Μπριζόλες μαριναρισμένες με μπύρα

Για την μαρινάδα
2 κούπες (500 ml ) μπύρα
2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κούπα παγάκια
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
Για το μείγμα μπαχαρικών πριν το ψήσιμο
1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή
1 σκόρδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι
Τι θα χρειαστείς
χοιρινές μπριζόλες κόντρα
Tip:
Σε ένα μεγάλο ταψί βάζεις όλα τα υλικά της μαρινάδας και προσθέτεις τις μπριζόλες. Τις αφήνεις στο ψυγείο όλο το βράδυ και το πρωί τις γυρίζεις μέσα στη μαρινάδα.Πρίν το ψήσιμο τις βγάζεις από τη μαρινάδα και τις σκουπίζεις με χαρτί κουζίνας ταμποναριστά.Ανακατεύεις σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το στεγνό μείγμα μπαχαρικών και τρίβεις με αυτό καλά τις μπριζόλες.
Μην βάλεις τις μπριζόλες για ψήσιμο κατευθείαν από το ψυγείο άφησέ τες για 20 λεπτά περίπου σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα τις
βάζουμε στην σχάρα.