ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ
Spread the love

pedigree_photo 1

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και με το σύνθημα ‘ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ’, το  Pedigree® και το Whiskas® από τη Mars Hellas, διοργάνωσαν στο Golden Hall την 1η Οκτωβρίου, ένα πρόγραμμα δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να  συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, να συζητήσουν με ειδικούς για την υγεία και τη συμπεριφορά των κατοικιδίων και να προσφέρουν δωρεάν γεύματα πατώντας το κουμπί του ειδικού μετρητή.

pedigree_photo 4Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώνονταν για το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® που συνεχίζει την πορεία του για 4η χρονιά. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας εξασφαλίσει περίπου 8000 δωρεάν γεύματα για τα κατοικίδια χωρίς σπίτι που φροντίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ενώ 6 κουτάβια που φιλοξενούνταν στο καταφύγιο του Δήμου κατάφεραν να βρουν ένα ζεστό σπιτικό και συντροφιά. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου που βοήθησε να διαδοθεί το μήνυμα της υπεύθυνης ιδιοκτησίας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Οι δράσεις του Pedigree® και του Whiskas® για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων συνεχίστηκαν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 4 Οκτωβρίου, όπου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ένα ενθουσιώδες ακροατήριο 200 και πλέον μαθητών Δημοτικών σχολείων ήρθε πιο κοντά στο νόημα της καθημερινής επιμέλειας και φροντίδας των κατοικιδίων, μέσα από τα ευρηματικά σκετς του ηθοποιού Λευτέρη Ελευθερίου.

pedigree_photo 2

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η κα Ροσέσκου Μαρία-Χριστίνα, Petcare Brand Portfolio Manager στη Mars Hellas, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν μικροί και μεγάλοι την πρωτοβουλία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων σε  συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, και με στόχο να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε ουσιαστικά για  τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα κατοικίδια».

pedigree_photo 5    pedigree_photo 3

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση