Νέα Σελήνη στην Παρθένο 20/09, προσαρμοστείτε στις αλλαγές

Νέα Σελήνη στην Παρθένο 20/09, προσαρμοστείτε στις αλλαγές
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στις 08:31 π.μ., στην 27ο  27’ 45’’ της Παρθένου και επηρεάζει αρκετά τα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες) όπως και γενέθλιους πλανήτες και αν έχετε τον ωροσκόπο σε αυτά.

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ζητήματα τα οποία αφορούν το 12ο οίκο, το χιαστί που κάνει με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση με τον Χείρωνα θα φέρει στην επιφάνεια αρκετά ζητήματα τα οποία μπορεί να ήταν καιρό κρυμμένα ή να αγνοούσαμε και θα πρέπει πλέον να τα αντιμετωπίσουμε με ένα διαφορετικό και πιο σταθερό τρόπο. Είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε, αλλά και γενικότερα να κοιτάξουμε κατάματα κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μας έχουν πληγώσει ή να μην μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να ωθήσει αρκετά σε λανθασμένα συμπεράσματα αλλά και γενικότερα σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν ότι είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται. Γι’ αυτό και χρειάζεται αρκετή προσοχή με αυτή την Νέα Σελήνη, ώστε να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο ξεκάθαρα ζητήματα τα οποία αφορούν ιδιαίτερα στις προσωπικές μας σχέσεις, οικονομικά ζητήματα, νέες συνεργασίες, αλλά και γενικότερα θέματα υγείας. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει απώλεια ενέργειας, τροφικές ευαισθησίες και δηλητηριάσεις.

Είναι μία Νέα Σελήνη η οποία φέρνει αρκετές αλλαγές γενικότερα στη ζωή μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται να φέρει αλλαγές και αναδιαμορφώσεις στην καθημερινή μας ζωή και στον τρόπο που βλέπουμε κάποια πράγματα. Αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πραγματοποιείται μέσα στον 12ο οίκο, θα επηρεάσει θέματα που αφορούν νοσηλευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία, σχέσεις με άλλα κράτη, παρασκηνιακές καταστάσεις, αλλά επίσης και τις ένοπλες δυνάμεις, την δημόσια υγεία και την εργατική τάξη που αντιπροσωπεύει η Παρθένος φυσικά.

Είναι μια δύσκολη Νέα Σελήνη που θα επηρεάσει ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς, βέβαια αυτή η Νέα Σελήνη πρόκειται να φέρει αλλαγές που όσο δύσκολες και αν είναι, ουσιαστικά οδεύουν προς κάτι καλύτερο. Γενικότερα χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και αντοχή, ώστε να μεταβούμε πλέον σε μια καλύτερη και σταθερότερη κατάσταση.

 

Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση