκον η αλληλεγγύη με όποιο κόστος. Οι διάσημοι καλλιτέχνες, οι πολλοί ωραίοι φίλοι μας, οι υμέτεροι, οι μορφές των γραμμάτων και της τέχνης αν δεν προσφέρουν στους αδύναμους, αν δεν βοηθούν άλλους συνανθρώπους τους που δεν έχουν ευνοηθεί από τη ζωή όσο αυτοί, ούτε υπήρξαν τόσο τυχεροί όσο αυτοί, γρήγορα απομυθοποιούνται και είναι ό,τι χειρότερο να σωριάζονται τα είδωλά μας κάτω.

Όσο μεγάλους και τρανούς τους είδαμε, τόσο μικροί μπορούν να γίνουν μπροστά μας κι αυτό συνήθως γίνεται ξαφνικά σε χρόνο ανύποπτο. Η σημαντικότητα περικλείει την έννοια του αν κατάφερε κανείς το αδιανόητο το ακατόρθωτο. Είναι σπουδαία πράξη αν από την αφάνεια με πολύ κόπο ή όχι σύρουμε κάτι πολύ σημαντικό στην επιφάνεια. Αυτό μπορεί να είναι και μια νέα ανακάλυψη.

104021__magnificent-universe_p

Στον επηρεασμό των πλανητών, έτσι όπως αυτοί πλησιάζουν το δικό μας πλανήτη, μόνο αυτοί που ακούνε την μουσική του πλανήτη Αφροδίτη (σε νοητικό επίπεδο), καθώς και του πλανήτη Ερμή (σε νοητικό επίπεδο), δεν βλάπτουν τη γη με τις ανακαλύψεις τους. Στους υπόλοιπους πλανήτες, όλο και κάτι αρνητικό διαπερνά ελαφρώς τις οντότητες. Η μουσική που γι’ αυτήν είχε μιλήσει ο Πυθαγόρας, είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον καθένα μας με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Μουσική είναι η δόνηση της άλλης διάστασης όπως τέταρτης ή πέμπτης κ.ο.κ., που έχει άμεση σχέση με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το πολικό μας σύστημα.

Ο επηρεασμός των πλανητών σχετίζεται από ένα έμβρυο μέχρι και την ψυχή στο μακρινό της ταξίδι, ενώ ο πλανήτης που κυριαρχεί περισσότερο είναι ο οδηγός για να φθάσει ένα ον, σε πάσης φύσεως προορισμούς εν ζωή και μετά θάνατον. Σε μια βαθύτερη γνώση, αυτός ο επηρεασμός παίζει άλλο ρόλο, αφού καθορίζει τις επαφές μας.

image003  Γράφει η Μαρία Σ. Άνθη
Η επανάληψη… Το άνοιγμα των πυλών

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση