Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές
Spread the love

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές στο American College of Thessaloniki/ ACT του Κολλεγίου Ανατόλια

ACT Bissell Library 1

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης προσφέρει από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά το American College of Thessaloniki/ ACT το μη κερδοσκοπικό μεταλυκειακό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των σπουδαστών του ACT προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.

Εκτός από τα ισχύοντα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που χορηγούνται ανάλογα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις ή/και την οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων, το ΑCT προσφέρει επιπλέον και από φέτος:

  • Τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 30% με την εγγραφή τους. Προϋπόθεση είναι το απολυτήριό τους να έχει εκδοθεί από ελληνικό Λύκειο εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
  • Τη δυνατότητα σε αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17 να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 50% με την εγγραφή τους.

ACT Bissell Library

Νέο πρόγραμμα σπουδών 2 plus 2

Πρόσφατα ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία ανάμεσα στο ACT και το Kogod School of Business του American University στην Ουάσιγκτον, ένα από τα σηµαντικότερα business schools της Αµερικής. Η συμφωνία προβλέπει πως οι φοιτητές που θα επιλέξουν τα προγράμματα σπουδών του Anatolia Business School στο ACT θα μπορούν, αφού συμπληρώσουν δύο (2) χρόνια φοίτησης στο ACT, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους µε δύο (2) επιπλέον χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο American University στην Ουάσιγκτον και να αποφοιτήσουν εκεί.

ACT

Λίγα λόγια για το ACT

Το ACT είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας.

To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του οδηγεί σε πτυχία Bachelor’s στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business Computing), στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση, το Μάρκετινγκ και το Digital (Ψηφιακό) Μάρκετινγκ.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση