Μοιάζει με ένα συνηθισμένο θέρετρο στη θάλασσα

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο θέρετρο στη θάλασσα
Spread the love

man-made-beach1-702x455

Τα φαινόμενα απατούν, ακόμα κι όταν είσαι σίγουρος πως αυτό που βλέπεις είναι προφανώς μια παραλία.

Αυτό που βλέπεις όμως δεν είναι μια όμορφη παραλία γεμάτη τουρίστες, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις στην παραλία, αλλά δεν σε τρελαίνει το αλάτι, οι τσούχτες και άλλα συναφή (πολύς κόσμος το έχει αυτό) τότε υπάρχει ένα θέρετρο στην Ιαπωνία ό,τι πρέπει για εσένα.

Το “SeaGaia Ocean Dome” κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο water park σε εσωτερικό χώρο. Έχει μήκος 300 μέτρα και πλάτος 100.

Το Ocean Dome κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο water park σε εσωτερικό χώρο.man-made-beach8

Έχει μήκος 300 μέτρα και πλάτος 100.
man-made-beach21

Το νερό βρίσκεται στις τέλειες συνθήκες και θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.man-made-beach31

Το Dome διαθέτει πισίνες για όλα τα γούστα, πισίνα με κύματα για σερφ, παιδικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και τέλειο καιρό.
θέρετρο στη θάλασσα  9 emeis

Υπάρχουν επίσης πολυάριθμα ξενοδοχεία, εστιατόρια, μαγαζιά και άλλες δραστηριότητες μέσα στο συγκρότημα, οπότε δεν χρειάζεται να βγεις καθόλου έξω -έστω κι αν η ακτή απέχει μόλις μερικά μέτρα. θέρετρο στη θάλασσα 5 emeis (2)

Όταν κολυμπάς στο Ocean Dome, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τσούχτρες, καρχαρίες, μην πατήσεις αχινό ή για άλλους ανάλογους θαλασσινούς κινδύνους.
θέρετρο στη θάλασσα 9 emeis (2)

Επιπλέον αν έχεις ευαίσθητο δέρμα είναι εύκολο να μείνεις μακριά από τον ήλιο, αφού όλο το πάρκο καλύπτεται από οροφή που ανοίγει και κλείνει.
θέρετρο στη θάλασσα 9 emeis

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση