Ο αιθέρας είναι δονούμενη οντότητα

Ο αιθέρας είναι δονούμενη οντότητα
Spread the love

light-weigh-crop

Συνέντευξη με τον Δρ. Φυσικών Επιστημών, Κωνσταντίνο Τομόπουλο

GR0800481_TOMOPOULOS_KONSTANTINOS_TRUE2Ο Θεός αποτελείται από ενέργεια και συνειδητότητα. Δηλαδή, όταν έχεις ενέργεια και έχεις και συνειδητότητα, τότε έχεις τη δυνατότητα της επιλογής των συμμετοχών και τη δημιουργία της συμμετοχής σε συστήματα. Υπάρχουν συστήματα πάνω σε ένα σύστημα που χαρακτηρίζεται από μια ομάδα οντοτήτων, η οποία από τη φύση της και από τη φύση τους και από τις ιδιότητες από τις οποίες έχουν, μπορούν να δημιουργήσουν μια ομάδα που όλοι οι συμμετέχοντες θα αισθάνονται ασφαλέστεροι. Έτσι δεν θα κινδυνεύουν να χάσουν την ενέργειά τους. Τα κβάντα και οι κβαντώσεις εξαρτώνται και αυτές από τη συνειδητότητα, διότι αν αυτό το κβάντουμ έχει ταυτότητα υπάρξεως, για να υπάρξει πρέπει να έχει συνειδητότητα και ενέργεια. Ενέργεια από την πηγή της ενεργείας που είναι ο Θεός. Και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να εννοηθεί το σύμπαν, το κβάντουμ και όλα αυτά που αναφέραμε, αν δεν υπάρχει μια βασική πηγή ενέργειας και μια βασική συνειδητότητα. Η συνειδητότητα δεν είναι όπως είναι η ενέργεια. Η ενέργεια μοιράζεται, ενώ η συνειδητότητα μερίζεται. Η διαφορά μεταξύ ενέργειας και συνειδητότητας είναι η διαφορά του διαιρώ και μερίζω, που σημαίνει ότι όταν διαιρώ από μια μονάδα έχω κάνει πέντε μονάδες, ενώ όταν μερίζω έχω μεν πέντε, αλλά δεν είναι ξεχωριστές, είναι υποχρεωτικά μέσα στο σύστημα. Το μεταβιολογικό ενεργοποιεί ορισμένες δυνατότητες τις οποίες έχει δώσει στο DNA του ο άνθρωπος.

Κύριε Τομόπουλε, ο αιθέρας, κατά τη γνώμη σας, αποτελείται από σκοτεινή ενέργεια;

Ο αιθέρας είναι από σκοτεινή ενέργεια. Δεν είναι ούτε φως ούτε ύλη. Είναι δόνηση η οποία μπορεί να εκδηλωθεί ως ύλη και ως ενέργεια. Ο αιθέρας είναι παντού και οπουδήποτε, ακόμη και μέσα σε μια καρέκλα η οποία είναι 100% αιθέρας. Ο αιθέρας ο οποίος πέρασε ως σπόρος, έγινε δένδρο, μετά έγινε ξύλο, το πήραμε και έγινε καρέκλα. Όλα αυτά είναι ύλη και όπου υπάρχει ύλη είναι συμπυκνωμένη ενέργεια.

Ο αιθέρας είναι η συνειδητότητα; Είναι ο Θεός; Τι είναι;

Για να γίνει κάνει πρέπει να περάσει από συνειδητότητα. Ο ίδιος ο αιθέρας είναι εν δυνάμει ενέργεια και εν δυνάμει συνειδητότητα. Άμα πάρω τον αιθέρα μόνο του, είναι σαν να παίρνουμε κάτι που δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι παίρνουμε. Ο αιθέρας είναι μια οντότητα η οποία έχει τη δυνατότητα να δονίζεται.

Δηλαδή, ο αιθέρας είναι δονούμενη οντότητα;

Ναι. Χωρίς δόνηση ο αιθέρας δεν μπορεί να φτιάξει κάτι. Ο ίδιος ο αιθέρας και όλη η σκοτεινή ενέργεια έχει συνειδητότητα και έχει Θεό μέσα, γι’ αυτό έχει και χαρακτηριστικά δονήσεως. Η δόνηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του αιθέρα

Μας λέτε ότι η δόνηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τού αιθέρα. Τα άλλα χαρακτηριστικά ποια είναι;

Ότι μπορεί να γίνει ανάλογα με το μήκος κύματος, με τη συχνότητα των δονήσεων ό,τι θέλει και ό,τι χρειαστεί να κάνει. Από υδρογόνο και οξυγόνο μπορεί να γίνει το νερό. Και το υδρογόνο και το οξυγόνο όμως μπορούν να γίνουν από τον αιθέρα και όλα αυτά έχουν δικές τους δονήσεις το καθένα χωριστά. Αναλόγως αυτών των ιδιαιτέρων δονήσεων είναι και οι δυνατότητες που έχουν να συμμετέχουν σε συστήματα.

Κε Τομόπουλε, ποια είναι η άμεση σχέση που έχει ο αιθέρας με τον ανθρώπινο εγκέφαλο όσον αφορά τη σκέψη, τη νόηση και τη φαντασία;

Όσο πιο συντονισμένη με τον αιθέρα είναι η ανθρώπινη ψυχή, τόσο πιο κοντά στο Θεό είναι ο άνθρωπος. Η συνειδητότητα του ανθρώπου είναι ίδια με εκείνης της συνειδητότητας του Θεού, δηλαδή της ίδιας ποιότητας, αλλά δεν έχει εξ’ υποθέσεως την ίδια δόνηση, όμως μπορεί να την αποκτήσει. Το γεγονός αυτό ταυτίζεται με τη θέωση του ανθρώπου.

Η έννοια “συντονισμός με τον αιθέρα” είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Και όχι μόνο αυτό, βρισκόμαστε σε έναν κόσμο με κοινωνικές ανισότητες, πολέμους, ανίατες αρρώστιες, αδικίες, εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, πείνα. Ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη βρίσκεται σε δυστυχία, βιώνει το έγκλημα, την απόλυτη ένδεια. Επομένως, οι συνθήκες που επικρατούν στην ανθρωπότητα δεν προσφέρονται για την επίτευξη ενός τέτοιου συντονισμού όπως μας λέτε.

Όταν προσευχόμαστε κάνουμε συντονισμό και έχουμε μια δυνατότητα επικοινωνίας με το Θεό. Ο Σωκράτης διαλογιζόταν όλο το εικοσιτετράωρο.

Μα δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να γίνουν φιλόσοφοι, και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως ο Σωκράτης.

Πάρτε για παράδειγμα τους Άγιους που δεν λιώνουν τα σώματά τους. Αυτοί όλοι είναι συντονισμένοι με το Θεό. Ο συντονισμός δεν γίνεται μόνο με το διαλογισμό, είναι να συμπεριφέρεσαι όπως ο Χριστός. Όλοι είμαστε δυνάμει θεοί και ο Χριστός ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ήταν δυνάμει Θεός αλλά ήτανε πραγματικός Θεός. Ήταν πλήρως συντονισμένος με τον Πατέρα Του και δεν μπορούσε να αποσυντονιστεί.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν πολλές δυνάμεις ή δυνατότητες να έχουν το συλλογισμό αυτό ή θέλουν αλλά δεν μπορούν να τον κάνουν πράξη, τους είναι δύσκολο, είναι συντονισμένοι με το Θεό;

Όλοι είναι συντονισμένοι. Ο Χριστός είπε: “Αν γνωρίσετε εμένα, γνωρίζετε τον Πατέρα μου”. Αυτό σημαίνει ότι είχε τη Θεία Χάρη να είναι Θεός.

Πολλοί θα αναρωτηθούν πώς μπορούμε να πούμε ότι όλοι είναι συντονισμένοι με το Θεό; Αυτή τη στιγμή που μιλάμε –το βλέπετε κι εσείς τι γίνεται κάθε μέρα– άνθρωποι σε εμπόλεμες ζώνες διαπράττουν άπειρα εγκλήματα χωρίς τελειωμό.

Ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο, αλλά όπως σας είπα και πάλι όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να συντονιστούν με το Θεό. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας εξαρτάται από το πόσο ο άνθρωπος θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα και πόσο θα το καταλάβει. Ο Θεός ταυτίζεται με τον αιθέρα. Ο αιθέρας, όταν δεν έχει συνειδητότητα, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν υπάρχει. Όπως το υδρογόνο και το οξυγόνο μας κάνουν και τα δύο μαζί το νερό. Άμα έχετε μόνο υδρογόνο, δεν μπορείτε να πιείτε νερό.

Ο αιθέρας δεν είναι απλώς ένας εκλεπτυσμένος ηλεκτρισμός που βρίσκεται πάνω από τους πλανήτες;

Όχι, είναι ο Θεός, ο οποίος χαρακτηρίζεται από αυτά τα δύο πράγματα: τον αιθέρα και τη συνειδητότητα. Άμα λείπει το ένα δεν είναι τίποτα. Ο Θεός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς συνειδητότητα. Ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα με την πίστη του στο Θεό να του το δώσει ό,τι ζητήσει, εφόσον με τη συνείδησή του βρίσκεται κοντά στο Θεό. Ο προορισμός του ανθρώπου είναι να γίνει όμοιος με το Χριστό. Όλοι οι άλλοι προορισμοί είναι ψεύτικοι.

image003
Μαρία Σ. Άνθη ΔημοσιογράφοςΣυγγραφέας
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΘΕΟΣ.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ. ΑΘΗΝΑ 2015.
ISBN: 978-960-597-025-3.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση